Lumanarea de la botez

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Multumesc pentru sfaturi...am decis sa o pastrez intreaga pana la un an, apoi voi taia o bucata mai mica pe care o voi tine in casa si restul o voi da la biserica unde am botezat-o. Mi-ati fost de mare ajutor, va pup pe toate

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana maria d spune:

ca sa nu mai fie asa "voluminoasa" ar fi ok sa o lasi "goala", dar e mai bine s-o pastrezi. Cand ai probleme cu micutza sau e bolnavioara, ar fi foarte bine s-o aprinzi si sa zici o rugaciune. Ajuta!

Diana Maria,
22 ianuarie 1981
economist si studenta
sotie si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Cand am iesit la biserica dupa botez, la o saptamana, pt. impartasit copila, ne-au trimis acasa dupa lumanarea de la botez, ca noi nu o luaseram. Am aprins-o la impartasanie si ne-au spus ca pana la un an de cate ori vom mai veni la biserica sa venim si cu lumanarea de la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

mygirl unde i-ai facut tortul bebitei tale pt ca e superb.esti din Cta nu?ai idee de vreun restaurant frumos cu meniuri cat de cat acceptabile?vreau sa-mi botez baietelul care va veni in oct,,,, in lunile ian-feb si nu stiu la c restaurant.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu stiam ca se pastreaza doar o bucatica din lumanare iar pe ea o poti duce la biserica unde proetul o va folosi la slujba cand iese cu Sfintele daruri sau chiar in noaptea de inviere. Sau la orice alt moment al slujbelor. Daca ati observat, preotii folosesc lumanari din cele scurte, de botez pt ca sunt mai usor de tinut.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Preotul mi-a spus sa o duc la o biserica sa se topeasca, asa se face la greci.La o sapt. de la botez am fost cu bebe la impartasit si a trebuit sa i-au si lumanarea.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput