Blue Air

Blue Air | Autor: Ancade

Link direct la acest mesaj

A "zburat" cineva cu Blue Air? E de incredere compania? Cum sunt serviciile?

Multumesc,
Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

Anca, eu am zburat...nu pot sa spun ca a fost o experienta foarte placuta dar pana la urma daca te gandesti la rap calitate pret e ok. Cateva amanunte: cred ca niciodata nu pleaca la ora programata - cel putin eu n-am plecat nici la ducere nici la intoarcere (la intoarcere am avut mai mult de 1 ora intarziere). Biletele sunt fara locuri, si e de-a dreptul amuzant, asta ca sa nu zic penibil, sa-i vezi pe unii cum alearga sa ocupe loc in fata, sau la geam....In avion ti se serveste gratuit un suc si o cafea parca...Bagajele se incarca si se descarca cu carca...cam asta ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu am zburat de cand s-au infiintat insa acum s-au mai cizelat daca putem spune asa in sensul ca in ultimile dati nuau mai fost intarzieri , biletele aveau loc (mi s-a intamplat si sa am locul 18 parca si ultimul loc sa fie 16)iar bagajele sa vina la timp. Nu vreau sa le fac reclama ca nu merita prea mult in afara pretului (care e de 38 de euro in capul lor,insa cu 220-250 gasesti lejer, fata de 350-450 la altii) insa dc vrei sa faci economii si mai ales iei bilete din timp se merita. In plus e bine sa fii mancat pt ca sandwichurile lor sunt execrabile si costa in functie de stwardeza de la 1 la 3 euro.
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Intre timp(acum mai bine de 1 luna ) am gasit si eu bilete cu 39 euro si 48 euro intoarcerea si am luat pt nov si febr pt toti 4 caci de 2 ani nu am mai fost in Rom(la 300 -400 euro biletul/pers).Nici eu nu credeam ca exista asa ieftine pt ca pt perioada de vara nu era nimic sub 180 euro/pers.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tocmai m-am intors de la Milano(Bergamo), platit in aprilie, a costat cam 93-98 EUR (am uitat ) dus-intors, toate taxele incluse.

Ma asteptam la tot felul de nenorociri, dar a fost asa:
- zborurile au fost placute, dusul a fost conform programului,iar intarzierea de 30 min. de la intoarcere s-a datorat unui pasager care nu avea o.k.-ul de la vamesii italieni.
- la dus am avut locuri, la intoarcere nu, dar cum avionul nu a fost plin-ochi, am gasit la geam
- am fost serviti cu o sticla mica de apa, restul era contra cost
- intre timp (ca acum ceva timp am inteles ca erau in blugi) insotitoarele de bord au capatat si uniforma

Ce nu mi-a placut a fost aeroportul Baneasa. Mic si puchinit, iar personalul cam neprofesionist.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

La Blue Air nu exista locuri speciale pt pers. cu copii (sub 2 ani care nu au loc separat)? Am vazut ca la TAROM si alte companii iti dau loc in fata -randul 1 (ca sa pui bebe-ul in cosuletul ala din fata scaunelor daca doarme), iar la KLM ne-au dat undeva f in spate inghesuiti de nu puteai sa te misti(copilul urland tot drumul ca doar nu sta 3 ore nemiscat in brate).Ma gandesc cu groaza sa stau undeva in mijloc (pe randul de 3 scaune)intre alte 2 pers cu copilul (de 7 luni) care numai locului nu sta.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Din pacate habar n-am. Mai bine intreaba-i pe ei.
La plecare au fost vreo 3 bebelusi, dar nu prea m-am uitat cum au stat in avion. Unul sigur statea in bratele mamei, pe un loc obisnuit, in fata noastra.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Si noi am zburat cu Blue Air.
Pretul unui bilet Bucuresti-Milano (Bergamo) 20 Euro dus/pers, iar intors Milano-Bucuresti 23 Euro/pers. La decolarea de pe Baneasa n-a avut intarziere. Pilotii au fost italieni. Tot zborul si aterizarea a fost OK. Zborul a durat 2 ore si 20 minute. In avion te servea gratis cu o cafea sau ceai sau apa. Alte bauturi sau mancarea o plateai. Un sandwinch costa 1,5 Euro, o cola la cutie 2 Euro...
La intoarcere,decolarea de pe aeroportul din Bergamo s-a facut cu o ora intarziere. Pilotii au fost romani dar parca au pilotat mai bine decat cei italieni. N-am avut nici turbulente, iar aterizarea pe aeroportul Baneasa a fost OK. Zborul a durat, de data asta, doar doua ore. Avoinul acesta a avut si TV, in comparatie cu celalalt.
Daca, Doamne fereste, este scris sa se intample vreo nenorocire, se intampla si cu avioane mult mai performante si firme de renume.
Parerea mea este ca se merita banii ca sa zbori cu Blue Air.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput