Dubleaza fiecare postare
De vreo saptamana am ceva probleme cu forumul.
Intru greu si la fiecare postare mesajul apare de 2 ori!!!!! Si dupa postare se blocheaza si trebuie sa intru iar pe forum!
Ma ajuta cineva?
Multu'!
Raspunsuri
Freia spune:
ela, am citi si am verificat ultimele tale postari si sunt dublate> dar nu stiu de ce. La mine merge ok. Ai facut si tu curatzenie in cookies? poate o fi de acolo? incearca, da restart si reintra si posteaza ceva si da replay aici si spune-mi daca se intampla la fel.
Freia si Alexa
marius spune:
Dublarea mesajelor poate avea o explicatie relativ simpla. Asa cum spuneai intri greu adica ai legatura nu tocmai buna la internet sau cel putin spre DC. In momentul in care vrei sa trimti un mesaj acesta (mesajul) pleaca insa tu ai senzatia ca nu a plecat asa incat mai incerci odata si de aici dublarea. O solutie ar fi sa verifici care este starea PC-ului spre DC si nu numai.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ellaalba spune:
Tu Marius!
E frumos din partea ta ca ti-ai dat cu parerea putin....dar nu e cazul! Nu mai intrebam daca era asa...ca nu-s tuta sa nu ma prind daca dublez mesajul io! si nu e chestie de soft.
Da'...orishicum ai fost dragut c-ai raspuns.
So
Freia
se pare ca n-am rezolvat in totalitate baiu! Nu mai dubleaza mesajele dar dupa postare se blocheaza in continuare :((!
danna2002 spune:
Tu Marius!
E frumos din partea ta ca ti-ai dat cu parerea putin....dar nu e cazul! Nu mai intrebam daca era asa...ca nu-s tuta sa nu ma prind daca dublez mesajul io! si nu e chestie de soft.
hmm..ce ciudat suna...:) off si eu care I LOVE DC..pentru ca e locul meu de <<fuga>> dintr o lume care mi se pare foarte agresiva...
Freia spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Tu Marius!
So
Freia
se pare ca n-am rezolvat in totalitate baiu! Nu mai dubleaza mesajele dar dupa postare se blocheaza in continuare :((!
Ela atentie la Regulament.
Freia si Alexa
Freia spune:
quote:
Freia
aici nu stiu ce sugestie sa-ti mai dau. se blocheaza in sensul ca numai incarca pagina sau se blocheaza si iti apare o eroare de genu The page cannot be displayed?
Freia si Alexa
ellaalba spune:
Scuze!
N-am inteles cu ce "m-am atins" de regulament.....
Orice ar fi scuze!
quote:
Originally posted by Freiaquote:
Tu Marius!
So
Freia
Ela atentie la Regulament.
Freia si Alexa
Gabbriela spune:
quote:
Scuze!
N-am inteles cu ce "m-am atins" de regulament.....
Orice ar fi scuze!
Aici ai gresit: "Tu Marius!
E frumos din partea ta ca ti-ai dat cu parerea putin....dar nu e cazul! Nu mai intrebam daca era asa...ca nu-s tuta sa nu ma prind daca dublez mesajul io! si nu e chestie de soft."
O zi buna si multa sanatate
Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
ellaalba spune:
Saru'mana!
N-am vrut sa sune asa....da' parca n-am inteles nik din "advice"-ul lui Marius :(...Nu m-a luminat!
Oi fi io mai inceata la minte...
Multu' mult!
PS Tot problema aia o am! :(((