Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Mai fetelor toate va laudati cu dintii bebeilor. Noi luna asta facem zece luni si nu prezentam niciunul. Dar din spusele mamei mele mie mi-au aparut fff greu dintii, s-au schimbat la fel de greu (prin clasa a treia) iar acuma ma mandresc cu dantura mea zdravana (pe bune). Asta nu insemna ca nu vreau si eu macar un dintzoc la Denisa cat mai repede ca sa am si eu cu ce ma lauda.
Aime, Monica merci la raspunsurile cu rushii. Inca nu dau nici un semn. Cred ca mai iau un test....Daca ar fi vorba de baiat , l-as face dar nu am voie dupa cezariana asa repede. Mie mi-a zis nea dr ca 2 ani intre sarcini.
Pupici.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, mey m-ati zapacit de tot cu dintiisorii auzi tu....6 dintisori, canini, etc...chiar ma ofticpai la voi chiar sunt motive de nemancare...dar la noi, de ce? ca doar nu avem nici o urmitza de dintisori...cred ca de rasfatz
eu chiar daca as vrea sa-i dau ruxandrei mai multa mancare nu as reusi...zici ca are guritza"cusuta"...cand nu mai vrea ea sa pape...pot sa-i fac orice, sa ma urc si cu picioarele pe tavan...tot nu o impresionez sa deschida gura...si astfel ne multumim si cu 50 de grame uneori, sau cu nimik...cum a fost cazul mesei de pranz de ieri...nu a vrut si pace sa manance mancarica de la pranz...asa ca i-am dat 150 de ml lapte si a fost copilasul fericit
andrea, eu zic sa treci deja pe formula nr 3 de milumil...nu trebuia schimbata de la 8 luni? formula 2 deja nu mai este suficient de satioasa pentru varsta asta....si din cate am inteles milumil 3 are un gust fff bun...parca aime zicea si poate-i place mai mult mariucai...ai grija sa faci trecerea treptatsi abia astept sa veniti in bucuresti.
ioana, felicitari pentru mersul de builea cu spatele
hai ca am fugit ...pana nu incepe ploaia
va pup sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap
Felis si eu vreau sa merg cu Maria la Dr.Palicari..un timp a lipsit,exact cand voiam eu sa o consult.Am citit si pataniile tale cu masina......Maria avea la 8 luni 6.800(asta dupa Tonotil),acum mi-e si frica sa merg la cantar,ca sa nu mor de nervi!O sa-mi fac curaj totusi.Stai linistita cu scuzele,eu ma si mir de unde mai ai timp si de noi...

ANDREA ... si lipseste in continuare... ca a calcat-o masina pe trecerea de pietoni si e imobilizata la pat... Si eu am vrut sa ma duc la dansa cu Mihai sau sa o chem la mine, dar mi-a zis - normal- ca nu se poate, dar pot oricand sa o sun si sa o intreb orice...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ruxi a mea s-a tatuat, a prins un tatuaj castigat de alex la o punga de pufuleti sau ceva de genul asta si eu am crezut ca este o hartiuta si am lasat-o dar cand colo s-a imprimat pe manutze, pe degete si nu mai iese, acum mergem la baitza...poate, poate scapam de el
va pup pe toate si pe bbelasi, noapte buna
monica

mey, noi o luam si tatuata...
acu, pana s-o marita o ajunge si cu ceva cercei in nas, limba, etc...ce sa facem, ne conformam si noi vremurilor contemporane..

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54947" target="_blank"> capitol nou-nout

Mergi la inceput