Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

NE-AM INTORS DE LA CONSULT!!! ANA CULCER E O BOMBOANA DE DOCTORITA!!! SA VA POVESTESC: am intrat foarte repede, dar am stat cam o ora pe acolo, ca i-am facut si analizele, pentru prima data!! AU iesit foarte bine!!!! In fine, va scriu pe scurt, ca sunt rupta !!! L-a controlat in urechi, nas, gat, totul este in regula, cand a ajuns la putzica, n-a mai fost totul in regula , trebuie decalotat...ne-a chemat in septembrie, sa il decaloteze, a zis ca o sa dureze 30 sec. totul si o sa fie cu anestezie!!!! In legatura cu mancarea, a tinut-o intr-una SA PUNEM SARE IN MANCARE.eram mai multe mamici pe acolo cu copii buboshi, din cauza caldurii...al meu era cel mai putin iritat, pentru ca am recunoscut ca pun sare in mancarea lui bebe, cu putina teama ca nu fac bine, dar a fost un lucru bun. Si sa ii dau copilului 3 galbenushuri pe sapt. carne de pui, de vitel, ficat..la cuptor, sau fiert, sau gratar, nu prajeala..sa ii dau smantana, branza, iaurt, cat mai multe lactate...
O sa continuam tratamentul cu fier, intr-ucat doc. la care fusesem noi inscrisi ne spusese ca se dau 3 pic * 3 ori /zi, dar Culcer a zis: 8 pic. de fier * 3 ori/zi!!!, asa ca numai tratament nu a fost ala pana acum!!!!...calciu a zis sa ii dau PHARCO!!!!!!
Mi-a mai zis sa nu ii dau cu crema pe corp deloc, ci SA II FAC 3 DUSHURI/ ZI, cu un amestec adaugat in apa de baie, de genul: la 3 litri de apa, se adauga 3 linguri de bicarbonat si 3 plicuri de mushetel... cand e canicula afara, si ca pot sa il tin in pampersh in casa, doar atat..aaaa.....altceva nu mai imi amintesc pe moment, va pupic, si ma duc sa ii dau iaurtul lui Paul si sa iesim afarica la plimbare....aaaaaa...fara sosete afara, deloc, dar ceva pe cap....pupic, sper ca v-am mai luminat putin...aaaaa...ce era cel mai important: NU E TRAGEDIE DACA PAPA DOAR 50-100 ML LA O MASA!!!!! Sa nu ne pierdem mintile ca nu e nici o nenorcire, sa nu l fortam, nu e batut in cuie ca tb sa pape atat la o masa, ca au si ei momentele lor, la o masa papa 10, l aurmatoarea papa 200, si tot asa.....pe curand!!
RALU, FELICITARI PT PRIMUL MAMA!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe mine m-a terminat ruxi cu nemancatul ei...daca reusesc pana la urma sa-i bag in guritza ceva, dupa 2-3 linguritze scuipa 5 linguritze...le inmulteste ea cumva acolochiar nu mai stiu ce sa fac...nu-i mai place nimik

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM VOTAT SI NOI PE BIANCA(VIOVIO) SI PE GEMENEII DIDUTZEI!!! SI NE-AM INSCRIS SI NOI LA CONCURS....PROBABIL MAI DUREAZA PANA PROCESEAZA POZA!!!!!! NE VOTATI SI PE NOI?????? MULTUMIM

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza,ptr.bubite ti-a dat o alifie ceva?Ca vad ca si Mariei i-au aparut pe fese niste bubite,ca niste cosuri mici,dar numai acolo.
Monica,poate are o perioada mai rea,poate ii ies dictisori.....eu te inteleg.Vad ca Ruxi a stat prea mult in preajma Mariei!Succes!
Try,mie imi mai mergeau supozitoarele cu indometacin....acum nu stiu daca exista acolo!
Ca veni vorba,mie cand credeti ca mi-a venit prima data??????Exact in joia in care am plecat la mare!A asteptat aproape 9 luni si nu m-a lasat sa ma bucur in voie de mare!
Viovio,v-am votat si noi.Un 10 mare ptr.Bibi cea cuminte!
Eu acum fac mancarea ptr.maine a Mariucai..In bucatarie este infernal de cald!!!!!!!!!!!!!!!!
Somn usor!

