VRANCEA (11).Poftiti!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Trec si eu pe la voi in mare viteza ca sa urez un calduros LA MULTI ANI sarbatoritelor vrancence Lorena, Carmen si Prixi! Sa aveti parte numai de bucurii in viata, sanatate muuuulta si sa vi se implineasca toate gandurile bune!
Din pacate, Cristina, fetita mea e cam bolnavioara, suntem in curs de tratare a unei infectii urinare urate, asa ca planurile mele de a va vizita mai des au cazut.
Dana, am vazut pozele de la nunta, ai fost o mireasa superba, casa de piatra! Imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu la biserica, la intalnire, tot din motivul Cristina. Dar despre luna de miere?
Flori pe unde o fi acum?
Dar Kata?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

LA MULTI ANI!PRIXI
Sa ai sanatate si fericire si intelegere si tot ce iti doresti.

Ela , te pup si iti multumesc ptr urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI ROXANA !!!!

Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata.
Si, fie ca viitorul sa fie intesat cu lucruri de bine.

Multa sanatate, feicire si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multia ani ,Prixi!

ELA,mersi ptr complimente.In luna de miere plecam la jumatatea lunii septembrie.

Noi maine plecam spre Romania.Va pup pe toate si vorbim acasa.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

lorena.n - 14 august 1964
carmenp - 15 august 1969
prixi - 16 august 1973
bruxinha - 24 august 1974
sim - 25 august 1973

Pt sarbatoritele acestei luni.
Alegeti-va o steluta de pe cerul infinit si uitati-va la ea in timp ce va puneti in gand o dorinta, cea mai arzatoare dorinta.
Apoi ganditi-va la o cale de a face acea dorinta sa devina realitate.

Si sa stiti ca orice dorinta v-ati pune, orice lucru v-ati dori...acelasi lucru vi-l doresc si eu din inima sa vi se intample!

La multi ani sanatosi si fericiti!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Carmen, Prixi la multi ani si din partea mea! Sa aveti parte de tot ce visati! Iar bucuriile vietii sa va dea mereu dragostea si curajul de a merge mai departe, chiar si atunci cand greutati va incearca.

Motanik multumesc frumos! Sa stii ca deja steluta stie ce-mi doresc si sper sa se implineasca cat mai curand! Frumoasa urare, inca o data iti multumesc!

Lori am schimbat nitel data veniri in Focsani, cred ca va fi de Sfanta Maria in septembrie. Dar de vazut, tot ne vedem ! Abia astept! Hei, dar stii ceva: pe 5 septembrie cred ca facti voi o excursie la Bucuresti si plecam impreuna catre Vrancea. Nu e mai bine asa? Sper ca n-ati uitat de Jon Anderson!

Danuta te astept sa ma suni. Drum bun!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

quote:
Originally posted by motanik

lorena.n - 14 august 1964
carmenp - 15 august 1969
prixi - 16 august 1973
bruxinha - 24 august 1974
sim - 25 august 1973

Pt sarbatoritele acestei luni.
Alegeti-va o steluta de pe cerul infinit si uitati-va la ea in timp ce va puneti in gand o dorinta, cea mai arzatoare dorinta.
Apoi ganditi-va la o cale de a face acea dorinta sa devina realitate.

Si sa stiti ca orice dorinta v-ati pune, orice lucru v-ati dori...acelasi lucru vi-l doresc si eu din inima sa vi se intample!

La multi ani sanatosi si fericiti!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Aceasta urare speciala facuta de draga Andra o fac si eu cu mult drag prietenelor mele frumoase si sufletiste de pe acest forum.Sa dea D-zeu si la pensie sa ne intilnim tot aici la o cafea virtuala.

Imi cer scuze ca nu am intrat sa postez cam demult,dar pur si simplu nu mai am timp, sunt afara cu copiii mai toata ziua, am avut musafiri citeva zile, si multe multe altele...(intre noi fie vorba eram cam dependenta de DC, si am facut o pauza bine meritata care inca nu s-a terminat)

Va pup pe toate.
Lorena,Dana,Simona vorbim prin telefon daca se pune de vreo intilnire.OK?

Acest week-end sunt la Bucuresti.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Kata daca ai timp, da un semn si hai sa iesim la o bere in Bucuresti! Vii si cu Robert si Catalin? Sau, daca ai chef de cumparaturi te iau la o raita prin mall in timp ce lasam taticii cu copilasii sa se zbenguie la locul de joaca.

Singura rugaminte ar fi daca vrei sa ne vedem sa-mi dai sambata de veste, ca duminica botezam un puiut dragut si o sa fim prinsi cu diverse pana spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu la o bere, si eu la o bere!!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Sigur Motanikule, d'apoi cum? Mai ales ca luna asta sa tot sarbatorim. Hai, tu da o fuguta in tara, ca de restul ma ocup eu.

Baiete, un rand la toata lumea! si paaarca ar merge si un rand de mici .

Mergi la inceput