Bebelusi de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi asa mai la amiaza ca nu stiu ce are calculatorul asta cred ca-l fac parasuta .

La multi ani Ana ,David Mihai si Sara

Nefertari sper ca te inseli ca o sarcina asa repede dupa cezariana e tare nasol nu cred ca o poti mentine gandindu-ma ca operatia s-ar putea sa nu iti tina.Si eu sper ca Androix sa te inseli si sa ne dai veste ca a fost o alarma falsa.Dar cum ai ajuns la concluzia ca esti insarcinata?

Androix crede-ma ca acei prieteni nu sunt chiar asa de treaba ,iar intentia lor nu a fost una buna ,pentru ca eu am vreo 3 paturi la copil (mama nebuna) si am unul in living si cand stau aici normal ca nu am sa las copilul sus si eu jos si eu o car tot timpul dupa mine ,si mi-au facut observatie ca sunt prea grijulie ca s-ar cam repede si un copil mai trebuie lasat sa planga si singur in camera lui,lucru cu care eu nu sunt deacord.

Acuma sa va spun ca reactia lor le-o inteleg eu am numai 24 de ani deci sunt inca un copil pe langa ei .Ei sunt mai in varsta au peste 40 si ea are 3 copii(la casa lor) el nu are nici un copil s-au intalnit se iubesc si s-au luat,bravo lor .Dar sunt de o rautate rara.
Hai ca sa va zic ce nu am zis pana acuma ca eu pe toate va consider prietenile mele.Stiti ca eu nu sunt casatorita si tati este in varsta are 45 de ani si el mai are un copil de 19 ani un baiat si de aici prietenii astea au inceput discutiile ca ce ia mai trebuit lui un copil si tot asa ,iar eu ma simt cam naspa ca sunt cam porci si discutiile le fac de fata cu mine si tati le-o mai taie scurt ca o sa mai faca altul si tot asa.Acuma poate o sa intelegeti de ce se comporta asa.

Azi mergem la vaccin am niste emotii de mor.

Marilena mamic de Marut mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

nefertari, si eu iti recomand sa faci un test de sarcina ca sa stiau tu linistita. temeri din acestea am avut si eu pana am inceput sa iau exluton. iti doresc sa fie bine..!

un zambet de la ema mea: http://community.webshots.com/photo/417772588/417784171RKHfuG

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Nefertari, de ce 99%? Ai facut testul? Stiu ca e destul de complicat chiar si un chiuretaj la asa putin timp de la cezariana. Noi iti tinem pumniii. Sper sa fie bine. Doar tu stii care e decizia cea mai buna pt. voi. Stiu chiar o doctorita care a ramas insarcinata la trei luni de la cezariana si a pastrat sarcina. Dar riscurile sunt foarte mari. Scuza-ma ca insist, dar spui ca te-ai protejat. Ce ai folosit? Ma obsedeaza si pe mine temerea asta, ca si dupa ceb am nascut-o pe Maria am patit-o (la vreo 4 luni), dar am pierdut sarcina.

Zilele astea m-am ocupat de "selectii" din evolutia Mariei din ce am scris pe DC. E super sa vad cum a progresat. Asa ca, nu va sfiiti sa va laudati si sa va plangeti pe aici . Dupa un timp puteti alcatui un jurnal .

Mi se pare ca Stefan a crescut f. mult, acum, de cand are trei luni si asa m-a apucat o nostalgie dupa perioada de bb mic-mic, abia iesitdin maternitate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna fetelor!
Astazi am fost la control: avem 2 luni si 1 saptamana- 5.800kg si 57cm.
gabitzam ne poti trece in tabelul tau(asta daca mai este valabil).
Chiar daca a luat asa bine in greutate, in conditiile in care in ultimele zile mi-a mancat doar 500ml/24ore, am cerut sa-mi schimbe laptele asta al lor(Plasmon 1)si mi-a recomandat APTAMIL 1- intrebarea mea catre voi este urmatoarea: foloseste cineva asa ceva? ce stiti despre el( practic)? asa date generale le-am citit pe cutie, cum merge la bebei?, reactii adverse la schimbarea de lapte? etc. Va rog ajutati-ma asa cum ati facut-o mereu!
Ne-a mai recomandat:- pentru nas infundat-PHYSIOMER spray
-pentru ochi, caci sunt rosii si lacrimeaza mereu din cauza canalelor lacrimale infundate-OMISAN Baby occhi-sol.pentru spalare oculara si TOBRAL-sol. oftalmica(TOBRAMICINA 0,3%).
V-am scris toate acestea in caz ca cineva mai are astfel de probleme.
nefertari si eu sunt in aceiasi situatie incerta ca si a ta; inca mai astept...
La multi ani! pentru sarbatoritii de astazi.
A inceput sa planga, va las.....pe curand.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Pisik4ever, eu am zis ca Ana are doar 5.4 Kg la 3 liuni in sensul ca s-a nascut mare (3.750) si a luat destul de putin. Dar eu sunt multumita si daca zici ca trebuia sa ia 10 cm in lungime in 3 luni, e OK, ca i-a luat. Nu am nici un stres legat de greutatea ei, ca pare f fericita.
Si mi s-ar parea mai grav sa fie prea grasa, ca sa fiu sincera, dar mai incolo, nu acum, ca la varsta asta e absolut irelevant. Si eu nu am nimic impotriva datelor copiilor pe listuta de la prima pagina. doar ca eu nu voi citi, atata tot.

