Cum a fost la inceput....si nu numai!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

E bun titlul Asi. Din puctul meu de vedere ma inscriu la stirea zilei: azi ne-a iesit si al 2-lea dinte..... oare maine ce o urma?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata, am visat si azi ca si in ultimele nopti tot cu bebici asa ca trebuie sa mi se apropie si mie momentul de-a fi iar mama! Am terminat de citit in urma ce-am gasit pe-aici, unde aveti salvate inceputurile ?, stie Aissa parca, sau Flory-am inteles ca ea a inceput subiectul cu m-am hotarat adoptie...

patri

Mergi la inceput

Patri cred ca sunt in arhiva. Uite, cand am vreme (adica dupa ce culc fata mai incolo) o sa fac o cautare si am sa incerc sa le pun in lista link-urile ca sa le puteti accesa. Daca nu reusesc ti le trimit pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Multumesc, Aissa, si abia astept! Eu nu am putut citi numai dela
"m-am hot adoptie 7 "incoace! si ce ma bucura, si sper sa vada toate fetele care sunt inca nehotarate si tot citesc aici fara sa scrie nimic(asa cum faceam si eu la inceput)desi va este fff greu cu micutiila inceput, tote sunteti fff bucuroase ca-i aveti, nici una nu regretati!!! Eu stiu cum e cu copiii mici, stiu cat esti de implicat si faptul ca toata lumea familiei se invarte in jurul lui, dar stiu cat e de frumos, stiu ca merita, si pt asta eu abia astept...

patri

Mergi la inceput

Patri deja e gata "lucrarea".
Intra la M-am hotarat...in prima pagina. Deasupra listei sunt niste cifre si apesi pe numarul dorit si gata, poti citi toate partile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga Patri, va veni in curand si timpul tau!
Cum sa vezi pe cineva caruia ii pare rau de alegerea facuta...adica de a adopta un copil! Acesti copii sunt deja ai nostri si noi suntem parintii lor! Ce poate fi mai frumos decat sa fii parinte si si copilul sa aiba parinti, care sa-l iubeasca neconditionat, langa el!
E adevarat ca euforia de la inceput, incet incet trece, dar vine iubirea, responsabilitatea, grijile, placerea de a avea un suflet care este al tau! De aici nimic nu mai conteaza decat ca puiul tau sa fie fericit si implinit!
Asteptarea este grea, insa si rasplata pe masura...chiar daca ne mai suparam ca nu ne asculta, ca vorbim cu peretii, ca sunt incapatanati si obraznici...dar si cand se lipesc de tine si zic: mami batzi (mami vreau in bratze) sau tati pup sau te ia de gat si iti zice daga-daga (adica draga draga) sau cand ne ia pe amandoi in brate de dupa gat si ne pune sa ne pupam !
Apropo de pupacit...ieri venise tata-su de la servici si dupa ce o pupa pe ea vine si la mine...si ne-am cam intins cu pupaceala (in limita bunului simt, se subintelege)...si fata noastra isi ia papusa din pat si pleaca singurica in camera ei (ea care numai la noi in dormitor se joaca, isi cara jucariile toate la noi in pat)... va dati seama ca am pufnit in ras amandoi si cine apare de dupa usa si face bauuuuu?!!! Ioana .
A fost un moment extraordinar pe care il doresc tuturor celor care sunt in asteptare!

http://www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica/
http://community.webshots.com/user/claudia_a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bine ca atrecut ziua de ieri ca tare nasol a fost.Am avut la firma control de la protectia muncii si m-au anuntat la 12 ca la 14.30 trebuie sa fiu la ei la sediu cu o gramada de acte.Va dati sema ca nu aveam cu cine sa la copilul.In final a venit tati si a stat cu Razvan.

Razvan a ajuns la faza ca orice facem noi trebuie sa faca si el.A vazut ca arun ca gunoi diferite chestii si acum trebuie sa pazesc gunoiul ca cine stie ce i se nazareste sa arunce.Zilele trecute ia iesit si al 8-lea incisiv.Tarziu dar....Cred ca acum ne pregatim de maselute.Duminica avem sarbatoare in familie.Se implineste un an de cand Razvan a fost botezat si face 1an si 5 luni.Parca a fost ieri!

Va doresc la toate un sfarsit de saptamama minunat!

Familia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by o mamica fericita

nu cred ca mai are rost sa scriu si aici povestea noastra pe care cred ca ati citit-o deja la celalalt subiect.

si bafta multa tuturor Lorelei si

ROBERT

Poate ca ne spui ceva ce ai omis la celalalt subiect.Sunt sigura ca mai ai multe de spus in legatura cu Robert, puiutul tau.

Mergi la inceput

Razvan a stat ieri la buni la tara pentru ca noi am vrut sa mergem la manastire de Sfanta Maria.Dupa amiaza cand l-am revazut si ii puneam babetica il aud zicand clar "babetica".Am ramas masca si eu si mama.

De mai multe zile la amiaza si seara Razvan zice "apupapum".Ieri cand am facut bagajele sa mergem acasa si sotul meu i-a pus patul(pliant) in masina il aud zicand "apupapum".In sfarsit am descoperit ce inseamna "apupapum" pat.

Suntem tare fericiti ca in sfarsit se straduieste sa zica si el ceva.

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Ce mai faceti? Noi am lipsit nitel de pe aici dar v-am citit sa stiti.

Felicitari Alexandra pentru dintisori. Si noi avem deja opt dintisori si inca doi care stau sa apara. Partea proasta este ca am inceput sa ne alintam. Atunci cand nu ii convine ceva incepe sa planga si vrea in brate.

Fetelor noi cand mai iesim undeva? Eu sunt pierduta rau nu mai am timp de nik cu serviciul asta.

Va pupic,

Flory si Andrei

Mergi la inceput