Miresele anului 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Mi se pare o nesimtire din partea ei, atata vreme cat stia ca ne ducem acolo pe 10 aug... si nici macar nu ne-a anuntat... Am aflat intamplator, ca am dat noi un telefon, asa, de prezenta...

Da' e chiar nesimtire pe fata, parol!!!
Sotul tau ce parere are???
Eu zic sa discuti cu el si sa iti impui putin punctul de vedere...ah, si cel mai important lucru...doar n-o fi ea singura gazda de la mare:
quote:
Originally posted by ooana
Fratele meu e acum la mare si sta intr-o vila cu 200.000 pe noapte!

Si-al meu cumnat cu prietena lui stau intr-o vila la acelasi pret..in Costinesti. Si cica le place!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Raza, imi pare rau ca v-am deranjat cu plansul meu permanent... Imi cer mii de scuze si promit ca nu mai fac... Insa tin sa precizez ca eu va vedeam ca pe niste prietene cu care pot doscuta orice... Cer vina am eu ca nu prea pot sa va povestesc mai nimic de ras, ci numai de plans??? Nici mie nu-mi convine, dar n-am ce face... Oricum nu se mai repeta... Mai ales ca de azi sunt in concediu si de miercuri plec din Iasi... nu voi mai sta pe capul vostru...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna dimineata miresici!
Iata ca am reusit sa fac si eu ochii in aceasta odioasa dimineata de luni!
Vad ca voi vorbiti de mare...pe frigul asta???
Eu in continuare temeri legate de bebe, ca sunt in intarziere cu mai bine de 2 saptamani, dar 2 teste (din alea de la farmacie) au aratat negativ...si nu mai stiu ce sa mai cred.
Maine ma duc sa imi fac un test de sange, Beta-HCG se cheama, la care cica nu exista dubiu, e 100% da sau 100% nu...macar sa stiu odata.
Problema mea cea mare e ca daca e Da se schimba toate planurile noastre de nunti...mie frica de mor! In plus, am avut aseara o discutie cu iubi din care am cam inteles ca el si-ar dori un bebe, dar nu acum! E adevarat ca nici eu nu vreau acum, dar daca totusi e, si el nu-l vrea.. ce ma fac? Sunt varza pana aflu sigur ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Raineld cine te-a suparat??
Normal ca suntem niste prietene cu care poti vb orice...
Doar de asta ne-am adunat aici, nu?
Sa vorbim, sa ne asculam si sa ne raspundem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, fetele! Ee mai faceti? Eu sunt cam in reluare, dupa week-end-ul asta cu putin somn si mult consum de energie. Am fost la mare, dupa cum va spuneam, si a fost super, cu toate ca am auzit ca in rest a cam plouat cu galeata. Era de asteptat, totusi, la cat de ciudata e vremea la mare....
In legatura cu preturile de pe litoral, va recomand cu caldura Costinestiul, e statiunea noastra de suflet, si-si permite oricine cateva zile acolo. Gasesti ce vrei, de la lux pana la dormit pe saltele, dupa buget si gusturi. Eu mereu am fost multumita. Bine, nu pot nega, mult mai bine a fost acum, cand am stat in Mamaia, la hotel de trei stele....dar ce-ti trebuie televizor, aer conditionat si frigider in camera la mare, nu?
Asa, acum sa ne intoarcem la oile noastre. Vroiam sa va intreb, care stiti, de unde pot si eu sa-mi iau mult ravnitul inel de logodna? Al meu iubitel e un om foarte ocupat in ultimul timp, plus ca tare nu-i place sa mearga la cumparaturi, asa ca am cazut de acord ca eu sa ma interesez, sa merg sa vad mai multe modele, si apoi, dupa ce ma decid, sa-l iau de manuta si sa mergem sa-l cumparam. Ce ziceti, e ciudat? Vreau un inelus mic, finut, cu piatra gen Solitaire, din aur alb. Aveti vreo idee? Am vazut cateva modele in Unirea, la B&B, dar erau un pic cam prea grosute...

Andita

Mergi la inceput

Krelia, ne-am permis sa facem asta, adica sa apelam la ei, pentru ca sunt f putini bani in buzunarele noastre si nu se merita sa cheltuim aiurea...

