as plinge toata ziua

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, uite vezi ce scrie Simina. Fiecare vede lucruile diferit. Eu sunt ca tine, eu cind eram acasa nu era o problema sa ies undeva in we, mergeam unde vroiam si cind. Aici chiar daca nu e o problema sa iesi din punct de vedere financiar (cu toate ca totusi ne gindim inainte de a merge undeva, pentru ca totul costa sia tucni iti alegi un loc unde nu sunt chiar asa niste preturi cit casa) e o problema sa iti gasesti energia necesara sa iesi.
Ce dragutz! Si eu am doua fete acasa, cu patru labutze si mor de dorul lor! Trebuie sa fac cumva sa pot sa pun si eu niste poze aici, dar nu stiu cum. Sa ne vezi ce frumusele suntem! "Copii" tai ce sunt?

Simina, eu am venit de 4 ani dar se pare ca nu functioneaza reteta ta la toata lumea! Din pacate! Esti o fericta! Sa fiti toti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Glumeam, desigur!
O prietena venita aici cu sotul si un baietel, cu o viza de studii, are dupa doar 4 ani inca 2 baietei - cetateni americani. Si acum asteapta si ei GC-ul. Maaare curaj!
Eu dupa asta mica ma opresc! Nu mai pot!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

siminaf...mi-am dorit si eu din totdeauna sa zic....nu mai pot sa fac copii gata!..mi-ajung...2..3..4...
eu am vrut 3....
dar uite ca n-a fost asa...
tu esti mamica....si esti fericita...iar mamica cealalta de 3 copilasi ce sa mai zic...

danutza...eu am doua fetitze....una catzelusa poznasa cu care abia am venit de la mare si a fost numita "captain patrocle" - e teckel si a stat numai pe saltea in apa....si cealalta o pisicutza desteapta birmaneza...care acuma imi cere unt...

Mergi la inceput

Capul sus! Sint sigura ca pina la urma vei avea ce ti-ai dorit atit de mult! Dumnezeu e mare.

Este o vorba: "ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa ti se indeplineasca!" - aici in sensul bun, desigur.
Si apoi, niciodata nu e prea tirziu! Eu aveam 32 de ani si 4 lluni cind s-a nascut Deiu, acum am deja 37 si 4 luni...

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Simina, intr-adevar mare curaj! Stim prea bine ce inseamna sa vii aici cu o viza de studii si sa fii in stadiu de asteptare atitia ani!

Diciu, faci nani, pui?

Mergi la inceput

merci de urari siminaf...
as sa fie cum zici tu si la cat mai multe fete...de ce nu la toate...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diciu

merci de urari siminaf...
as sa fie cum zici tu si la cat mai multe fete...de ce nu la toate...

Dar pina la urma, vorba Danutzei: nani, nu e 2 noaptea la voi?

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Sorry, Diciu a venit raspunsul tau cit eu scriam inainte.
Imi imaginez cit de amuzanta trebuie sa fi fost catelusa ta stind pe slatea in apa toata ziua! Eu am facut odata greseala sa merg cu amindoua odata la mare (sunt 2 cockerite nebune, mama si fiica) si a fost ecva de groaza: nu am putut sa stau pe prosop nici o secunda pentr ca veneau peste mine, ude si pline de nisip si ti imaginezi cum aratam eu dupa aia! Si cind vroiam sa inot una era pe spatele meu si imi tragea ghare la greu iar cealalta ma lingea de zor pe fata...

Mergi la inceput

nu danutza...am tot scris...si colo si colo...ping-pong...

Mergi la inceput

da?...si acuma erau 2 cockeritze pe plaja...mama si fiica....ele intrau in apa dupa minge...a mea intra dupa noi...insa era teroare cu ea ca fugarea copiii sa-i apuce de glezne,....nu stiu de ce nu-i plac copiii deloc...
iar dupa ce iesea din apa se tavalea in nisip...se facea ca o porcutza elefant...si apoi se scutura pe noi...dar a fost haios cu ea...copilul nostru deh...incerc sa pun niste poze cu ea aici...da nu stiu daca reusesc

Mergi la inceput