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Lipsa poftei de mancare la majoritatea bebelusilor se datoreaza clar caldurii excesiv de mari. Mai ales ca zile in sir ei indura chinul asta. asta e si motivul pentru care se pot strica si la stomac. Gasiti o metoda sa-i racoriti: daca aveti mama/soacra cu aer conditionat mergeti mai mult pe acolo, mergeti in wee in locuri unde e racoare (la munte, la cineva care sta la casa si deci e mai racoare), cumparati-va aer conditionat daca va permiteti (nu e musai sa tineti copilul in camera cu aer conditionat daca va e teama de raceli, dar macar e respirabil in casa), iar ziua de preferat sa mergeti prin mall-uri sau alte magazine unde e racoare...

Am pus pozite noi, iar am fost la piscina cu alex si a fost innebunit - trebuie sa ne facem abonament la community centre ca nu mai tine... Ar fi stat in apa cat era ziua de lunga.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ONITZO mama da macar au functionat retetele alea la mofturiciul de PAULICA?aseara i-am dat carnitza de pui taiata marunt cu piure de conopida si ardel copt taiat marunt,putin unt si sare caci si eu ii pun sare in mancare(altfel nu mananca)pt ca e prea cald si daca nu are un prafuletz de sare elimina toate vitaminele.si eu ii fac dus de 3-4 ori pe zi ca sa nu faca bubite.

ANDREAP vezi mixtura mentolata ca e fff eficienta pt bubitzele de la transpiratie.

JASMINE nu ii dau pastele prin mixer pt ca le mesteca asa ca i le tai 2-3cm.mai folosesc si paste alfabet ca la alea nu mai am ce taia

RALUUU felicitari pt primul mama

TRY vazui pozele si sunt tare reusite iar Alex lunganul nu mai are termene de comparatie la cat e de frumos

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mei al meu copkil de vreo cateva zile baga tot ce apuca in guritza in partea dreapta la masele.aseara se uita barbata-miu si -mi spune ca ii iese o masea.astazi verific si eu caci aseara nu ma lasat sub nici o forma sa ma uit si eu in guritza lui.n-am dormit de curiozitate ca drept dovada e 6.25 la noi si eu sunt pe net,in schimb baietii mei dorm de nu au taine.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

bits, si alex baga la masele cand e de ros ceva, el n uroade cu dintii din fata (asta e si motivul pt care ii dau inca pasat, ca nu mesteca cu dintisorii din fata - bine... ce pretentii am si eu, de-abia acum i-a spart complet al doilea incisiv central de sus, deci de-abia de acum are corespondenti sus si jos pe aceleasi pozitii). El asa rodea biberonul inainte de a inavata cum sa traga din el. Si acum face asa cand e gol: roade tetina intre gingiile de la masele, insa nu cred ca vin maselutele asa devreme. Dar pe de alta parte, daca ma gandesc bine, esti printreprimele mamici cu "dintisori", asa ca e posibil ca la capitolul asta Ken sa fie precoce.
Dar sa stii ca si alex are bumbisori pe gingiile de la masele (daca asta a fost motivul pt. care sotul tau a crezut ca ii dau maselele), adica nu mai sunt drepte si netede, insa nu cred ca se datoreaza iminentei maselelor.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Din lac in putz... Dupa 2 zile de tratament pt diaree am dat in constipatie si mai am 8 zile de tratament Daca ii opresc tratamentul pt diaree ii dau peste cap stomacul
Singurul lucru pe care am putut sa i-l fac a fost sa ii scot zeama de orez
si sa ii fac laptele delactozat pt diaree cu apa
Eu acu fug ca sunt acasa in trecere, si aici e cuptor, desi e dimineatza si toate sunt deschise, si asa au fost toata noaptea, si deja a inceput Mihai sa planga
Credeti ca e ok sa iau aer conditionat din banii lui bb avand in vedere ca dr de inima mi-a zis sa il tin la racoare?....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ne-am intors ca a vomitat

Fug
l-am schimbat si fuuuggg
sa nu mai vomite
mama ei de caldura

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput