Bebelusi de nov-dec 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor , in noaptea asta eu retraiesc emotiile nasterii...
Cumnata mea cred ca va naste in noaptea asta (sper sa nu dureze mult). Asteptam o fetita . Mi-am adus aminte de faimosul "dop" pe care l-a "pierdut" azi.. si a intrat in travaliu. Sper sa nasca usor si repede.

In alta ordine de idei, noi am fost la Sinaia cu Eliza , Alex si Alex jr unde ne-am simtit super.
Eliza, repetam?

nu in ultimul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri azi si maine si...de fiecare zi in care nu postez (din lipsa de timp)

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Michelina, nastere usoara cumnatei taletie si lui darius plimbaretzul

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna seara
ne-am intors si noi de la mare/delta unde a fost mirific.M-am luptat cu copchilul sa-l scot din apa, plangea de mama focului cand ieseam.Era cam murdarica, avea alge mici care se puneau in toate cele, dar asta era, ne-am bucurat ca era destul de calda sa-l lasam la apa.In nisip a continuat programul de papat scoici si mucuri de tigara, ma rog incerca...
O sa incerc sa recuperez tot si dupa ce ne desfacem" si noi sper sa ne vedem iar cat mai multe.
pupicei si noapte racoroasa

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc la toata lumea pt urarile de La multi ani!...

MICHE... nastere usoara cumnatei tale (daca nu a nascut inca!...

MIKI... pe una din foi este un nr de telefon si un nume... poate mi le trimiti pe mess... pana ne veem...

Mi-a venit PAXELA acasa...

Am avut si eu bona doar pt o zi... Nu mai vrea sa vina ca-i e frica... Asa ca sunt putin in plop... MICHE stie DE CE!... Incerc alte variante si combinatii, dar de terminat la termen sigur nu termin... Sa vad ce rezolv pe alte cai...

In alta ordine de idei... noi avem 8 luni... suntem baieti mari, dar papa nu avem voie decat de baieti mici (sub 6 luni... ), fara chestii care constipa (orez, banana, branza...)... In concluzie nu prea avem de ales la mancare... Si ca o alta concluzie... la 5 luni aveam 6 kg si la 8 luni 6.200 (cu tot cu pempars- ca am slabit ) deci per total nici 200 gr in 3 luni

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am scris www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">AICI ce am mai facut noi... E cam mult... Lucruri stiute dar date amanunte, altele, de care nu am avut timp sa povestesc....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata, mamici.am intrat si eu mai de mult in vorba cu voi, dar am fost plecati 2 saptamani de acasa la o matusa ca vecina mea a inceput sa sparga prin casa si mi-a fost frica ca nu vom avea liniste, mai ales pentru razvan.pot intra si eu in vorba cu voi?acolo nu am avut net si am de recuperat o gramada ca ati scris nu gluma.ma primiti in clubul vostru?

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Aici e o vreme de KKao!!!!!!!!!!!!!PLoua,zici ca gata,a si venit toamna..si e si frig...asa ca azi stam in casa
Multumesc ptr.urarile de "la multi ani".Si"La multi ani"si celor aniversati azi:Hannen,Laura,Daniela,Hena,Onut,Adka.sa va traisaca piticutii si sa va bucurati de ei.
Monica,multumesc de urari.Mariuca nu s-a lovit tare,a picat in partea patului cu covor.Ieri am stat si am pazit-o de nu am putut sa fac treaba nimic!Vin WE viitor la Bucuresti si raman!Asa ca ne vom vedea mai des.Pupici la cei mici.
Miki bine te-ai intors!
O saptamana minunata

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Uitasem sa va spun:De 2 zile Mariuca mea nu prea mai mananca lapte.Dupa ce ca si inainte manca "fabuloasa" cantitate de 150ml,acum mananca maxim 100...si asta cu leganat,cantat....Ce ma fac?Sa fie de la lapte?Sau e doar o toana?Sunt bolnava cu nervii cand vine vorba de mancare.Asta e..ma plang si eu la voi!Ma mai suportati?

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

andreap, si razvan mananca tot 150 asta numai la culcare si la masa de peste noapte pentru ca dimineata serveste doar 120 ml.eu nu mi-am facut probleme.daca atat vrea nu-l fortez.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata tuturor.
Fetele, incerc sa ma loghez cu mami nov-dec, pt a modifica in listuta, imi accepta parola, tot, dar nu am semnul de editare, nu stiu ce se intimpla....DAvid al meu face 9 luni si el apare ca avind 5 luni si 3 sapt...
Andreea, nici DAvid nu prea mai maninca lapte.In plus de asta, am inpresia ca nici nu mai stie sa bea din biberon. Probabil din cauza dintilor(acum are 6, i-au crescut si caninii)
Adica, sa ma explic in gura lui se aude ca atunci cind spui ca s-a spart becul in cutia de viteze...na ca asta e cea mai buna comparatie care-mi vine in minte.
MAi pateste careva asta???[

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput