La noi,la Galati sa veniti (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LAURA lucrarile merg incet, cu galagie si mizerie multa!!! zugrav inca nu am gasit ca la noi asta e o treba indepartata .... mai da daca vrei toate aste aintr-o saptamana eu zic ca nu se poate ...
noi azi suntem la capitolul geamuri la balcon ...... sper sa termine astia pana deseara ca ma apuca nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,am nevoie de o croitoreasa buna si de idei pentru o rochie de seara.Am nunta pe 10 septembrie si habar nu am ce sa-mi fac.Ce zici? Ma poti ajuta?Azi am colindat magazinele mai ceva decat atunci cand ma pregateam sa fiu mireasa si tot nu m-am hotarat.Daca mai stau mult nu mai am timp sa-mi fac ceva nici la croitoreasa.Sau poate gresesc,de ceva timp am apelat la soacra,iar ei ii trebuie un anotimp ca sa termine ceva.Din iunie tot astept un pantalon.Please!

Mergi la inceput

'Neata! Cam slaba activitatea aici.
Laura,unde e cafeaua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana vorbim pe messenger !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

......oare vremea de afara va impinge la somn????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Da' ce faceti, mai fetelor, ati plecat toate?

Noi am fost la biserica azi cu finutul la botez, a fost un cumintel si un scumpic, n-a plans , ne-am descurcat cu toate cele. Am facut o lumanare bengoasa, daca va intereseaza buchete sau alte alea sa imi spuneti, am mai facut si alta data acolo si mi-a placut. Ca sa va faceti o idee si sa ma dau mare, na! trandafiri albi-verzui si frezii albe, cu decoratii verzi.
Insa la biserica a fost o aglomeratie ce n-am vazut in viata mea: s-au botezat 8(opt!!!!) copilasi! Va dati seama ce a fost acolo?

Maine mai urmeaza scaldatul lui bebe, sper sa ma descurc, pe mine ma cam intimideaza putzicile de baietei

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Cookie,sa-ti traiasca finutul! Dar nu inteleg cum te poate intimida o putzica de baiat? Ti-e frica sa nu faca pisu in bratele tale?
Am poze din concediu:http://photos.yahoo.com/vladhana
Au venit iar ploile,ati vazut? Mie mi-au stricat planurile de dupa-amiaza cu Vlad,care urma sa se intalneasca la un ceai cu Daria.Azi parca s-a mai cumintit baiatul meu,poate de la vreme,sau poate ca lipseste tati de doua zile.
Voi ce mai faceti? Mai dati un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cookie, ma mai gandesc cu Gradina de Vara, ca in curand ne-ar trebui o gradina de toamna.
Corina, de ce ii dai Sumetrolin, asta e biseptol, o sulfamida. Nu mai bine te duci cu el la dr. homeopata? Macar medicamentele homeopate nu costa o avere (o cutiuta costa 20.000 de lei vechi!) si il faci bine in 2 zile, fara tampeniile astea care fac mai mul;t rau.
Eu am nunta saptamana viitoare si n-am tinuta...dar e la munte, cica e necesar echipament montan..
O seara placuta, desi a plouat. Ma duc sa scot niste poze de la Fuji Center- Magnus, poate ca o sa inchiriez si niste casete. Voi cum va distrati>?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Am reusit s-o fac pe fiica mea sa manace omleta ! Avem o problema cu oualele-nu ne plac de nici o culoare, dar acum le-am pus si un picut de muschiulet si marar si putina smantana si....a papat copilu tot.

Noi ne-am distrat aseara uitandu-ne la televizor si mancand seminte, aaa, la meci, am uitat sa specific.
Astazi poate reuseste sa vina Hana.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

'Neata!
Laura,daca nu ploua vin cu mare placere.Ramane doar sa stabilim ora.Spunemi tu cand poti?

Mergi la inceput