Babysitter

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, nu mai rasuci si tu cutitu'....
Corinna, ce-ati mai papat bun? Prajiturele ceva?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

700 -EUR! Wow! Si eu care credeam ca $500 sunt destui, ca eu atat am dat pt ca avea grija de un copil de aproape 2 ani, cel mare are 10 ani, si nu avea de lucru cu el. Curatenie facea asa pe apucate, ca rolul principal era sa aiba grija de ala mic, mancare cam faceam eu, ocazional si ea.

De ce te miri? Mama lucreaza in Germania la o familie de nemti, intr-adevar ia 500 euro pe luna, asigurare medicala si bilet dus intors pletit de familia respectiva. Nu trebuie sa aibe grija de copil necesar, doar curatenie. Nu gateste sau mai stiu eu ce, doar daca are ea chef. Programul de muca i se termina la ora 18, are camera ei si sa nu mai spun ca pana acum a vizitat Elvetia, Belgia, Franta....vizitele astea fiind platite de aceasta familie. Mama e foarte multumita, sta 3 luni la ei si 3 luni in tara. Din noiembrie o fur eu ca vine bebele si va sta 3 luni la mine daca nu 4. 700 euro mi se pare bine mai ales ca si gateste , face si curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Indraznesc sa scriu si eu aici ... desi sunt un pic off topic... cunosc o doamna foarte draguta care cauta post de bona in Germania. Se poarta foarte frumos cu copii si ii plac foarte mult! Ofera si menaj + gatit daca e nevoie! Stie germana nivel incepator spre mediu...

Daca stiti pe cineva interesat ... va pot da detalii pe PM!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput