Car rental- Belgia
Buna,
La sfarsitul lui august plecam in concediu in Belgia. Acolo vom sta in Gent si vrem sa mergem in Bruges, Bruxelles, Antwerp. Ne-am gandit sa inchiriem o masina, insa pe site scria ca avem nevoie de un International Driving License sau de un Driving License emis de Uniunea Europeana.
Ma puteti ajuta cu ceva informatii? Ati inchiriat masina in strainatate?
Multumesc,
Ruxandra
Raspunsuri
gologanii spune:
In Spania a fost suficient carnetul romanesc (asta anul trecut), dar se platea cu cardul. Ma rog, noi nu aveam card, asa ca am lasat o garantie (cred ca 300$).
Am vrea si noi sa inchiriem o masina pt Olanda-Belgia. Vreau sa va intreb, am putea lua o masina din Maastricht si sa o lasam la Amsterdam?
puskin spune:
Buna,
Asta e alta problema, ca se plateste cu cardul...
Poti sa iei masina dintr-o locatie si sa o predai in alt oras, dar te taxeaza suplimentar...verifica pe net.
Ruxandra
gologanii spune:
Ati aflat mai multe despre carnetul international?
Cam cate zile ar trebui pentru cele trei orase belgiene sau ce nu ar trebui ratat prin zona?
puskin spune:
Sandra,
Nu ne-am lamurit...din pacate.
Noi in Belgia vom sta in Gent si vrem sa mergem la Bruxelles, Bruges si poate Antwerp, ramane de vazut. Nu stam decat 1 saptama si vrem sa ne si odihnim, plus ca vom merge si la o nunta sambata, deci 1 zi mai putin de plimbari.
Ruxandra
gologanii spune:
Ruxandra, cum a fost vacanta in Belgia?
Peste cateva zile plecam si noi, poate ne vinzi cateva ponturi.
Cum ati procedat cu inchirierea masinii?
puskin spune:
Buna Sandra,
A fost foarte frumos in Belgia, mi-a placut. Noi nu am mai inchiriat masina pentru ca am vb cu prietenii mei belgieni si mi-ai spus ca e complicat cu locurile de parcare, sunt foarte putine cele gratuite iar cele cu plata sunt scumpe.
Am ales varianta cu trenul. Am stat in Gent si de acolo am fost la Brugges, la mare si in Antwerp ( am vrut eu la gradina zoologica de acolo).
Locurile turistice sunt ca peste tot mai scumpe...ma refer aici la Brugges. Gentul este mai linistit, mai prietenos cu turistii.
Vacanta placuta.
Ruxandra