Prietenii omului (15)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
adusca, ma bucur ca l-ai gasit si pe celalalt. chiar imi faceam griji. te-am mai sunat si ieri pe la ora 4, dar aveai tel inchis. oricum, ma bucur ca iti plac si iti garantez ca o sa se ataseze de voi, dar primele zile vor fi stresate, ca asa is matzele. multumesc mult ca m-ai mai usurat de matze, ca prea multe aveam.
celalalt pui nu a plans dupa fratiorii lui. Bubulina a prin doi licurici azi noapte. i-a adus la usa la puiutul ei si s-au jucat cu licuricii azi dimineata pe la 5-6
am vorbit cu prietena mea de la tzara careia i-am dat celalalt pisoi mai demult si a spus ca a inceput sa prinda soareci. deci adusca, toate rudele pisoiului prind soareci, asa ca vor fi si pisoiasii tai buni vanatori, dar probabil dupa ce se vor mai obisnui cu noua casa. oricum mai astept vesti sa vedem cum au mai evoluat. bine ai facut ca i-ai luat in camera cu voi pt ca daca ii lasai singuri nu se obisnuiau cu voi. e bine sa va auda vocea si sa se invete cu noii stapani.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Danna spune:
Sanca, Adusca, Slakje si Monagan si va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris.
monagan spune:
Totdeauna cand scriu la calculator, Viky se urca la mine in brate si se uita cum tastez.Ma distreaza.Asa ca amandoua povestim pe forum.
Si sa va mai spun cu ce m-am distrat acu 5 min. Cu 6 pui de west terrier (sper ca am scris corect rasa).Au 4 sapt.deja au si pedigree si sant superbi, minunati si ...........imi trebuie si mieeeeeee.M-am indragostit de ei.
MG
adusca spune:
Raminiko, am doo nopti in care n-am inchis un ochi, sper sa nu urmeze a treia.
prima noapte au cautat disperate o iesire, a doua noapte s-au jucat cu margelele de la jaluzele si veneau deasupra mea si cerseau atentie.
cand vrem sa le alintam noi fug, cand nu le bagam in seama se baga in sufletul nostru, efectiv ne calaresc.
deja patul este locul lor de somn, insa cel mai mult imi place ca fiu-miu si barbatu-miu nu se mai uita la tv fara sa mangaie fiecare un pisoi, iar io raman batand din buze.....radeam aseara ca trebuia s-o iau si pe-a treia sa ne ajunga
in schimb au niste locuri ciudate cand se ascund, am dat de ceasu' mortii pan' le-am gasit ascunse dupa rafturile de carti din biblioteca sau in arcurile de la fotoliu lu' soacra-mea.
totusi mananca fosrte putin, si le-am luat delicatese, in primele 24 de ore n-au vrut sa manance absolut nimic.
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
adrienne12 spune:
Adusca ai rabdare cu ele ca se vor baga in cele mai inimaginabile locuri. Eu de pilda si aseara am cautat-o pe Sammmi de-am innebunit si intre plapumi si intre cutiile de pantofi, pe scaune, peste tot unde stiam eu ca ii place sa doarma. Cind colo in toiul noptii aud o busitura, trosc, un tenac de carti trintit din biblioteca: il impinsese mam'zell cu picioarele.
Ramonika spune:
adusca sa vezi maica-mea saraca cate nopti n-a inchis un oki din cauza matzelor...
dar asta, e, iti aduc si bucurii mititelele. matzele is totusi animale active noaptea si dorm ziua.
eu le mai dadeam noaptea afara, dar peste 2-3 ore erau inapoi la usa. asa mici si cunosc deja usa. veneau exact la etajul 3 la usa la mine si mieunau si Fulgusor (pisicul cel alb care a ramas la mine, zis Fulgusor, dar habar nu am daca e pisica sau motan
) sarea pe clanta usii sa o deschida
(destepul lui mama)
pprobabil ca ai glumit cu al treilea, dar daca cumva il vrei, ti-l dau. oricum inca caut stapan si pt al treilea, ca mai am pe alea 3 matze mari pe care probabil le voi pastra. cheltui o gramada pe ele cu mancarea si altele, dar se merita, is copiii mei. sau daca auzi pe careva ca vrea un pisic si e persoana de incredere si are grija de el, eu il dau si pe Fulgusor.
pisoii la noi acasa mancau destul. nici foarte mult, ca totusi is mititei inca, noi le dadeam in principal granule, apoi lapte le place mult, mai ales daca e gras, branza uneori, nu mai zic carne. chiar am facut ficat saptamana trecuta si nu puteam sta in bucatarie de raul lor, a trebuit sa le dau afara.
in privinta temperamentului lor, asa e, nu vin la tine decat cand vor ei, din proprie initiativa. noaptea dormeau cu maica-mea, se suiau toate trei pe ea... ca la mine in camera nu ii lasam. au personalitate domle, ce vrai...
aveam o intrebare: inca s-au intalnit cu Negrutza?? is curioasa cum o sa reactioneze... parca ii vad ca isi vor zburli blana de pe spate si de pe coada, si se gheboseaza toti si scuipa...
is asa simpatici.
mai astept vesti
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Ramonika spune:
fetelor, cica astazi, 4 octombrie, e ziua internationala a animalutzelor (dupa spusele lui slakje). asadar LA MULTI ANI animalutzelor voastre sa creasca mari si sanatoase si sa pape tot.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
slakje spune:
La Multi Ani pt toate jivinele
Adusca bata-te norocul , esti mama de matze .
Sa le stapanesti sanatoasa, sa vezi ce-ti trec durerile, cica matza acolo unde se aseaza pe tine ceva nu e in ordine, detecteaza energiile negative , zau.
slakje spune:
Ana tocmai am deschis intamplator pozele tale, moamaaaa da urat mai e cainele ala chinez, dumnezeule, asa ceva...
Si poza aia cu negrii cu hienele de unde dumnezeu ai prins-o? sa nu-mi zici ca tu ai facut-o, cine doamne iarta-ma are hiene...
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by slakje
cica matza acolo unde se aseaza pe tine ceva nu e in ordine, detecteaza energiile negative, zau.
cand era mic, motanul Vladutz dormea in capul meu...
![](alcool.gif)
concluziile le trageti singure...
![](icon_smile_big.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)