cait, treba cu gemeni in familie nu trebuie sa fie obligatorie. Nici treaba cu "din doua-n doua generatii". De fapt, si eu tot pe asta m-am bazat inainte de a primi.. socul! Adica: stiam ca sunt insarcinata, eram foarte fericita, iar toata lumea ma intreba:"Daca ai doi??"(intrebare foarte la locul ei, avand in vedere ca eu am o sora geamana care a mai si nascut acum 9 luni un SINGUR baietel) Iar eu, foarte sigura pe mine, tinand cont de ipoteza cu "din doua-n doua.." le raspundeam ca n-are cum, pentru ca la noi in familie sunt gemeni la bunicii din partea ambilor parinti, iar parintii nostri n-au avut frati gemeni, doar noi, la A DOUA generatie am fost gemene!! Deci eram mai mult ca sigura ca eu nu voi avea gemeni ci, cel mai probabil, unul din copiii nostri va avea...
Ei, la ecograful de acum doua saptamani (aveam 12 saptamani) doctorita mi-a dat vestea: "aici sunt doi!!!" Nu-mi venea sa cred deloc! Am intrebat-o pe doctorita de vreo trei ori daca e sigura, cred ca am si enervat-o, punandu-i la indoiala competentele... Iti dai seam ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa dam fuga (impreuna cu taticul lor, care nu-si revenea, ca si mine, din soc) la altcineva la ecograf.. Sa fim siguri. Ei bine... da! Si de atunci stiu sigur: genele (sau pur si simplu intamplarea!) nu au nici o legatura cu spusele unora sau altora...
Cu mult drag, dalina