Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by bits
noi i-am luat niste DVD-uri pt copiii 0-3ani fff educative din gama BABY EINSTEIN si datorita lor pot sa fac si eu treaba prin casa pt ca Kenzo e absorbit de televizor.

Si noi avem dvd-urile astea, sunt excelente pentru bebei. Si lui Tudor i-au placut foarte mult, mai ales ca a stat si Cristi cu el si ii tot explica ce vede la tv.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Luminita, de unde ai luat DVD-urile?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Luminita are dretate. A fost super la Moeciu. Cand mai mergem?
Acum in august merg cu alti prieteni la pensiune Raluca tot in Moeciu. Va povestesc cum a fost cand vin.

Fetelor bebe meu a cazut si si-a spart buza. Alearga ca zapacitul si cum eu ma uitam la tv si nu la el (asta ca sa vedeti ce mama neglijenta) nu l-am vazut si a cazut, s-a rasturnat cu premergatorul. Dar sa speram ca trece repede.

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

referitor la dvd-uri, e in regula sa stea bebe cu ochii la TV ?
al meu sot cum intru cu Alexia in camera opreste tv-ul.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Elilenus, bine ai revenit, Ana este intr-adevar foarte frumoasa! Felicitari din toata inima pt. olita, eu zic ca e o realizare importanta. Cat despre mersul tinuta doar de o manuta ... SUPEEEEERRR !!!!!!!
Fetelor, am o pasa naspa de tot azi. Diseara e petrecerea unui prieten, si va fi ceva ce va tine toata noaptea. Fireste ca nu vom sta toata noaptea, pt. ca eu sint rea de oboseala, si maine as fi zombi cu Bianca, dar parca vad ca atunci cand vom pleca va incepe toata gasca cu rahaturi de genul "vaaai, de ce plecati, de ce nu o puteti lasa si maine la ai tai, ce, nu meritati si voi sa va distrati "?!?!?!!!? Mai, nu pot sa va descriu in cuvinte cat ma pot calca pe nervi tampenii de genul asta, venite de la oamnei care nu au cine stie ce responsabilitati, si nu le prea inteleg nici pe ale altora! Bine, poate sint prea dura acum, dar asa fac eu uneori, ma enervez ca bleaga, in avans !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele...hai ca a dormit un picutz mai bine, sunt si eu mai vesela...dar de mancat fructele....tot asa nasol a mancat...
fort2nity si al meu sotz face la fel, zice ca am pus-o la bronzatsi inchide imediat tv-ul.
am fugit, va pup si sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

...si Onitza, inca odata ... ar fi trebuit sa nu comentez
Elilenus bine ai revenit cu printesuca ta frumoasa cu ochi ca a lu' mami a ei...au trecut vremurile cand nu papa si era mofturici, nu? E o falcosica si...felicitari ptr progrese...te mai asteptam cu vesti noi.
Eu si copilu' doarme...la program mititelu'...s-a obisnuit asa bine...azi in prepar peste (crap) cu legume fierte, e prima oara si sper sa-i placa.Afara s-a mai racorit, ne-am facut plimbarea de dimineata, planuisem un w-e la munte ...dar se pare ca a plouat rau prin Suceava, nu? Carmen esti pe aici? Cum e la voi?

Intreb si eu...de unde DVD-urile alea?

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc mult ca mi-ati raspuns!.... Am cumparat aerul conditionat, si acum stau pe telefoane sa conving pe cineva sa mi-l monteze repede... Deocamdata nici la telefon nu pot sa-i prind...

Mi-am luat bona "la urgentza" (provizoriu)... Am de facut bilanturi si sunt fff mult in urma, iar termenul este joi.... Azi a venmit prima data. E cu Mihai afara de dimineazat... ca in casa e zapuseala... stau si cu usa de la intrare deschisa si e un curent pe capul meu....

ELIZA... eu tema mi-am facut-o... dar nu stiu cum sa facem si cand sa facem.... Ai vreo idee?

Acum ma duc sa ii fac papa lu bb... Pana acum am dereticat prin casa... asa... de "luat ochii"

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Aime, a plouat rau de tot in Suceava si aseara si azi de dimineata tare. Din cate am inteles la Sucevita, Frasin, Doroteia si inca vreo 2 localitati a fost mai nasol. Oricum a plouat f tare, te loveau efectiv stropii de te durea.
Depinde unde doreati voi sa mergeti in we.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME, , NA, ca m-am enervat si eu ca si IOANA, in avans!!! sorry!!!!! sa nu ma .
Ma duc sa fac papa lui bebe...

pozele noastre

Mergi la inceput