Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEABANICA spune:
io ,ma uitam acum in bluza si nu mai vad ce vedeam odata...incet,incet raman fara tzitzi...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
eli spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii august! Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si sa fi avut/aveti o zi minunata la implinirea primului anisor. Petrecere placuta alaturi de familie si prieteni!
Nu v-am mai citit de mult, sper ca toata lumea: bebici, mamici, tatici, bunici.. e bine. Sanatate!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
Simona R. spune:
Salut!
Mei,Daria.....nu te plange ca nu ai caldura,ca daca-ti vedeai si tu fata bubicoasa erai fericita de ploaie!
Si noi ne "tratam" cu alcool mentolat.
Eeee..ce mi-e ciuda ca va intalniti.......fara mine.....rau am facut eu ca nu am ramas in Bucuresti dupa facultate...acolo am cei mai buni prieteni(nu de mult timp mi-au devenit si fini),acolo e rost de intalneli.........
Aaa...ce vroiam sa mai zic(ca am citit mult si am uitat)...da,da,Adina............eu am o fixatie.pe soacra-mea..........ooooo...ce-mi place cand vorbesti asa despre a ta.....ma unge la suflet,parca as vorbi eu......
http://community.webshots.com/user/simonarida
ANDREEABANICA spune:
Yupiiiii,pana la urma plecam in seara asta la 18...Nicole ai avut dreptate.
Aha,inca una la ...soacra,soacra,poama acra!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
leeloo2004 spune:
Mai, eu nu pot joi pentru ca e zi de gimnastica pentru pitic si nu am cum sa o amin. Imi pare tare rau, dar poate mai punem de-o intilneala si altadata?
De bubite - am vorbit cu dr. lui Stefan mi-a zis ca e ingrozita de citi copii au venit la ea cu asa ceva - ca asa cald a mai fost si in alti ani, dar copiii nu au mai facut asa ceva! oricum mi-a spus dusuri, pudra de baneocin (mi-a spus ca in nici un caz pudra de talc!), bai in care am pus 2-3 lingurite de amidon alimentar si clatire/comprese cu ceai de musetel.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
rain spune:
Mitzu, ok ...ramane pe joi, si ma bucur ca vin si fetele! cine mai vine ???
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
ANDREEABANICA spune:
Gabi,sorry,eu ti-am spus ce am vazut la unele postari(si tot recomandari date de medici)...trebuia sa nu spun nimic,daca nu stiam sigur...mii de scuze,inca o data.
poze Alexia
rain spune:
Andreea, crezi ca mama Omidee n-are nici o semnificatie ?
Gabi, ce rau imi pare ca nu veniti si voi, abia asteptam sa-l vad pe Stefan, hai ca mai stabilim noi o intilnire si ne vedem!
Eli, voi ce mai faceti? ai cam multe absente, alearga Stefan toata ziua si nu mai ai timp de forum?
Simo, e super misto locatia, m-am uitat pe poze si imi place, daca si preturile sint rezonabile poate organizam petrecerea aia a piticilor acolo!
fetele, mi-am adus aminte, vreti sa organizam in septembrie petrecerea piticilor???
Simona, mutati-va in Bucuresti! eu as vrea sa ne intilnim toate mamicile si toti piticii de pe lista ...dar poate vreodata, cine stie!
David cum mai are pielicica?
Marcela, Oana ...vacanta placuta !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
ANDREEABANICA spune:
Of,ce dulcica esti,mamica omiduta...sora sau verisoara cu vestita mama Omida?
poze Alexia
Simona R. spune:
Nicoletooooooooo...ce m-as muta ,dar e tare complicat...ca noi din cauza asta ne-am si intors.......maica-mea are farmacie aici si daca eu nu am avut curaj sa raman atunci dupa ca am terminat...acum e si mai complicat...plus ca daca as pleca ....cine mi-ar mai da mie casa...aici mi-au luat ai mei...si nu mi-ar da-o acolo....
Operatiunea "bubicela" este in toi........mor cand il vad...zici ca are cine stie ce boala...!!!!!!!!!Si de multa ce sunt...parca e pielea aspra.;pe maini are cele mai muuuuuuuuuuuulte.,pe la gat.si undeva in pampers,pe o buca.;si am observat ca dupa ce il spal parca se accentueaza...nu mai zic atunci cand iesim din sufra(de la A/C si mergem in cuptor(restul casei...
http://community.webshots.com/user/simonarida