Miresele anului 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ioana ai fost o miresica superba
Sa fiti fericiti
Asteptam si celelalte pozici

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ioana tu ai fost superba dar arata-ne si sotul
zuzu ma bucur ca ai rezolvat cu rochia si iti vine perfect iata ca si la case mai mari vanzatoarele se poarta nasol chiar daca tu dai o caruta de bani pe rochie asa ca fetelor sa nu va mai mirati daca sunteti tratate urat de vanzatoare asa e peste tot
in privinta domnisoarelor de onoare nu-ti fa griji ca nu-s multe deloc la cati invitati ai eu la 150de invitati o sa am 4 dre de onoare asa ca...

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Felicitari, Ioana! Super draguta jarteluta! Asteptam mai multe detalii si poze.Casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Yrys78

In principiu e sala vernil. La inceput optam pentru sala rosie - pe vremea cand pe lista de invitati erau doar 60, acum am ajuns pe la 130 si e musai cea vernil. In acelasi timp cei de acolo ne-au spus ceva de noul restaurant. A auzit cineva de asta? Steluta, tie ti-a spus ceva in acest sens sefa de sala? Multumesc din suflet.

Yrys78

Nu stiu exact ce intelegi prin noul restaurant... Adevarul e ca noi nu am mai discutat cu d. Nedici, dupa ce am semnat contractul. Am trecut mai demult intr-o sambata sa vedem aranjamentul meselor, si cam atat. Stiu ca sala rosie a fost in renovare, dar nu cred ca este vorba despre "noul restaurant".

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Sunt foarte suparata. Am fost vineri la proba de machiaj si coafura si a fost un fiasco. Au inceput prin a-mi zice ca proba la machiaj nu intra in banii pe care i-am platit eu(si nu mi-au facut nici o proba pentru ca oricum nu aveau trusa la ele), apoi coafeza mi-a zis ca parul meu este prea des si ondulat si trebuie intins inainte de a fi coafat si asta costa separat(am platit 500.000) si in ziua nuntii daca il voi intinde sa nu uit sa ii platesc iar, si totul a culminta cu un coc.....incredibil de urat care nu ma avantaja in nici un fel.
Sper sa rezolv azi problema, m-am suparat foarte tare pentru ca pana acum toate au mers struna si m-am impiedicat tocmai aici.
Va pup si va tin la curent cu ce am facut!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

imi pare rau flori pt ce ai patit numai la noi e posibil asa ceva
eu in locul tau nu m-as mai duce acolo

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Flori de cele mai multe ori proba de machiaj nu intra in pret, asta pentru ca este optionala, adica nu toate fetele apeleaza la proba, care practic este un machiaj in toata regula pentru ca nu prea ai cum sa faci de fapt o simpla proba ca la coafor.
Este normal ca intinsul parului sa nu intre in pretul cocului, mai ales daca ai parul cret si lung cum il am eu si dureaza ceva timp sa il intinda. Eu am parul la fel ca tine cred si cand am fost mireasa la fel mi-am intins parul pentru coc pentru ca vroiam un coc spaniol si nu aveam alta solutie. Problema este insa ca trebuie sa fii foarte atenta la cine iti intinde parul pentru ca il poate strica mai ales daca foloseste placa si trebuie sa fii atenta si la produsele folosite. La mine de cate ori il intind foloseste la spalat un sampon liss extreme de la Kerastase si masca reparatoare tot liss extreme, apoi ii aplica un ulei de intins tot de la Kerastase care usureaza mult munca. Deci eu zic sa fii foarte atenta la produsele pe care le folosesc in primul rand si apoi daca decizi sa apelezi la aceasta metoda ia in consideratie or sa il intinda de vineri (si esti si la cununie coafata) ori sambata sa mai adaugi cel putin o ora la timpul petru coafor. Eu pentru cununie i-am zis sa il intinda numai din perie si sa imi lase niste bucle largi iar a doua zi a bagat repede placa pentru coc si a mai durat 20 min (daca vrei sa vezi am poze in albumul mireselor de pe prima pagina pupici

quote:
Originally posted by floricika

Sunt foarte suparata. Am fost vineri la proba de machiaj si coafura si a fost un fiasco. Au inceput prin a-mi zice ca proba la machiaj nu intra in banii pe care i-am platit eu(si nu mi-au facut nici o proba pentru ca oricum nu aveau trusa la ele), apoi coafeza mi-a zis ca parul meu este prea des si ondulat si trebuie intins inainte de a fi coafat si asta costa separat(am platit 500.000) si in ziua nuntii daca il voi intinde sa nu uit sa ii platesc iar, si totul a culminta cu un coc.....incredibil de urat care nu ma avantaja in nici un fel.
Sper sa rezolv azi problema, m-am suparat foarte tare pentru ca pana acum toate au mers struna si m-am impiedicat tocmai aici.
Va pup si va tin la curent cu ce am facut!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor....
mi-am luat sambata materiale pt marturii si am inceput sa le fac (adica am facut numai una de proba pt ca materialul l-am dat la taiat la o tanti care mi-l taie patrate si pe margini il taie cu foarfeca de surfilat - d-aia care taie in zig-zag). Arata superb! N-am apucat sa fac poza dar sunte de revista....

Pup
Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Flori,

dar nu te-ai dus la cineva cunoscut? Nu mai fusesei la salonul respectiv?
E greu sa gasesti pe cineva sa-ti placa exact inainte de nunta.
Mai bine apeleaza la coafeze la care ai mai fost... chiar daca poate nu sunt atat de celebre...

Bafta!
Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Buna dimineata!
Flori imi pare rau de ceea ce ai patit, dar din pacate asa se intampla in Romania. Si eu am platit pt proba la coafor. Cand am pus problema coafeza s-a uitat la mine de parca as fi spus cine stie ce grozavie.Asta e. Dar daca tu nu esti multumita, mergi in alta parte, doar asta e scopul, nu?

Ura!!!! M-am impacat cu soacra!!!! s-au mai bine zis lururile s-au rezolvat de la sine.....probabil ca a vazut ca El ma sustine si a lasat de la ea......

Va pupicesc pe toate......spor la pregatiri

Catalina

Mergi la inceput