Mamici de iulie-august 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, ai nascuuuuuuuuuuuuut!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!FELICITARI!!!!!!!!!!!Sa iti traiasca bebelina.
Nique, sa fiti sanatosi si FELICITARI.
K37+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Bravo nique si Anis!!!! Sa va traiasca bebicii si sa fiti sanatosi! Sa aveti cei mai buni bebici de pe lume si refacere usoara!!

danaB + {copil] POOH 40+ 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

INGRID - ALEXIA e creata, seamana cu taticul ei si a papat deja prima masa de la mamica ei.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

A nascut ANIS!!!!

Felicitari Anis si multa sanatate, ma bucur enorm de mult pentru tine! Sa traiesti pui mic, sa cresti mare, frumos si sanatos!

Ioana, felicitari, sa va traiasca puiuta, mult laptic sa ai pentru ea si refacere rapida!!!

Mai fetelor mi-au dat lacrimile, chiar ca vorba aia, parca am nascut si eu putin acuma

M-am emotionat rau de tot, de abia astept si eu sa nasc!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR: O ZI!!!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, mai asteapta putin sa vina Anis acasa, ca sa aiba cine deschide noile capitole.
Pupici,
K37+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Kulta, chiar aseara discutam cu ea pe privat si imi trimisese listuta actualizata si faceam faz ca are o premonitie...
Si apoi ca daca ne apuca in acelasi timp pe amandoua...
Si tot asa, dar ea chiar a simtit ceva aseara, nu gluma.

Pupici,
Fotografii

Mergi la inceput

Oricum daca ma apuca si pe mine, ramane MirelaV la aparat

Pupici,
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Salutare viitoare mamici ! Sunt nou nouta pe acest forum ,de fapt sunt o incepatoare a utilizarii internet-ului asa ca sper sa nu gresesc prea mult. Sunt o viitoare mamica, graviduta in saptamana 38 si astept un baietel preconizat ca data a nasterii 24.08.2005.Sunt un pic speriata pe zi ce trece ,simt o mare presiune un noian de imtrebari gen ce se va intimpla imi umbla prin cap. De nascut voi naste prin cezariana la spitalul Polizu , dr. Luca Vasile deci n-ar trebuii sa imi fac griji ca la o nastere normala. Si totusi nu ma linistesc, ma simt nepregatita si emotionata, nerabdatoare sa imi vad bebeul. Voi cum va descurcati cu aceste stari emotionale ? E normal ceea ce simt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Oriadam, cind se angajeaza bebe se lasa un pic burta, se poate vedea sau numai simti ca respiri mai usor, faci pipi mai des si ai dureri de bazin. se intimpla spre sfirsitul sarcinii,cu 2-4 sapt inainte de nastere; la primul copil se poate intimpla numai atunci cind se declanseaza nasterea, nu e o regula.
da, la noi s-a cam dus vara, incep scolile si ploile...
cit despre cum am ajuns pe aici...sotul meu a primit un job bun de la o companie mare, care s-a ocupat de hirtogaraie.a fost o oportunitate pt noi care nu aveam nimic al nostru-eram la mina parintilor lui si era greu, fara a avea macar perspective.a venit el si face cariera. un an mai tirziu, cind mi-am terminat scoala am venit si eu, am facut si aici o runda de studii, mi-am gasit job si am luat credit de casa, avem un cuib al nostru si mai ales avem independenta. nu cresc ciini cu covrigi in coada, dar avem o viata decenta si niste posibilitati pe care le doream, dar nu le aveam- de ex sa calatorim, sa muncesc si sa imi permit sa nu iau spaga-pt mine e important! E greu fara familie si prieteni, dar am invatat multe despre oameni, despre noi doi, despre limitele pe care le avem, despre puterea care zacea in noi, nefructificata.am suferit la inceput, dar nu imi pare rau ca am plecat, m-a maturizat si a facut din mine un om mai puternic si mai curajos.
nu e locul ideal, dar uneori asteptind un tren anume si facind nazuri la oportunitatile bune, reale pe care le ai, poti sa te pacalesti cu un miraj. la inceput am privit-o ca pe o aventura, e mai mult decit atit, e o calatorie, fara destinatie, valoroasa per se.
in Canada e prea departe pt mine,vin in tara f des, de acolo ar fi greu si f scump. Italia, Spania...mi-ar fi placut, dar nu am vinat sa plec,nici nu as pleca ilegal sau cu un statut incert. asta a fost pt noi oferta de ceva decent si sigur. nu ma tine nimeni cu forta, cind vreau, pot veni inapoi in Ro, sau daca altceva imi va suna bine, am sa plec. doar prima data e greu, cind pleci de acasa...f greu.
cam asa cu ajunsul pe meleagurile astea...cred ca te-am plictisit si probabil te miri cit de nebuna e una lume.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Katink iubita, eu sunt in concediu...dar uite..ptr voi si bebeii vostri..ma conformez..caut icafeuri

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput