Este vre'o "mamica" in Kansas?
Salutare fetelor,
hop si eu...
Recent m-am mutat in SUA, Kansas mai precis si ma intrebam daca este vre'o una din voi din Kansas...
Este tare greu departe de casa si fara prieteni, si imi cam este dor de o "birfa" in Romaneste.
Raspunsuri
Oana_B spune:
Bine ai venit pe
Uite la subiectul fetelor din America este cineva din Kansas, poate or mai fi pe forum dar nu s-au inscris pe listuta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54386
Oana_B
emy_pw spune:
Merci mult Oana...
M-am uitat, este cineva in Kansas.."crism" am incercat sa ii trimit un mesaj dar nu primeste mesaje private.
Speram sa vasa subiectul si sa raspunda.
Merci mult oricum.
Din cite am vazut esti si tu In US...De cit timp? cum merge? Eu sunt aici de 4 luni ...
Urmaresc cu frecventa acest site de cind eram in Romania...dar nu am avut curajul sa intru pina acum. Eram una din "aspratele din umbra".
M-am bucurat si am plins de multe ori citind probleme fetelor..esram si eu una dintre ele...dar ieri minunea s-a arata! Adica cele doua liniute.Cred ca trebuia sa schimb "mediul" mai de mult..a trbuit sa ajung aici ca sa se intimple minua!..ce este drep am schimbat si Sotul......se pare ca nu era vina mea.
Acum sunt putin stresata de ce o sa se intimple dar asta este..Cu Dumnezeu inainte.
Merci mult pentru raspuns
Pupic..
Oana_B spune:
Hehehe, ce simpatica ai fost "am schimbat sotul":)))))))
Felicitari pentru cele doua liniute, eu inca le mai astept, adica le-am avut o data acu' vreo luna da' n-a fost sa fie. N-am stiut de site-ul asta cand eram in ro ca tare mi-ar fi prins bine.
Eu sunt de vreo trei ani pe aici, e bine acum desi la inceput stii cum e cu dorul de casa si de cei dragi, dar dupa un timp incep sa se aseze lucrurile.
Oricum, vine bebelu' si n-o sa iti lase prea mult timp sa te gandesti la adaptare:)))
Incearca sa-ti activezi mesageria privata, poate de aia nu primeste crism mesaje sau poate nu are ea activata optiunea. In stanga la meniul albastru al patrulea buton de jos in sus este "mesaje private", clicaie pe el si la optiuni bifeaza prima "activeaza mesajele private".
Sarcina usoara in continuare, un bebel perfect si succese maxime
Oana_B
emy_pw spune:
Merci multa Oana,esti o dulce,
Ai rabdare, stii cred ca atunci cind te astepti mai putin se va intimpla..ca la mine.
Dupa diacnosticu pus in Romania putem sa jur ca nu o sa ramin dar BANG...m-a lovit si nua din prea multe incercari.
Acum abia astept sa merg la doctor, ieri am semnat polita de asigurare si imi vine prin posta abia in 10 zile..ca stii cum este aici..daca merg la medic ma inregistreaza ca insarcinata si nu ma mai asigura nimeni.Asta a fost sfatul agentei de asigurari.
Merci de asemena pentru sfat, am sa imi activez mesageria
Sanatate multa si bafta, nu iti pierde speranta!.
Sper sa mai aud vesti de la tine.
crism spune:
Tocmai am vazut mesajul si nu inteleg de ce nu primesc mesaje private...
Eu sunt in Olathe, KS. Unde esti? Poti sa ma suni daca vrei ca e gratis, o sa incerc sa iti scriu pe privat nr de telefon. :)
Cristina
Cristina, mamica lui Connor(4), Elena(2)
pisik 4ever spune:
Ar-kansas se pune? noi suntem aici din ianuarie, 2 luni. si avem si un bb in dotare!
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
crism spune:
Pisik, bine ai venit!!! Bineinteles ca si AR se pune, cum sa nu!!
Cum iti place Little Rock? Am fost acolo acum vreo 8 ani dar nu m-a impresionat... nu stiu de ce...chiar daca imi place the Southern culture...
Sa iti traiasca dulcica de bursuca!!!
Cristina, mamica lui Connor(5), Elena(3) si a inca unui baietel in Mai. :)
cristina26 spune:
Buna,
Sunt din Kansas si eu. Mai exact din Wichta. Aici avem ceva romani (nu foarte multi).
Daca mai vrei sa vorbesti cu cineva ro poti sa imi dai un mesaj privat si am sa iti dau nr meu de telefon.
Numai bine!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
18+ poze cu fetita si cu mine