Miresele anului 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
Floricika, ce sexy e rochia ta!!! Super! De abia astept sa te vad cu ea! Scopul mesajului meu este acela de a incerca sa te ajut cu adresa unui coafor undeva pe strada POvernei. Sunt excelente fetele de acolo si nu cred ca preturile le egaleaza pe cele care a trebuit sa le platesti tu. Ideea e ca la cat de meseriase sunt, nu ai nici o teama: te fac asa cum vrei tu. Cu machiajul cred ca pot sa spun ca tipa de acolo e o adevarata profesionista. este cosmeticiana la care merg de 4 ani de zile si nu o schimb pentru nimic in lume. Daca te tenteaza, scrie-mi sa iti dau numarul de telefon.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
numeioana spune:
fetelor, am avut o nunta de vis, exact cum ne doream amandoi. Acum, cu capul limpede pot sa spun ca mi-am facut griji prea multe pentru toate nimicurile si totul s-a dus prea repede. Nici nu-mi vine sa cred ca sunt casatorita! Nici macar acum, dupa ca ne-am intors din luna de miere....Ce repede a trecut totul si ce fericiti suntem ca a iesit perfect! Toti s-au distrat, s-a dansat la greu, tortul a fost excelent, invitatii au fost incantati, desi au trebuit sa parcurga 40 de km cu masina pana la Sinaia...
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
krelia spune:
quote:
Originally posted by Yrys78
Cununia religioasa o sa fie la Sf Nicolae Baneasa - vis-a-vis de Petrom, la orele 17.00 (tocmai am stabilit asta ieri cu preotul de acolo).
Casa de piatra si tot ce-ti doresti! Petrecere frumoasa la nunta!!
Si, acum...spune si lu' fata ce vrea sa stie
![](icon_smile_blush.gif)
Sar'naaaaa!!
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
andreea c spune:
Merci mult ralucah. Esti o draguta ca intotdeauna. Te admir si pentru ce ai facut la nunta la Marie-Jeane.
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Yrys78 spune:
Draga mea Krelia, E o bisericuta foarte mica, facuta pe la 1796 de neamu' lu Vacarescu, foarte cocheta, proaspat renovata si cu multi enoriasi uniti. Preotul care ne cununa pe noi, nu ca e prieten de familie cu socrii, insa e de milioane, super expeditiv si cunoscator intr-ale preotiei. Au un cor superb si se aude bine. Faptul ca e micuta ii confera intimitate si personalitate, mie imi place foarte mult si mi se potriveste manusa. Ieri am fost dupa slujba sa vorbim despre data si dupa ce i-am comunicat ce si cum, ne-a dictat sa notam lucrurile de care avem nevoie. Pentru noi marele avantaj e ca e aproape de casa. Pupici
ralucah spune:
Acu ca ma uitai si eu la pozele matale....cucoana a ta era vila aia galbena de era sa imi rup eu gatul pe scari cu sacul in spinare (ca aveam directive clare sa nu cumva sa pateasca ceva casuta si era sa cad gramada pe o scara in timp ce o transportam) ??
quote:
Originally posted by andreea c
Merci mult ralucah. Esti o draguta ca intotdeauna. Te admir si pentru ce ai facut la nunta la Marie-Jeane.
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Yrys78 spune:
Andreea C, Constat cu uimire si placere ca ati fost cununati de acelasi preot care urmeaza sa ne cunune pe noi. cum a fost ceremonia? Cum s-a desasurat? Ai avut emotii mari? Tell me more. Pupici
Laura10 spune:
Fetelor, ma marit!!! Acum, pe 20 august!!!!Adica imi fac cununia civila. Cununia religioasa o s-o fac la anu, prin mai, iunie. Astazi am fost la primarie si am depus actele pentru cununie... sunt tare emotionata. Dar nu stiu cu ce sa ma imbrac. Nu-mi gasesc nimik de imbracat pentru ca sunt grasuta
de, asa sune eu, si zilele astea am batut toate magazinele. Caut o croitoreasa sa-mi faca o rochita frumoasa si moderna, dar nu are nici una timp...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Fetelor care aveti parul lung si cret,sa va povestesc cum a fost cu mine.Si eu am parul lung si cret,si inainte de nunta nu mi-a facut nici o proba.Si va dati seama cu ce emotii m-am dus la cuafor.Dar inainte mi-a intins parul,dar nu cu fierul ci cu peria si cu fionul.Apoi a inceput sa-mi faca freza aceea ciudata care mie nu mi-a placut la inceput,dar m-am obisnuit.Vreau sa va spun ca daca aveti parul cret si foarte bogat cum e al meu,poate cocul va iesi prea mare si voluminos.Eu vroiam sa-mi faca coc,asa ma vedeam eu mireasa,dar nu s-a putut si a iesit ce se vede.Si in pretul cuafurii intra si intinsul,normal.Sper sa va iasa freza asa cum va doriti!
Pupici!!!!
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
RAMON_RAMONEL
Yrys78 spune:
Ramonella, dar chiar ai avut curaj, nu gluma. Nici io nu ma duc sa faca probe-n cap, insa eu am par mai "cuafabil" si il cunoaste tanti aia. Sunt foarte dragute pozele, iar tu radiezi. De abia astept sa pot posta si io cu poze de-astea. Intrebare: sunt defecta daca de abia astept sa ma marit??? Astept raspunsuri...pupici