Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

quote:
Originally posted by roandre

Ufff, e adevarat ca am stat 3 sapt fara ea...dar acum parca nu-mi vine...nu stiu de ce.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)

Pai da, mama Mihaela!!!!! La placinte (si la distractie!) inainte ...la razboi (si la munca) inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mihaela, maine la 8 la locu umbros? sa ne vaitam impreuna ca nu avem bona?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,
Vreau sa spun ca am pus pozici noi cu domnisoara smechera, care azi e super cumintica fata de ieri,
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=400669683&photoID=412329080&security=RFoXTLincepand de aici.
Lilia, iti tinem pumnii sa fie bine. si eu m-am verificat dupa ce am citit mesajul tau, dar la mine nu se simte nimik si nici nu ma doare niciodata, doar le vreme rece simt ceva furnicaturi. Nu stiu cum sa explic, nu e vorba de durere, ci de o senzatie de disconfort. Restul fetelor operate, si voi simtiti la fel?
Ca tot vorbeati de bone, am si eu o intrebare: in Ro nu mai exista nicaieri crese?Ca pe mine ma bate gandul sa o duc pe Alma la o cresa peste ceva vreme aici(peste vreo 2-3 luni), pt ca vreau sa ma reorientez si eu si sa fac altceva. Poate sunt eu mai paranoia, dar mie mi se pare ca fetei i-ar fi mai bine acolo, cu mai multi copilasi, participand la diverse activitati (ca tot ziceam eu ca ei ii place cu cat mai multe personaje in jur si ii trebuie sa faca 100 de treburi pe zi) decat cu o singura persoana, chiar si cu mine, acasa.Gresesc?Eu nu vreau oricum un copil nesociabil si care sa se ascunda peste ceva vreme dupa fustele mele sau ale bonei.
In ceea ce ii priveste pe bunicii fetei, ei sunt fie in Romania si inca lucreaza, fie sunt la 40km distanta si ne ajuta la nevoie si o fac cu placere,dar aici nu e moda cu lasatul copiilor la bunici pt ca aici toti pensionarii au propriile activitati. De ex, soacra-mea are agenda full pt aproape 2 sapt si inca mai trebuie sa negociem cand poate sa-si faca timp pt noi, sa mergem la cumparaturi.Poate as reusi sa fac ceva de genul: vreo 2 zile cu socrul (el e olandez exceptie si se prezinta aici voluntar de multe ori) care sa vina aici,vreo 2 zile la cresa, 1 zi in care sa fiu eu libera si sa ma ocup de ea.Ramane de discutat.
Ma duc sa fac papica la fetita si pt socrul meu care trebuie sa apara (face pe soferul nostru pana maine seara). Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danyce, si de-or fi crese.....nu cred ca astea din ro sunt ok, cel putin eu scot din calcul aceasta posibilitate. Prefer sa o bat pe mama la cap sa iasa la pensie si sa stiu fata pe maini bune. Sau o sa imi caut un alt serviciu mai bine platit cat sa pot sa platesc o bona.
Fetele, deci mai stau pana maine sa vad sigur-sigur dar am impresia ca in sfarsit intram si noi la iepurasi. Ca se vede muchia de la incisivul din dreapta sus, nu pot sa il tacan si nici sa pipai ca nu ma lasa, dar atat cat pot eu sa vad am impresia ca e iesit. Va zic maine daca da sau nu. Oricum, azi am o zi plina, mi-a vazut fata in fund, ridicandu-se singura in picioare si cu dinte...maine ce o urma?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Fetele, am o intrebare: voi cand puneti la fiert carnea o lasati mai intai sa se decongeleze?
Poate pare o intrebare ridicola dar am citit in mami ca e bine sa fie decongelata carnea inainte de a o fierbe.
Multumesc.

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by ellen

Mai fetelor, dar bunicile nu se inscriu sa va ajute? Sau nu vreti voi sa-i lasati pe cei mici cu bunicile?

Acu, scuze daca am pus intrebari tampite. Ziceam si eu, ca de ex. pe mine ma ajuta foarte mult bunicile si nu stiu ce m-as face fara ele.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Ce bine era daca mama putea sa stea cu Alexia...n-as fi avut nici cea mai mica grija. Dar mama mai are cred ca vreo 10 ani pana sa iasa la pensie...asa ca nu are cum.
Iar de soacra...mai bine lasa. Mi-a spus din start ca nu poate sa aiba grija de Alexia (desi e pensionara si ea si socrul meu si stau la un bloc de mine...dar au si o casa pe la munte si prefera sa stea mai mult acolo) si ca doar daca vreau eu sa ma duc sa stau cu bebelina la ei la munte ca altfel ei n-au cum sa ma ajute...e greu sa stai cu un copil mic ce iti cere multa atentie. Si fie vorba intre noi, nici pe copii ei nu i-a crescut ea ci i-a avut dusi la bunici sau le-a luat bone...deci exclusa varianta.
mai ramane varianta Elianei care suna bine...Mina, ce zici, facem cresa atomica la Eliana cu copii atomici?

Mama de licurici...cata dreptate ai! Asa-i cu distractia, dar daca incepeam munca dupa ce facea Alexia 2 ani nu cred ca mi se mai parea asa greu...dar acum stiind ca aveam posibilitatea sa stau cu bb si eu sa plec la munca si sa nu vad cand merge, cand face prosticele, cand cand cand...

Mina, prin IOR vin maine...dar la ce ora nu mai stiu. De cate ori imi propun sa ajung dimineata ajung mai pe la pranz...hihihi. Va gasesc eu, va sun si tot ne vedem!

Danyce, nu merge linkul. Mai pune-l inca o data.
Cresele pe mine nu ma incanta...e prea mica pt colectivitate avand in vedere ca nici sa mearga in picioare nu poate. Si sincer prefer sa stea cu cineva care sa aiba grija numai de ea decat la cresa unde sunt 2 educatoare cu 10 copii de care trebuie sa aiba grija in aceeasi masura.

Ionika, eu las carnea la decongelat dar mi s-a mai intamplat cand am uitat s-o scot mai devreme din congelator si aproape venea ora mesei si nu era decongelata si am pus-o la fiert asa....c-o fi bine, c-o fi rau pana acum n-a patit nimeni nimic.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=400669683&photoID=412329080&security=RFoXTLasta e linkul si la mine mergea.
Cat despre colectivitate, eu nu o mai recunosc pe Alma cand e cu alti copilasi, se joaca si e super vesela. In plus, si mie mi-a bagat soacra-mea tot felul de idei in cap despre cresa (ea a stat acasa pana a implinit sotul 18 ani si sora lui 13 si de aceea crede ca asa e cel mai bine, dar eu mai bine ma impusc decat sa fac asa ceva)si am fost la cresa sa ma conving cu ochii mei si am fost super placut impresionata. Erau grupe de cate 10-12 copilasi si 3 educatoare care se ocupau super de ei, iar afara aveau o curte foarte draguta, cu tot felul de tobogane, leagane si alte jucarii, un adevarat parc de joaca.Dar, fiecare cu parerea lui. Eu raman la a mea

cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Daca nici acum nu merge linkul, ei bine, la semnatura, la chiar ultimul link, in albumul "8/9 luni", ultimele 20 si ceva de poze, incepand cu "eu, mami, tati si micutul Tim".

cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mihaela,da-mi si mie scumpa idei ce sa pun pe tava cand o sarbatoresc pe Giulia ca-s curioasa sa vad si eu ce ar alege.Cine mai stie ceva despre asta,sariti cu informatii,pupa-v-as!Si in ceea ce priveste afacerea si eu te incurajez.

Lilia Toma sper sa fie totu bine cu nodulul.Ce mai face printesa ta?Da-i un pup si de la noi.
noi suntem bine si ma consider tare norocoasa ca stau cu maica-mea,(sunt si dejavantaje,nu doar avantaje) caci acu m-am intors de la socrii(mai rarut ca-i mai dragut cu ei)si daca vreau sa dorm o ora,doua,sta mama cu ea si eu ma odihnesc sisunt fara griji ca maica-mea e topita dupa printesele mele si are chiar mai multa rabdare decat mine.Giulia de cand a inceput sa mearga este o pacoste ,tot trage,sparge si strica,nu o poti scapa din ochi nici o secunda.Este o teroare,tot dupa curul ei trebuie sa fim.Si daca vrea ceva si nu-i dam....sepune pe un plansde zici ca o bate cineva.Maica-mea ca sa nu o auda plangannd i da orice dar eu o mai las si sa planga ca nu vreau sa se invete ca ne poate manipula dupa bunul ei plac.Ne-am intors la Deva la apartament luni caci eraatmosfera cam tensionata la tara la socrii;prea am stat pe capul lor de pe 20 iunie,le-o fi ajuns si lor.Desiei au insistat sa mergem acolo caci se simteau cam singuri,ziceau ei si noi ne-am dus cu toata trupa lui papuc,inclusiv cu maicamea.Totu-i bine cand se termie cu bine caci ne intorseram acasa la comfort,cu buda la 2 pasi.Orice lucru pe lumea asta are plusuri si minusuri,acolo era fain caci eram la poalele muntelui,aer curat,verdeata cat vezi cu ochii,livada langa casa.....dar si mult de munca nene si eu cum am fost crescuta la oras.Dar suntem acasa si ne pregatim pe 14,duminica ailalta sa o sarbatorim pe mezina familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by ellen

Mai fetelor, dar bunicile nu se inscriu sa va ajute? Sau nu vreti voi sa-i lasati pe cei mici cu bunicile?

Acu, scuze daca am pus intrebari tampite. Ziceam si eu, ca de ex. pe mine ma ajuta foarte mult bunicile si nu stiu ce m-as face fara ele.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Pe mine m-ar ajuta bunicile daca ar fi langa mine.Mama cel putin cared ca ar trebui sa o dau afara din casa ca sa mai plece la casa ei , dar din pacate e in Spania.
Socrela ar ajuta si ea, chiar daca mai greu si cred ca numai la cererea noastra dar ar ajuta, numai ca e la 300 km distanta ,asa ca.........nu am sanse sa ma ajute prea curand bunicile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput