Sa plec de la mama fata…
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
m_monique spune:
fetelor, si acum imi aduc cu emotie cum a fost cand m-au luat de acasa cu lautari.
la nunta de la Bucuresti nu am avut lautari. cand au venit sotul, socrii si nasii se simtea lipsa muzicii. era asa de liniste de parca eram la mort!
la nunta de la Tg. Mures nu am vrut sa plec de acasa fara lautari. si acum cand imi amintesc, ma sint la fel de emotionata ca atunci cand am auzit lautarii cantand in bloc, iar eu asteptam in casa alaiul. atunci m-am simtit mireasa.
intr-adevat nunta cu lautari are mai mult farmec decat nunta cu DJ. eu am avut parte atat de DJ, la Bucuresti, cat si de lautari, la Tg. Mures. Si la Bucuresti a fost frumos, dar cele mai placute amintiri le am de la nunta cu lautari.
http://photos.yahoo.com/micumonica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by m_monique
BlueEyes, obiceiul cu ruptul turtei si cu hora in fata blocului nu sunt specifice Ardealului.
Sa stii ca si la Tg. Mures se obisnuieste ca la Starea Civila sa se mearga in rochie de mireasa, pentru ca de acolo se pleaca la direct biserica.
Yupi yeee....credeam deja ca numa eu sunt pe invers
![](icon_smile_big.gif)
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Eu la nunta mea stateam deja cu viitorul meu sot,asa ca mama stand mai departe nu m-am mai dus la ea,am dormit inpreuna ca si pana atunci,dimineata ne-am trezit,am plecat la cununie,ne-am intors,el s-a imbracat ca sa plece dupa nasi(eu pe langa el de mi-au sarit toate rudele in cap ca eu ce caut acolo),el a plecat dupa nasi,eu m-am imbracat,au venit,mi-a pus voalul,am iesit in fata blocului si mi-a rupt turta si ca sa fie distractia si mai mare am mers pe jos pana la biserica
ca era aproape.Noi am avut DJ la nunta,dar pt ziua am avut un nene cu acordeonul pe care l-a gasit tata ca noi ce gasisem nu au vrut sa vina doar ziua,ei vroiau sa vina si la restaurant.Asa ca am respectat si obiceiurule si ne-am si distrat.
catutza
Ioana-Cristina spune:
Asa o sa avem si noi....ziua lautari , iar seara la restaurant pe nenea cu platanele...DJ-ul.
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
BlueEyes spune:
Fetele...m-am interesat cum ii zice la nenea....ala care vorbeste....staroste....eu vreau din ala la mine acasa....cand vine de ma cere...si-o sa-i dam la iubi meu pe nashica aia mica prima data Tot cand ies de acasa o sa fie shi lautari....eventual....Apoi...nu-mi tre nici sa-i vad
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ralu_trancu spune:
noi stam impreuna de 3 ani, dar in Bucuresti.
Nunta se face la Calarasi. Acolo vom sta la socrii mei. si probabil ca ma voi imbraca in o camera, si el in alta. si se va duce la hotel sa ia nasii, spoi va reveni acasa sa ma ia pe mine, si voi pleca.. de la soacra fata...poze
m_monique spune:
BlueEyes asa sa si faci. Sa chemi staroste si laurari cand pleci de acasa. Vei ramane cu cea mai frumoasa amintire de la nunta.
Eu din pacate nu am avut staroste si i-am simtit lipsa.
Si eu m-am ascuns cand a venit sa ma ia (si la Bucuresti, si la Tg. Mures) si nu am iesit decat atunci cand au terminat de "negociat". Trebuia sotul meu sa arate ca e vrednic.
Yrys78 spune:
Io o sa am seara DJ, insa o sa ii zic sa bage sarbe, hore...treburisa scoale lumea sa nu se ingrase...mama lor...deja ma apuca fibrilatia numai cand ma gandesc...
pupici