Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
pako spune:
Nicole, hai ca mi s-au umezit ochii de emotie.Bravo ei!
Sa vezi acum distractie....acum e langa tine, acum n-o mai vezi.
Andrea cand ii fac baie singura renuntz s-o mai limpezesc...vad ca pana acum n-am avut probleme cu pielicica ei.Pun putin gel pt.bebei in apa si asa ramane.II e frica de zgomotul dusului.Asta ar fi inconvenientul-limpezirea.
AndreeaB, a stat ploaia?
Felicia si Andreea
ANDREEABANICA spune:
,felicitari,Nicole...am plans de bucurie alaturi te tine...hai ca pe-asta n-ai mai preziso...felicitari inca o data,moatei mergacioase,milioane de.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
Felicia,n-a stat,ploua si fulgera...
Ma duc sa fac bagajele,ca daca vine sefu' si vede ca nu le-am facut,nu mai are kef sa plece,asa ca il fentez,ii zic ca odata facute,eu nu le mai desfac decat acolo
....revin daca mai am timp
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
rain spune:
da ce m-am emotionat ...a fost prea brusc si m-a luat pe nepregatite, si ce s-a aplaudat ...va dati seama ce bucurie si pentru ea!
acum am dus-o la culcare, azi la pranz a dormit doar doua ore jumate fata de 5 ore cat doarme ea, era musai sa faca nani pt ca mai tarziu mergem in vizita la niste prieteni, daca nu dormea acum, sigur ma maraia pe acolo!
ma mir cum a adormit asa de repede, geamul la ea e deschis si sint niste tuneteeeeee...cred ca a obosit-o mersul !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
mitzura spune:
Tanananana , merge moata mica!!!!
Bravo moata mica! Imi aduc aminte ce bucurie a fost cand l-am vazut si eu pe Tudor mergand prima data!
Bei la noi e frig! Cum a dat ploaia cum a venit frigu (io-s de aia friguroasa, care suporta caldura, da nu suporta frigu). adevaru e ca nici asa, nici asa nu e bine....
Ce ma bucur ca puteti joi mai multe sa ne vedem!
rain spune:
Andreea, eu sint cu moata, a dormit putin, s-a trezit plangand din cauza tunetelor, s-a speriat ...acum i-am dat sa manance, ii fac un dus si plecam in vizita !
Pupi ce face?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
ANDREEABANICA spune:
iata-ma,am adunat toata casa...am bagat-o in bagaj....tre sa ma mai dusez si gata...astept sa apara sefu'si s-o stergem....si ploua si tuna,vai,vai...
poze Alexia
philip spune:
nicole, eu l-am pus pe pupi iar la nani ca cred ca-i mai bine asa. a adormit imediat si-i 10. sa vad dupa-amiaza ce concert trage
andreutza, aveti grija cu furtuna asta
philip&andreea