Am venit, informatii despre Grecia...
Raspunsuri - Pagina 4
silvia_c spune:
melina, dupa parerea mea cel mai bun magazin din grecia este my market. cred ca tu intrebai de veropoulos sau vasilopoulos. primul este de evitat!!!!!!!! vasilopoulos merge, dar tot la mymarket (fost metro) gasiti preturile cele mai bune, oferte excelente, si produse proaspete.
nu stiu nici o fata de pe dc in salonic. dar cateva sfaturi pot da in legatura cu salonicul.
numai bine.
melina34 spune:
Bebe Beca- am trecut in prima postare absolut toate taxele, dus-intors;
silvia_c- este vorba despre un restaurant din Salonic, aflat undeva un pic mai sus de piata Aristotel,tot pe partea dreapta ca statuia;sint niste coloane la intrare iar restaurantul are gradina interioara cu multe plante;am mincat acolo anul acesta si anul trecut, intrebarea care ma chinuie este cum se numeste??este un loc deosebit, se maninca excelent desi scorurile sint..maricele!!
M.
anemona spune:
Melina, am si eu inca o intrebare, de fapt barbata'miu ma bate la cap sa te intreb: este internet cafe sau acces la internet la acel hotel sau macar undeva in statiune? E stresat ca dispare atata timp si isi lasa treburile pe mana altora. Cat despre mine, de n-ar fi net acolo ar fi mai bine, ca si eu sunt netomana si mi-e ca o sa cam pierd vremea acolo in loc sa stau la plaja.
melina34 spune:
anemona,linisteste-l draga ca are si internet!!!!in hotel nu functioneaza dar va gasi putin mai sus de hotel, pe partea dreapta, un internet cafe al unui...neamtz!
hotelul este pe stinga cum mergi spre internet si cred ca face maxim 30 de pasi din hotel pina in net!
M.
anemona spune:
Melina, ti-am zis eu ca esti o comoara !
Sa vezi ce bucuros o sa fie cand o sa-i spun. Daca are si net, cred ca o sa-i placa oricum ar fi in rest
Multumim mult mult !!!
daniela_daneza spune:
Anemona , te rog zi-mi si mie agentia cu care pleci tu, eventual un nr de tel, un site ceva..
Mersi!
Vacanta plakuta!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Laura T spune:
Vali (Chelaru), am vazut ca intrebai mai sus de agentia Giulia Tour. noi am fost anul trecut prin ei in Antalya: zborul cu avionul a fost super-ok (charter), hotelul idem (camera mare, curatenie exemplara, modern etc), ne-a asteptat o ghida romanca in aeroport, singurul lucru nasol a fost mancarea. Adica am avut all inclusiv, dar era numai mancare gen arabeasca pe-acolo si cam reciclata, ceea ce a fost nasol. Dar asta nu stiu daca era vina agentiei...Oricum, scazand din 440euro/pers pretul avionului si al cazarii la 3*+, cred ca ramanea foarte putin pt papa...Si am invatat din asta ca in Turcia se merita sa mergi doar la 5* (desi am auzit si episoade fericite cu 4*), sau doar cu cazare asigurata si mananci pe unde vrei. Oricum, sejurul nostru a fost placut, fara incidente nasoale...
Vacanta placuta!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 3 luni) si Ramona (3 ani si 2 luni)
poze_cu_fetele_mele
anemona spune:
Dana, noi plecam cu Jeka, adresa este jeka.ro, tel 255 19 33.
Este prima oara cand mergem cu ei, sper sa fie ok.
Anemona
daniela_daneza spune:
Mersi ,Anemoma. Am intrat pe site-ul lor si am vazut ceva interesant.O sa sun luni sa intreb mai exact.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
melina34 spune:
anemona, nu stiu cind pleci dar iti doresc concediu placut si odihna multa dk te lasa bebe; astept sa te intorci si sa povestesti pe forum, ok??
pupix,
M.