Mare nevoie de sange - Grupa BIII sau 0
Dragii mei,
Fratele unei foarte bune prietene este de câteva luni în coma.
Zilele acestea a trecut printr-o serie de operatii, care vor continua si în zilele care urmeaza. ARE MARE NEVOIE DE SANGE!
Aceia dintre voi care au grupa de sânge B III sau O si doresc sa întinda o mâna de ajutor, va rog mergeti mâine la Institutul de Hematologie între orele 8.30 si 10.00 . Va rog sa specificati acolo ca faceti o donare de sânge "tintita", pentru Spitalul Bagdasar, pentru Gabriel SUSAI.
Va rog din suflet, ajutati-l. Poate (si) cu ajutorul vostru o sa reuseasca.
Multumesc foarte mult.
Monica
Raspunsuri
monica spune:
quote:
Initial creeata de monica
Dragii mei,
Fratele unei foarte bune prietene este de câteva luni în coma.
Zilele acestea a trecut printr-o serie de operatii, care vor continua si în zilele care urmeaza. ARE MARE NEVOIE DE SANGE!
Aceia dintre voi care au grupa de sânge B III sau O si doresc sa întinda o mâna de ajutor, va rog mergeti mâine la Institutul de Hematologie între orele 8.30 si 10.00 . Va rog sa specificati acolo ca faceti o donare de sânge "tintita", pentru Spitalul Bagdasar, pentru Gabriel SUSAI.
Va rog din suflet, ajutati-l. Poate (si) cu ajutorul vostru o sa reuseasca.
Multumesc foarte mult.
Monica
în completare:
donatorii vor primi un bonulet. trebuie sa intru în posesia lui. prin urmare, va rog contactati-ma la 0722.281874 pentru a stabili cum îl pot recupera
Multumesc înca o data
Amaya spune:
Monica numai maine se poate dona? fiindca eu pot doar in week-end (nu am cu cine sa-l las pe bebe.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Freia spune:
atentie la conditiile de donare a sangelui:
- sa aveti peste 50 de kg (stiu ca la un moment dat impuneau mai mult de atat)
- sa nu fiti insarcinate
- sa nu fi nascut recent
si parca mai era ceva dar nu imi mai aduc aminte.
Freia si Alexa
monica spune:
astazi au fost câtiva colegi de serv. si au donat.
da, se mai poate si în zilele urmaoare, pentru ca este vorba de mai multe interventii chirurgicale succesive.
sunt profund dezamagita de reactia comunitatii noastre. ma asteptam ca din cele câteva sute de membri bucuresteni sa se gaseasca câtiva doritori sa întinda o mâna de ajutor....
va rog sa ma iertati daca am fost putin mai dura, dar îmi doresc din tot sufletul sa îl ajut pe fratele prietenei mele...
cu bine,
monica
loreema24 spune:
Merg si eu daca am voie.
Am nascut in sept anul trecut dar inca mai alaptez.Pot dona???
Daca da , unde este Institutul de Hematologie???
Eu acum am vazut subiectul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
monica spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Merg si eu daca am voie.
Am nascut in sept anul trecut dar inca mai alaptez.Pot dona???
Daca da , unde este Institutul de Hematologie???
Eu acum am vazut subiectul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Institutul National de Hematologie Transfuzionala (fost Dr. Felix)
Str. Constantin Caracas nr. 2-8, cod 78156 Tel.: 659.60.60 - centrala; 650.74.10 - directia; Fax: 659.60.60
iata si harta:
http://www.bucuresti.com.ro/www/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=408&yMap=485&streetID=797
multumesc mult
Monica
Amaya spune:
Monica, atunci voi merge si eu maine...eu am nascut acum 5 luni si jumatate si nu mai alaptez, sper sa nu fie o problema...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
fiona spune:
Va multumim tuturor pentru ajutor. Din pacate Dumnezeu l-a vrut aproape de EL. Gabi ne-a parasit duminica dimineata dupa o suferinta ingrozitoare lasand in urma 2 copii de 1 si 3 ani, parinti, sora, sotie si prieteni inmarmuriti de durere.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si voua sa va dea in primul rand sanatate.
Va multumim pentru tot