reclame ... pentru sufletul nostru
Raspunsuri - Pagina 2
dyana spune:
titlul subiectului era "reclame... pentru suflletul nostru"
deci era si o invitatie, sa vii si tu cu exemple, cu altele mai nocive
dar daca ne limitam sa spunem ca pardon, reclama asta e chiar mistooo, si mai e una mai mistooo, si referitor la altele mai nocive, nici nu dai exemple, atunci ramane mesajul anti, adica , ce va ofuscati atata, ca vi s-a parut si e exagerat acest articol, nu e nimic in neregula cu lumea asta si cu ce se intampla in ea; sa fim seriosi, reclamele sunt peste tot si la tv si pe strada, si pana la urma ne conduc viata, pe unii mai putin, dar cat de putini sunt, si pe altii mai mult, si pana la urma rezultatul este cel care este
si totul e pentru bani, nu pentru binele nostru
de ce nu ai venit si tu exemple mai nocive, erai liber sa critici si tu , sa atragi atentia ce ti s-a parut nociv
acuma eu plec in concediu si cam o luna , ma voi rupe de it si chiar tv , asa ca oricum ar mai fi , voi fi bine
cand mai vad si alte articole nu le mai pun, nu pentru ca nu ma aplauda lumea , dar mai e si mesajul asta, te-ai obosit de pomana, nu e nimic in neregula, ce atata ambalare
vacanta placuta
tata lu Toma spune:
"titlul subiectului era "reclame... pentru suflletul nostru"
deci era si o invitatie, sa vii si tu cu exemple, cu altele mai nocive"
Adicatelea sufletul tau are nevoie de lucruri nocive ?!
Cred ca faci bine ca pleci in concediu ...
"sa fim seriosi, reclamele sunt peste tot si la tv si pe strada, si pana la urma ne conduc viata"
Poate tie, mie sigur nu !
vacanta placuta si fara reclame
_
Sunt moderator dar ma tratez
roxana1974 spune:
Dyana, chiar nu te inteleg de ce te ataci in halul asta. Adicatelea cine nu e cu tine e impotriva ta? Sau ce? Tu nu cunosti cale de mijloc? Adica daca tu consideri acest articol 100% adevarat, eu nu pot sa-l consider un pic exagerat, exact asa am si scris initial, "un pic", ca vii tu si sari ca arsa? La mine un pic inseamna un pic si nu de tot, sa fie clar!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mist spune:
Aproape ca mi-e si mila de autor, sa vada numai draci peste tot, zi si noapte, gata sa te-nsface si sa te puna la frigare.
Un articol ridicol...