Pro / contra fotografii digitale sau clasice!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu sunt impotriva digitalelor. Si nu ma poate convinge cineva ca sunt mai bune digitalele decat opticele !Parerea mea !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu sunt pentru fotografiile digitale........facute de un profesionist, cu un aparat bun.....poate iesi ceva extraordinar, si se mai poate retusa, modificat etc....ceea ce fotografia facuta cu un aparat analogic nu iti poate oferi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Eu le vreau pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by delsim

offtopic: Aveti idee unde in Bucuresti pot scoate pe hartie niste digitale ?Dar sa iasa bine!

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Incearca la Orhideea-Kodak la intrare.Eu acolo le-am scos si au si promotii:100 poze/550.000 lei; 200 poze/990.000lei etc.Convenabil rau dc ai multe poze.Eu acolo le-am scos pe cele de la nunta!Cel mai ieftin pe unde am cautat!

Intrebare:Stie cineva unde pot pune pe CD niste filme normale cu pozede la nuna?PLSSSS!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ooana

Eu sunt pentru fotografiile digitale........facute de un profesionist, cu un aparat bun.....poate iesi ceva extraordinar, si se mai poate retusa, modificat etc....ceea ce fotografia facuta cu un aparat analogic nu iti poate oferi!

Oana & Marius
Wedding Day

Subscriu la ce a spus ooana. Fotografiile digitale sunt super daca sunt facute cu profesionalism. Puteti sa le vedeti pe ale mele de la nunta, ca sa va convingeti. Vedeti ce modesta sunt...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

Hehehe, radu, fotograful si cameramanul au munca cea mai dificila din eveniment, in primul rand munca lor nu se vede decat abia peste 2-3 zile (ai auzit vreodata de un f. sau c. sa faca spaga la un eveniment asemenea lautarilor sau dj-lor)... in al doilea rand,... acolo, la ce se intampla in spatele obiectivului este VIZIUNEA OPERATORULUI asupra evenimentului, viziunea artistului. Ideal este atunci cand aceasta optica a f. sau c. coincide cu optica/viziunea clientului. Acel artist este agreeat si recomandat.... Si din nou Pro pt digital pt evenimente de gen... plus un bloc optic de calitate, un blitz sau o lumina buna si avem tot ce ne putem dori. Bineinteles apreciem cand mirele si mireasa stau cu fata spre camere, altfel din spate aratati ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

quote:
Originally posted by ooana

Oana & Marius
Wedding Day

Subscriu la ce a spus ooana. Fotografiile digitale sunt super daca sunt facute cu profesionalism. Puteti sa le vedeti pe ale mele de la nunta, ca sa va convingeti. Vedeti ce modesta sunt...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Pozele ca pozele, sint superbe, dar mireasa... mama-mama! Ce frumusete! Si rochia! Si buchetelul! Si... mirele, pe linga mireasa. Desi doar mireasa conteaza in ziua nuntii, stii, nu?
M-am delectat cu superbele voastre poze. Casa de piatra! Tot ce va doriti!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Am cunoscut shi eu in sfarsit persoane care au avut la nunta fotografi cu digitale...credeam ca nu exista asha ceva in zalau... Adevarul este ca eu am fost numai pe la studiourile foto... dar se pare ca astia cu digitale sunt pe cont propriu... 2 persoane mi-au promis ca-mi dau pozele de la nunta lor sa le vad... Cum stiu ca sunt fotografii de calitate? ca nu prea ma pricep

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

radu300, te rog sa nu ma intelegi gresit. Nu contest nicidecum faptul ca un profesionist face treaba mai buna As fi penibila (si ar fi si neadevarat!) sa spun ca munca ta e "piece of cake" si un amator te poate egala cu usurinta. Daca o sa-mi citesti primul meu mesaj, o sa vezi ca afirmatia mea a fost facuta intr-un anumit context (cineva a afirmat ca a apelat la un profesionist si nu a fost multumit de rezultat, dand si o gramada de bani). Ei, eu spun ca un amator (care are cunostinte si care e pasionat - deci, implicit, dornic sa se perfectioneze mereu - poate face o treaba buna). In plus, mai este si Photoshop-ul care face minuni :)

Imi pare rau, nu am cum sa-ti dau exemple. Nu am cum sa-mi sustin afirmatia cu dovezi pentru ca nu am cum sa-ti arat acele poze. Dar crede-ma, sunt si fotografii reusite facute de amatori (amatori in sensul ca nu profeseaza in acest domeniu, dar se pricep la fotografii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

AngeliquedeS, ce poze frumoase!

Mergi la inceput