Dubleaza fiecare postare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Marius iti sugera in ultima lui propozitie sa verifici care este timpul de raspuns intre calculatorul tau (IP) si serverul DC. Asta se face asa: Start / Run / scrii in randul alb care iti apare cmd si apesi enter. se deschide o fereastra neagra si tastezi asa: ping www.desprecopii.com si o sa-ti apara 4 randuri cu rezultate si o concluzie. Le copiezi de acolo si le dai Paste aici.

iar eu te intrebasem ce fel de eroare iti apare cand spui ca se blocheaza.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Eiii...pai asta e cu totul altceva...io-s mai Nepriceputeanu la computere...
So the message is: www.desprecopii.com is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
Va spune ceva?

Multu' la toata lumea ...special lui Marius ca nu m-am priceput io ce-o zis el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

ai uitat sa pui "ping" in fata la www.desprecopii.com

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu cred ca forumul are niste erori si nu e vina lui ellaalba atunci cand ii apare mesajul postat de 2 ori sau cand i se blocheaza forumul.

De ce zic asta:
- am scris un mesaj in care am dat [ quote ] pentru a cita pe cineva si ceea ce am scris eu a aparut asa cum trebuie, dupa citatul respectiv. A doua oara cand am intrat la subiect, cuvintele mele erau si ele incluse in acel citat. La a treia vizualizare, aparea din nou scris corect
- ieri cineva a raspuns la un subiect; initial aparea ca si cum ar fi fost postat de vikinga, iar dupa cateva minute acelasi mesaj aparea ca postat de roxana1974.

Mai am putin si incep sa cred ca am vedenii

ellaalba ajunge, totusi, la server (ca dovada, poate posta mesaje); deci nu stiu la ce ar putea folosi aflarea rezultatelor comenzii ping in situatia asta. Eu stiu ca "ping" se foloseste pentru a afla daca pachetele trimise nu gasesc ruta catre calculatorul-destinatie, cicland intre servere care au legaturile picate cu destinatia.

Un soricel intr-o lume plina de ... pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by adda

Eu cred ca forumul are niste erori si nu e vina lui ellaalba atunci cand ii apare mesajul postat de 2 ori sau cand i se blocheaza forumul.

De ce zic asta:
- am scris un mesaj in care am dat [ quote ] pentru a cita pe cineva si ceea ce am scris eu a aparut asa cum trebuie, dupa citatul respectiv. A doua oara cand am intrat la subiect, cuvintele mele erau si ele incluse in acel citat. La a treia vizualizare, aparea din nou scris corect

Lucrul bun cu straduintza se obtine. A patra oara ce se vedea ?

quote:

- ieri cineva a raspuns la un subiect; initial aparea ca si cum ar fi fost postat de vikinga, iar dupa cateva minute acelasi mesaj aparea ca postat de roxana1974.

posibil sa fi gandit la fel.

quote:

Mai am putin si incep sa cred ca am vedenii

ellaalba ajunge, totusi, la server (ca dovada, poate posta mesaje); deci nu stiu la ce ar putea folosi aflarea rezultatelor comenzii ping in situatia asta. Eu stiu ca "ping" se foloseste pentru a afla daca pachetele trimise nu gasesc ruta catre calculatorul-destinatie, cicland intre servere care au legaturile picate cu destinatia.

ping = Packet Internet Groper
se foloseste pentru a vedea daca un cumputer este conectat la internet si pentru a verifica timpul de raspuns al acestuia/calitatea legaturii dintre cele 2 pc-uri. Este cel mai simplu si sigur mod de a diagnostica problemele de conexiune la internet. etc, etc.

Pentru a vedea ruta catre destinatie si gasirea acesteia... se foloseste "tracert", trace route, si nu ping.

Noi sa fim sanatosi...

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Jox n-ai fost suficient de clar. Scuze - Haide domnu' Geo ... spune domnu' Geo

fe(TTL)...

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

joxy, n-ai citit cu atentie ce am scris eu.
N-am zis niciunde ca ping foloseste la aflarea rutei catre destinatie. Am spus ca "se foloseste pentru a afla daca pachetele trimise nu gasesc ruta catre calculatorul-destinatie" prin asta intelegand sa afli daca acele pachete ajung la destinatie sau nu. Deci nu sa afli care este ruta, ci daca gasesc o ruta pana la destinatie.

Stiu ce inseamna TTL (Time To Live), marius: numarul maxim de noduri prin care trec pachetele pana la destinatie. Daca n-ar exista TTL pachetele ar "bajbai" in nestire in cazul in care nu-si pot gasi destinatia, ingreunand astfel traficul.

Eu am semnalat erori ale forumului pe care le am vazut zilele astea.

Fiti ironici daca asa vreti Dar nu va sta bine in calitate de moderatori.

Mergi la inceput

Corect ai dreptate cu scuzele de rigoare insa nu e pentru prima data cand apar forme de agresiune fata de moderatori chiar daca moderatorii sunt bine intentionati.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Marius
mi-am cerut scuze si inca starui!
Nu ma mai acuza si tu ... si-asa iar mi-o iau pe alte topicuri gratuit!

Mergi la inceput

Ok. Pace si cred ca este de "n" ori mai bine sa nu ne aruncam unii la altii. Pe cuvant ca ne putem intelege mult mai bine pe un ton "moderat". Si Jox' e un baiat exceptional uneori sarcastic (la fel ca mine) dar e foarte de treaba. Conteaza modul de abordare la amandoi.

Marius Pernes

Mergi la inceput