Nelia, Ana intr-adevar doarme pe burta si se intoarce de multe ori de pe spate pe burta cand ii e somn, dar se si straduieste invers cand nu are chef de stat pe burta. Nu cred ca o doare ceva, pur si simplu nu are chef!

Fetelor, Ana e un copil bun si cuminte, dar are un moment al zilei in care nu vrea nimic: de la ora 15 la 16:30 (adica acum) zici ca e bagata in priza: nu ii convine nimic, plange intr-una, mai putin in brate pe verticala. De ce oare? Vreo idee?

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am fost si noi azi la controlul de 3 luni: 7.200 kg si 63 cm. I-am cerut si eu dr. reteta pentru lapte ca in ritmul asta in curand nu o sa mai am atat lapte sa hranesc ditamai barbatul.
Carolinah al meu are momente de plans si nu-i convine nimic de fiecare data cand e obosit dupa ce se joaca, nu stiu ce sa-i mai fac, ca nici nu vrea sa adoarma, daca il tin in brate cum ai zis tu sau pe burta tot in brate nu mai zice nimic.
Am 3 luni de la nastere si inca nu mi-a venit ciclul, stiti cam de la cate luni ar trebui sa-mi fac griji? N-am fost nici la controlul de 6 saptamani.
Gata va-m citit, ma duc sa fur si eu vreo ora de somn cat doarme baiatul. Ma tot gandesc cand o sa mai am si eu nopti intregi de somn, ca pe vremuri, si sotul imi zice: cand o avea fitu vreo 20 de ani.

Mari si DAVID
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mstroie, nu cred ca e de oboseala, ca se intampla exact dupa ce se trezeste din somnul de dupa suptul de la ora 13:30. Habar nu am ce are. Acum tocmai adormise si s-a trezit dupa nici 15 min si maraie iar. Mama, dar ce voinic e baiatul tau! Sa-ti traiasca! Dar nu ti-a zis dr ca e prea mare? Ca Alina avea greutatea asta pe la 7-8 luni!

Nefertari, sper sa nu fii gravida, iar daca esti iti doresc sa iei cea mai buna decizie.

Apropo de ciclu, eu am crezut ca mi-a venit, dar nu stiu ce sa mai zic. In iunie am avut cateva zile un fel de mini-ciclu, adica firisoare de sange vreo 2-3 zile si o zi cu ceva mai mult sange, apoi in iulie acelasi lucru, iar dupa vreo 2 saptamani iar 2 zile cu firisoare de sange si s-a oprit brusc. Ce poate fi asta, ca eu nu iau anticonceptionale, deci nu poate fi de la asta. Acum ma gandesc sa nu fiu si eu gravida, desi noi barbatu-meu nici nu se apropie de mine fara prezervativ, ca el a fost ala care nu m-a lasat sa imi leg trompele. Si nici nu vrea sa auda de vasectomie. Nefertari, tu cu ce te-ai protejat?

Mickyyy, din cate am mai citit eu pe net pe diferite forumuri, Depoprovera da mari probleme cu ingrasatul. Mai citeste, ca e bucluc. Majoritatea femeilor (nu toate!) au luat f multe kg de la acest tip de anticonceptionale.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nefertati, e posibil. O colega de serviciu a sotzului meu a ramar insarcinata la 3 luni dupa nastere. Ea a dus sarcina pana la capat iar acum are al treilea copilas. Tare greu i-a fost si-mi imaginez ca organismul ei a fost cam dat peste cap de sarcinile prea aproape una de cealalta.
Gusta draga eu zic sa incepi prin a nu-I mai chema prieteni. Un prieten adevarat te intzelege in orice conjunctura. Nu te crampona in remarcile lor rautacioase ca ai tu alte ganduri mai importante si mai semnificative pentru familia ta si pentru tine. Mai trimite-I la plimbare.
Ce fain ca s-au intors puii deja burtica-spate. Adevarul e ca si eu m-am cam gandit sa fiu mai atenta ca sa nu ma trezesc cu el pe jos. Sunt mai imprevizibili acum.
Mari nici mie nu mi-a venit inca ciclul. Cred ca e posibil sa nu-ti vina daca alaptezi.
Beatrice ma bucur ca esti mai bine cu sanul. Tare te admir ca poti sa mergi la sala. Cu al meu dracusor nu cred ca voi fi in stare sa ies. De abia apuc sa fac aerobicul in casa printre crizele lui de personalitate.
Dupa vaccin Tony a fost absolut ciudat. Aseara toata seara a fost agitat si a plans, apoi noapte a fost iar agitat si m-a trezit sa manance de 3 ori iar acum dimineata nu a supt decat putin dintr-un san. Asa ca a trebuit sa sar cu pompa in ei ca-mi explodau. Acum doarme. Se poate ca dupa vaccin sa manance prost? Nu a facut febra si nu a fost somnolent ci chiar opusul.
Androix, promit sa nu mai fiu obsedata. Pe mine m-a tot stresat sotzul ca nu ia copilul in greutate cum trebe si am ramas cu sechele. Pe care de altfel promit sa le rezolv.
Va pup pe toate.

Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nefertari, daca e vorba de absenta ciclului, nu te ingrijora; mie ginecoloaga mi-a zis ca atunci cand alaptam ciclul poate veni si dupa 8-9 luni , dar ca bineinteles, putem ramane gravide in timpul asta, desi probabilitatea e f mica.

mstroie, nici mie nu mi-a venit ciclul inca,la 3 luni de la cezariana, dar cu ce mi-a zis ginecoloaga nu ma ingrijorez.

carolinah, bebelina ta si-a facut datoria de bebe cuminte, pentru o fetita e cum nu se poate mai bine. Eu chiar ma bucuram ca la 5 kile ale ei o mai putem inca tine in brate... le mai raman inca 14-15 m de luat pana la 12 luni...dar este o luna doua, haltere se cheama ca facem cu bebeii astia!

si a mea are momente cand plange de nu mai stim ce sa-i facem, azi mi-a plans de la 12 pana pe la 2 fara un sfert! am citit intr-o carte ca la cateva luni au sistemul nervos inca fragil si cum sunt bombardati de informatii (ei da, chiar si frunzele copacilor care misca in vant sunt o sursa de informatii pentru ei) au nevoie din cand in cand de o criza de plans in care se defuleaza, si ca e bine sa-i lasam sa se exprime, chiar daca nu rezistam si ii luam in brate, sa-i lasam sa evacueze tensiunea, crizele astea dispar de la sine, dupa care bebeul a asimilat informatiile si trece la capitolul urmator. Dupa ce crizele trec, urmeaza o perioada in care bebeul face progrese. cand i se incarca iar RAMul iar perioada de plansete si tot asa.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Nefertari sper sa te fi inselat si daca nu inca un copil e o bucurie.Eu care nu vroiam copil asa de curand vroiam sa-mi vad de cariera acum de abia astept sa fac si o fetita si ma gandesc ca as vrea inainte de 30 ani si nu mai am timp sa las organismului sa se refaca as ca si eu o sa-l fac inainte de cei 2 ani sper totusi nu chiar asa curand ca de abia fac fata la zmeul meu.
Eu nu stiu cum de aveti timp de sala, spalat calcat, copt vinete cum am vazut la androix ca eu de abia fac fata cu linistitul, mancatul, adormitul si mancatul meu. Desi acu' vad ca i-am dat 5 ml de colic baby si doarme cum nu a mai dormit demult.La mine ziua doarme in reprize de 10 min se trezeste plangad iar l adorm iar il pun jos iar o luam dela cap.Mai are 2-3 mese la care sta trez si se uita pe pereti. Si mi se pare ca de la statul drept a inceput sa se turteasca caputul(soacra me-a zice ca exagerez dar asa zice la orice)
Ca dau dintu-na in alta dar nasii mei cand ma vad ca sterilizez sidau cu cloramina pe jos si calc imi zica ca sunt exagerata ca fetitza lor a mancat mestecat de la toata lumea si ca de ce incerc biberonul pe mana si nu trag eu o gura doua???. Deci revenind cum sa-l fac sa nu mai stea cu caputul drept si sa strea intr-o parte?
Va rog spuneti-mi si mie linku-l cu pernuta pentru copii ca pe site-ul de publicitate nu gasesc decat din alea cu desene.

Loreen te rog spune-mi si mie nu e periculos sa tii cura asta 3-3-3 cand alaptezi ca am vazut ca inca mai alaptezi.Ti s-a diminuat cantitatea de lapte cumva? Ca m-as apuca si eu ca singura cura care la mine da rezultate e cea disociata pe zile dar ma gandesc sa nu privez organismul de vitamine. Ma insriu si eu la lupta cu kg dar m-
as apuca de 3 zile lapte cu banane ca stiu ca sunt satiose.

Si bebicu meu nu mai face kk decat o data pe zi si e apos si atunci face asa de mult ca iese prin pampers hainutze, cearceaf, husa si noroc ca se opreste intr-un celofan si salvez salteaua. Mi-s-a intamplat si cu pampers si cu huggies(care sunt extraordinar de proaste).

Mergi la inceput