Prietenii omului (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Stie cineva un hotel/pensiune pt animale (pisici de casa) in Iasi? Pt doar 2 saptamini in noiembrie.
Parintii mei o sa plece 2 saptamini in Franta, la fratele meu si au un motanel (este, de fapt, motanelul meu) de 8 ani, foarte jucaus, alintat si cuminte. Nu pot sa il lase singurel in casa, pt ca vor deconecta centrala pt caldura si in noiembrie va fi foarte frig pt el.
Asa ca ne-am gindit sa il lasam la un hotel/pensiune pt animale de casa in perioada aceea. Vrem sa fie un loc bun, in care au multa grija de animalute, indiferent cit costa.
Va rog ajutati-ma, daca stie cineva ceva de genul acesta.

Multumesc.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Oana - da, este o pensiune foarte buna, au grija mare de animalutze. daca zici ca nu conteaza cat costa, e destul de bine, pt ca stiu ca... cam costa...
uita-te pe www.salvanim.ro
nr de telefon 0232-212184
e pe strada Uzinei pe la gara, in spatele depoului de tramvaie, daca stii zona.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca atit de inteligenti sint cateii incit a inteles ca ii faci baie? Vorbeai romana sau engleza? Data viitoare vorbeste franceza :-)Mita mea uraste apa, imi sugereaza pisicile din desenele animate pe care oricum le-ai minui tot se prind de marginea cazii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Treceti-ma si pe mine pe raboj cu Michellino - pisoi 5 ani, Alfie - pisica- 7 ani; vreau sa va spun ca abia am scapat de un mare hop Michellino a fost internat 15 zile la o clinica in Bucuresti a avut infectie renala si a fost cat pe-aci sa se intample ce era mai rau. Din fericie a scapat si acum isi revine incet, incet. va pup pe toti iubitorii de animale...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ramonika, multumesc mult pentru raspuns. Le-am spus parintilor mei si o sa mearga la Salvanim sa se intereseze.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Bine venit fetelor noi!!!

Slakje, a trecut anul de cand n-ai mai dat pe aici....

Ieri am avut un picut de timp si m-am gandit sa-mi stric duminica facand o baita lui Oreo. Le-am zis copiilor ca o sa-i fac bae lui Oreo, eram in bucatarie si strangeam vasele. Cand am terminat, l-am chemat sa vina la mine. Jivina intelesese, si nu s-a miscat din sufragerie de pe perna lui. Am mers chiar si am deschis frigiderul si am umblat la sertarul cu bunataturi, si nu s-a miscat.
A trebuit sa ma duc sa-l iau in brate (norocul meu ca nu e rottweiler), dar s-a pisat pe el de frica... Caine las si fricos ca Oreo al meu nu am vazut de cand sant. . . I-am facut baia, si a supravietuit . . .
Il taiem altadata. . .De ce o fi asa traumatizat cand e vorba de bae?

copii ca ai mei nu are nimeni

Sanca , Tom s-a facut "cupil" mare, ce crezi, are aproape 10 luni, trece incet la mancare pt adulti, in rest tot asa jucaus si vesnic ocupat a ramas.
Tom e innebunit dupa apa, cand vede vreo balta mare(care de fapt e lac) sare in apa, ii place sa inoate, nu ar mai iesi.Si cat e de mic aduce batzul, innoata de numai, ca pestele..La baie sa vezi cum ridica piciorul, sa-l spal si pe la subtiori escrocul.
Doar el e "domnul director".

Am fost in weekend cu domnul director la fotograf, ce stiti voi...., a facut domnul director Tom poze cu fotograf profesionist de animale, asta cu ocazia zilei internationale a animalelor pe 4 oct.(LA MULTI ANI PT ANIMALUTELE VOASTRE).Poate devine cupilu celebru si m-oi imbogati subit ca tare l-a laudat nenea ala :))).

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Slakje, sa ne trimiti si noua poze cu domn Director. Am si eu poze cu Oreo facute la fotograf, cand era catel de-o schioapa.
Eu nu am avut inca un caine care sa-i placa la bae. Pana si Taz (austalian shepperd) care era caine de apa, si ii placea sa innoate, cand veneam acasa de la Dog Beach si puneam furtunul pe el sa-l clatesc de nisip, facea o fata de caine batut....
Oreo evita baia total, nici nu mai intra in bae....

Ieri am cumparat o perna noua, cu bobite mici de stairofoam, si eram tare incantata de achizitia mea. E body pillow si dormeam fericita cu ea in brate azi noapte, pana cand s-a decis Mishu sa o ia la gherait, si mi-a facut numa stairofoam in tot dormitorul

Plecam cu totii in Washington DC pentru 3 zile. Sper sa nu dea pisicile in depresie. Ele au mai stat singurele pentru 2 zile, dar nu 3. Sincera sa fiu am mici emotii.

Numa bine

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

bun regasit fetelor.
cand o sa-mi mai treaca dorul de pui poate o sa pun si eu poze cu Negruta me' si cei patru pui ai ei pe care i-am dat, toti patru frumosi foc. le-am indentificat si tatal, un caine ciobanesc german cam cu 10 cm mai inalt (sau mai mare?) decat ea, doi pui semanau perfect cu el, unul cu ea si unul cu tata lu' Negruta. (stapana cainelui stia ca el a vizitat-o in perioada can' o fo' ea in calduri, si musai o vrut un catel....normal ca mi-a spus dupa ce i-am dat pe toti.....si veterinaru' mi-o zis ca par a fi de rasa si nu metis)
Negruta a slabit enorm, fac eforturi s-o pun pe picioare, un motiv a fost si faptul c-am dat puii pe rand, si a suferit dupa fiecare.

la vreo doo sapt dupa ce-a ramas singura s-o aciuat la noi in curte o pisica, de fapt un puit. era asa de slaba si de flamanda, of, disperata era. a venit pt ca Negruta are mereu mancare, foamea a adus-o.
cretina de vecina a mea avea noua pisici, cinci au fatat si acum are in total 39 de pisici si 12 caini pe care-i hraneste, NU!
din pacate nu am ce autoritate sa anunt sa nu mai chinuie bietele animale.

revenind...Negruta a acceptat-o, poate in dorul puiilor, mancau impreuna (am si poze super haioase), insaaaaaaaa, tareee o mai chinuia. Vroia s-o plimbe-n gura ca pe cateii ei si nu putea s-o apuce de dupa gat, asa ca-i lua capu'n gura si mergea cu ea tantos prin curte.
A rezistat pisica cam o saptamana, si numai pt hrana a indurat saraca, apoi a plecat inapoi acasa.
incepusem sa ma atasez de ea, chit ca faceau ravagii in curte....serios ca-mi lipseste, cred c-o sa caut un motan.

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Stie cineva un hotel/pensiune pt animale (pisici de casa) in Iasi? Pt doar 2 saptamini in noiembrie.
Parintii mei o sa plece 2 saptamini in Franta, la fratele meu si au un motanel (este, de fapt, motanelul meu) de 8 ani, foarte jucaus, alintat si cuminte. Nu pot sa il lase singurel in casa, pt ca vor deconecta centrala pt caldura si in noiembrie va fi foarte frig pt el.
Asa ca ne-am gindit sa il lasam la un hotel/pensiune pt animale de casa in perioada aceea. Vrem sa fie un loc bun, in care au multa grija de animalute, indiferent cit costa.
Va rog ajutati-ma, daca stie cineva ceva de genul acesta.

Multumesc.

Oana, acum am vazut mesajul tau si ma gandesc ca e prea scump sa-l dai la o pensiune. Daca ai incredere in mine as putea eu sa ti-l tin, siiiiiiiiiii, daca crezi ca s-ar acomoda in casa, nu pot risca sa-l las prin curte ca-l ia Negruta in gura si-l plimba urgent (stiu c-o sa ma atasez de el si o sa-mi fie dor, da' o sa gasesc io unu' pt mine...Ramoniko, nu ai un motanel pt mine, plsplsplspls)

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by adusca
Ramoniko, nu ai un motanel pt mine, plsplsplspls)

am, cum sa nu...
mai am 3 pisoi din cei fatati de Bubulina dar maica-mea nu-i mai suporta si vrea sa-i dam pe undeva pe la tzara, dar nu prea ii vrea nimeni, oricum tre sa ne descotorosim de ei ca-s prea multi, am 3 matze mari si 3 mici
2 dintre cei 3 pui is negri (s-ar asorta de minune cu Negruta ta) si daca cunosc eu bine, unul dintre cei negri e motan. daca vrei ti-l dau cu cea mai mare placere, decat sa-i las pe undeva pe la tzara. puii implinesc pe 1 octombrie (adica maine) 5 luni, deci nu mai sunt chiar pui... oricum is niste dragalasi si scumpei, i-am crescut foarte bine, le-am dat pastile contra viermilor si parazitilor, le luceste blana, fac pipi si kk la tavitza si le mai dau drumul din cand in cand in fatza blocului noaptea sa se mai aeriseasca si ei mititeii...
deci is obisnuiti si cu iesitul afara.
daca te hotarasti, scrie-mi aici sau pe PM. oricum eu mai am nr tau de telefon, numai sa-mi zici daca te hotarasti. si nu prea tarziu te rog, ca maica-mea nu-i mai suporta mult, vrea sa scape de ei.
ce bine ar fi sa gasesc stapan macar la unul.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Fetelor sunt tare suparata, am sufletul greu si impietrit pentru ca ieri dupa amiaza cand am ajuns acasa, iubita mea Mura, care avea 11 ani a suferit un atac cerebral. Medicul a venit imediat cum l-am sunat, dar din pacate nu a avea ce sa ii mai faca ca sa o poata insanatosi. Am recurs la eutanasiere pentru ca nu am vrut sa sufere si sa treaca in lumea ingerilor fara chinuri.
A fost un prieten credincios care ne-a oferit momente frumoase cat a fost alaturi de noi si va ramane vesnic in amintirea mea si a familiei mele.

Mergi la inceput