In plus, sotul meu a ajutat-o de multe ori pe fata asta, ea a dormit in casa lor de N ori... Chiar si dupa cununia noastra, am fost simtiti si am lasat-o in patul nostru, sa se odihneasca, sa nu mai dea bani pe taxi, singura, la 3 dimineata... Si noi am plecat atunci la munte facuti varza... Dar nu a contat...

Evident ca este nemultumit si el acum, dar ce sa-i mai faca???

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Lasa, Alinush, nu-ti mai fa si tu acum alte probleme din cauza mea, o sa treaca... Ca ai destule pe cap, din cate vad eu... A, referitor la ce ziceai tu, sa stii ca am trecut si eu printr-o asemenea faza, de mai multe ori chiar... Si noi vrem un bebe, dar am zis ca intai sa facem si cununia religioasa si dupa aceea... liber...

Si cand credeam ca gata, a venit bebe, in prima faza ne-am intristat (vorbesc de amandoi), ne dadea planurile cu totul peste cap, dar pana la urma, tot noi ne bucuram si am zis ca nu renuntam sub nici o forma... Acum, la noi, nu a fost adevarat niciodata... Dar am zis ca mergem inainte orice ar fi... Si sotul meu era initial cam reticent, dar ulterior, sa vezi ce mandru se simtea si chiar glumeam la greu pe subiectul asta... Si cand am vazut ca nu e, am fost cam suparati, pt ca deja ne obisnuisem cu idee ca bebe e pe drum...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

raluco, tu ma enervezi!!! Baga-ti mintile in cap si revino-ti!! Normal ca toate aici suntem prietene una cu cealalata, nu? Nu trebuie numai sa ne tavalim de ras, trebuie sa mai si bocim impreuna ...sa ne enervam...uite, eu de ex. acum...sunt nervoasa ca femeia de serviciu mi-a luat lingurita si nu mi-a mai adus-o inapoi....pe langa faptul ca nu-mi place mutra ei si n-o suport s-o vad ca-mi pune mana pe lucrurile mele....am senzatia ca-i super parsiva si umbla cu chestii....mai putin crestine (daca intelegeti )...si ete asa, am intrebat-o daca lingurita mea e la ea...a zis da...cica "sa vi-o aduc"...la care scorpiutza (adica io), puteti s-oa runcati, nu mai am nevoie de ea...v-am rugat sa-mi lasati lucrurile mele aici, asa cum sunt, murdare, nespalate, dar sa le lasati....brrr...ce a'dracu' am fost..da' n-o suport..ce stiu eu ce a facut cu lingurita mea?? Sunt apranoica?? Da', daca nu cunosc persoana?? ce vreti? ...cu cealalta femeie de serv...pe care o cunosc si care e "tanti" ...n-am nici o treba
Eh, va mai povesteam eu astea daca nu erati prietenele mele?
Ahhhh, stati asa, ca mi-am adus aminte: sambata am umblat in oras cu iubi, sa-i caute la fata palarie ...am gasit?? Daaaaa, pai, il mai lasam sa mearga acasa daca nu gaseam??? Sunt super bucuroasa!! Si mi-am mai luat si niste papucei de la Leonardo...si ghici, fetelor, ceva de am ramas : soacra-mea mi-a cumparat o alta pereche de sandalute-papucei pe care mi i-am dorit...hai ca, are ea scaparile ei, da' pana la urma cred ca e fata buna!

26 august 2006

Mergi la inceput

Krelia, daca am reusit sa te enervez si pe tine, deja ma simt mult mai bine!!! Hi, hi, hi... Adevarul e ca am reusit sa-l cam scot din sarite si pe iubi dimineata... De fapt, el era cam intors, ca asta-noapte a stat la calculator mult si bine!!!! Mama, ce rea mai sunt!!!!
Eu sunt in CONCEDIU!!!!!!!!!!!!!!!!! Am 2 saptamani de respiro!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

eh, ralnied ... tu chiar ma crezi?
Fetelor, ce-au zis astia la vreme? Se indreapta de saptamana viitoare?
Aoleu, eu acum am realizat: de azi intr-o saptamana plec la mare!!! ...numai ca...mi se face rau cand ma gandesc ca as putea avea o vreme urata...vreau sa fie frumos frumos frumos!!!...asa, ca mine!

26 august 2006

Mergi la inceput