bona la 2 copii?

bona la 2 copii? | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Am o vecina in bloc, ce vede de un baietzel de 3 ani(tot din bloc) shi o vreau shi eu pt bblusha mea!Am tot urmarit-o shi se poarta cu el de parca ar fi al ei!Am vb deja cu ea, ea ar fi de acord, dar vrea sa vb cu mama baietzelului sa vada daca e de acord, programele copiilor nu prea vor coincide!Voi ce zicetzi? E bine cu o bona ce vede de doi copii, unul de 1 an shi unul de 3ani?
Eu ash da bblusha la cresha, dar pana la 2 ani nu primesc!

ppv shi Sara Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Daca copilul de trei ani este cuminte si nu o bate pe fetita ar fi foarte bine si pentru ea, pt. ca s-ar obisnui cu copii. Daca bona vrea si poate sa se ocupe de amndoi, ca si cum ea ar avea doi copii si sigur se poate descurca.
Bafta!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu, daca as fi mama baietelului de 3 ani, nu as accepta sa impart bona. Daca am fi prietene bune bune, poate da.
Ce faci la ora de pranz? Unde ii culci? Cand colo, cand colo?
Eu am un fix cu prosoapele, cu asternutul, fiecare cu patul lui cu mancarea lui, cu olita lui! Nu sunt frati!
Sau ar da fuga bone, il hraneste pe unul, apoi fuge la celalalt?
Nu prea pricep cum ar putea fi de acord mamica respectiva, decat, repet, daca sunteti prietene, nu simple vecine... Mai chiar, si prietene fiind, discutii tot apar!
Cum ati face, azi una o tocana, maine cealalta o friptura? Pui tu o saptamana hartia igienica si saptamana urmatoare vine randul vecinei?
Sorry, nu vreau sa fiu ironica, da' mi se pare complet ciudat!
Nu mai zic ca poate face cel mare febra, stiu eu, sau mai rau, cea mica... Ce face cu celalalt 1 bona?
Daca bona e pentru 2 copii frati e cu totul altceva.
Altfel, nu vad cum s-ar amesteca lucrurile, iar eu una nu as accepta.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cind sa-mi dau si eu cu parerea vad ca Ankalaura a zis exact ce era si-n capul meu. Nu cred ca se poate rezolva un asemenea aranjament. Speranta ar fi ca baietelul de trei ani sa inceapa gradinita si bona sa devina disponibila. Desi, daca e atit de buna, probabil ca parintii baiatului vor amina gradinita sau vor opta pentru program scurt, pastrind bona.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nici eu nu sunt de acord, nu as fi nici daca as fi in postura mamaicii baietelului de 3 ani si nici a ta. Una e sa se joace in parc frumos cateva ore, alta e sa stea toata ziua cu ei. Unde ii culca pe amandoi?? Ori cari casa cu lucruri de schimb, mancare si toate alea la vecina sau ea la tine?? Nu ai cum sa te descurci.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalid spune:

Eu am 2 bone la cei 2 copii ai mei!! Tocmai pt. ca au programe diferite: cu fii-mea poate merge intr-un parc mai departe, cu baiatul doar pe aproape (ca e greu cu caruciorul); pt. ca, dupa cum bine a punctat cineva, ce se intampla cand unul face febra? al doilea este si el 'pedepsit' sa stea in casa? Pt. ca, macar teoretic, sunt supravegheati 100% amandoi.

Raspunsul (dupa parerea mea) e categoric NU ! Eu nu as fi sub nici o forma de acord daca as fi mama baietelului, insa, din moment ce si tu spui ca programele copiilor nu prea vor coincide, nu inteleg cum te-ai gandit la o astfel de solutie? Mama unei prietene de-a lui fii-mea s-a oferit sa aiba ea grija de fii-mea (ca are serviciu de noapte) si nu am fost de acord: cum ar fi mancat (ma caram cu oale de mancare la aia acasa, daca ea avea altceva de mancare si fii-sa voia ce ii facusem lui fii-mea?)? cum ar fi facut daca se imbolnavea fii-sa? Ii mai pasa de fii-mea ce si cat mananca si daca se joaca, cand fii-sa era bolnavioara?!

O bona la 2 copii care nu sunt frati NU se poate (dupa parerea mea si a multor mamici de aici). Eu am ajuns la concluzia ca nu ajunge una nici la 2 frati (poate -desi nu cred- daca ar fi mai apropiati ca varsta).

Nu zic ca solutia ar fi cresa (exista destule discutii pe DC despre cresa vs. bona), dar nu cred ca nu primesc copii sub 2 ani (ca doar e cresa).

kalid si copiii : matei (18.06.04) si lidia (22.04.99)

http://www.babiesonline.com/babies/m/matei2004

Mergi la inceput