de unde recuperez diploma de bac ?

am depus diploma de bac la facultate la admitere si acum mi-au pierdut-o sau nu o mai gasesc, ideea e ca tot amina sa mi-o dea.
Ce pot sa fac ?
Cine emite un duplicat al acestei diplome ?
Multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Raspunsuri

mitzuka spune:
Buna, poate te lamuresc eu ...intamplator sunt secretara la facultate
Mai intailamureste-ma ai depus-o acuma la admitere sau ai fost studenta si ai terminat?
Eu stiu ca trebuie sa fie o taxa de eliberare a diplomelor...si oricum e dificil de crezut ca au pierdut-o...poate ai luat-o tu pe parcursul anilor daca ai fost studenta....se elibereaza pe baza de semnatura...roaga secretarele sa verifice daca e asa...
Daca intr-adevar au pierdut-o e mai nasol ca trebuie data ca pierduta in monitorul oficial si cu anuntul trebuie sa merge la liceul unde ai absolvit sa iti faca un duplicat!
Daca mai ai ceva nelamuriri intreaba-ma!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
POZE INTALNIREA 4

Siminaf spune:
Si mie mi s-a intimplat exact acelasi lucru!!! Desi nu am luat-o niciodata de la facultate, iar altcineva in locul meu trebuia sa fi avut o procura, ceva, ca s-o ia, nu? Deci e vina lor! Cind m-am dus eu, in aug. trecut, la facultate, mai erau citeva cazuri la fe, cu diplomele pierdute!
Apoi, intr-adevar, dai anunt in Mon. Of. (e f. simplu) si cu asta te duci la liceul unde ai terminat si.... mult succes! La mine a fost taaare greu - nu-mi imaginez de ce - dar m-am conversat cu directoarea de acolo, sa-mi explice niste absurditati, de era sa-i omor! Si timpul trecea! Pina la urma am dat si eu ceva, ca toata lumea si, intr-un tirziu, s-a rezolvat!
Bafta multa!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

alessia105 spune:
Fratele meu a pierdut-o pe bune inainte sa o depuna la facultate ..a declarat-o pierduta in ziar si si-a scos un duplicat de la secretariatul liceului unde a terminat... aaa si mai stiu pe cineva care zicea ca a pierdut-o si cand s-a dus la scoala a descoperit ca de fapt nici nu o ridicase ...se duse-se la facultate doar cu adeverinta de luare a bac-ului si fac a uitat sa ii ceara originalul si s-a trezit peste 15 ani ca nu are diploma de bac....aoleu am pierdut-o .si cand colo el nici macar nu o ridicase ...cascatul
Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055