Am venit, informatii despre Grecia...
Raspunsuri - Pagina 3
anemona spune:
Despre Jeka nu am info directe, noi i-am gasit pe net, dar sunt reprezentanti ai Jeka Bruxelles, au 14 ani pe piana romaneasca si sunt destul de draguti. Directorul a fost super ok, ne-a asteptat si a vb cu noi si ne-a raspuns la toate intrebarile. Mi s-a parut si sincer, in sensul ca ne-a prezentat totul si cu dezavantaje (camera mica, zice el plus alte cateva amanunte mai putin ok), deci nu a incercat sa ne bage pe gat vorbind numai la superlativ, cum fac alte agentii.
Azi mergem sa luam voucherele si o sa vedem cum o sa fie.
Dar noi mergand individual, nu prea avem treaba cu agentia, decat biletul in sine, restul nu am platit nimic la ei (drum, excursii etc).
Cred ca la circuite, excursii, transport etc conteaza mult mai mult agentia.
CHELARU spune:
Azi am achitat avansul pt Halkidiki , hotel Kriopigi Beach- hotel 4 stele , all inclusive cu autocarul din 09.09.2005 prin Giulia Tour -285E/persoana
Mi-am luat teap? Stie cineva ceva de agentia Giulia Tour? Dar de hotelul Kriopigi Beach?
Merci
anemona spune:
Vali, abia astept sa te intorci sa ne spui cum a fost, pentru ca si eu vrut sa iau la Kriopigi Beach. N-am luat din considerentul ca e departe de plaja si noi mergem cu copil mic, carucior etc.
silvia_c spune:
ca sa fac o observatie, aveti grija de unde si ce cumparati. de la champion-marinoupoulos sau carrefour nu cumparati branza sau mezeluri decat cele in tipla de la producator...la astia colcaie soarecii prin magazin, si se stie aici ca igiena lor lasa de dorit.
benzina nu luati niciodata de la shell, numai aegean sau bp.
aveti grija la taverne sau resuaturante. fugiti de locurile care au scaune si mese din plastic, sunt bombe clasice...
si ce pacat ca acum sunt vize pentru serbia si fyrom..drumul pe acolo este excelent, sigur, peisaj frumos, lume amabila..am mers si noi o singura data prin bulgaria si...le-am zis celor de la giurgiu sa-si bage taxele alea in fund, pentru ca sunt hotie la drumul mare..la vamele celalalte de ce nu se platesc taxe???
in fine..vacanta placuta si sa stiti ca in septembrie sunt preturi mai convenabile.
daniela_daneza spune:
Si totusi cu ce agentie sa plek?
Ca m-ati dezumflat de tot.J*info nu au oferte anul asta cu avionul...
Help me, please!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
melina34 spune:
silvia_c- am o intrebare, daca stii cumva localitatea nikiti, linga marinopulos este un alt hypermarket mult mai bine aprovizionat si cu preturi mai mici, ai idee cumva cum se numeste?
am facut cumparaturi de acolo dar numele acestui hypermarket este scris in greceste si nu inteleg, il recomand si eu pe acela celor care fac shopping dar cum se cheama????????
si inca una: stii cumva care din fetele de pe DC locuieste in Salonic?
anemona- aveti cumva camera de 2 paturi????? caci eu am stat 2 ani la rind in camera cu 3 paturi care este mare si ma mir ca tie ti s-a spus ca ar fi camera mica!!?
M.
Mirupati spune:
Citesc o multime de sfaturi utile aici si mi-a venit ideea ca ar trebui sa facem un capitol separat cu Vacante/ Adevaruri, unde sa punem hoteluri si statiuni pe unde am fost, agentii de turism, unde sa ne ducem si unde nu, sfaturi de calatorii ... Am vazut un site strain numit www.holidaytruths.co.uk care e ff util si interesant daca vrei sa afli detalii despre un anumit hotel sau statiune...
anemona spune:
Melina, noi am vb la inceput cu agentia ca avem copil si daca se poate am vrea camera cu baby cot. Ne-au trecut prima data pe formular "cu pat suplimentar". Intre timp ne-am luat un patut pliant (fetita mea are doar un an) si n-am mai insistat pe ideea cu patul suplimentar.
Tu ai platit ceva in plus pentru acel pat? Si l-ai avut trecut pe voucher?
Daca as sti ca ne vor da o camera mai mare am zice si noi ca vrem acel pat, dar sincer nu am chef sa platesc suplimentar, pentru ca deja am dat banii pe patut si... mi se pare prea mult.
Noua pe voucher ne-a scris doar "all inclusive", la tine ce era trecut?
melina34 spune:
anemona, copilul meu avea anul trecut 6 ani iar anul asta 7; pina in 8 ani neimpliniti copilul e gratis la philippion hotel astfel incit am solicitat agentiei de aici extra bed;mi s-a dat 2 ani consecutiv camera cu 3 paturi; paturile sint de aceeasi marime, 2 unul linga altul si un al treilea linga geam DAR paturile sint extraordinar de mari astfel incit chiar daca nu ceream nu ar fi fost o problema sa dormim 3 pers in 2 paturi;mai mult ca sigur fetita va dormi cu voi,nu cred ca ai sa folosesti patutul pliant cind ai sa vezi ce mari sint paturile, e ok!
M.
Bebe Beca spune:
Melina, multumim pentru informatii. Noi plecam in Turcia saptamana vitoare si nu stiam ce taxe sunt la vama. As vrea sa stiu daca tu ai trecut si taxele care se platesc la intoarcere (daca se platesc). Si daca cei 1424000lei platiti la romani sunt si la dus si la intors.
Multumesc.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004