Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Adi - eu dau tot 250,000 ROL ptr 3 camere, in banii astia si calca.

Madic - din poze ai zice ca Mariuca e cea mai cuminte fetita posibil, daca n-am cunoaste personajul ...

Azi am sunat la Breaza sa vad ce-mi face copilul, m-am conversat cu bunica-sa care mi-a zis ca nu vrea sa faca pipi la olita, apoi mi l-a dat la telefon.
Eu: Luca, de ce nu faci pipi la olita, foarte urit!
El: Mami, sa nu vii la Breaza, ca e Costelus aici!
adica, daca ma mai pisezi cu olita ta, raminem eu aici cu bunicu si tu acolo Si cind ma gindesc ca asta-i copilul care nu se dadea dus din bratele mele acum citeva luni , parca vad ca nu mai am mult si ajung si la "da' tu nu te mai duci la serviciu?", ca ce i-am mai servit si eu de-astea mamei...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

quote:
Originally posted by Adi

DANA, 25$(30) pe luna si vine saptamanal? Cate ore sta?

Vai, vai ce am inteles... de fapt acum am inteles, e vorba de 25/30 RON. Ce iti este si cu banii astia.

Apt meu are 70mp. Dar m-a parasit femeia care venea si de care eram multumita ptr ca a plecat din Bucuresti. Trebuie sa gasesc pe cineva. Poate cand vine CRISA imi dea vreo recomandare ca ea sta pe langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Hai ca mesajul Carmenutzei a avut ceva efecte .

Eu scriu doua randuri zilnic, ca sa nu ma uitati .

Amik ! Da, cele mai multe persoane spun ca amandoi seamana cu mine. Dar nu-i spuneti lui Doru, ca o sa il vrea si pe al treilea, care cu ceva noroc o sa semene cu el .

Si eu vreau mai multe detalii despre pensiunea unde ati stat.

Adi, eu ii dau femeii care ma ajuta la curatenie 225.000 lei pe zi, adica 1.800.000 lei/luna. Vine de doua ori pe saptamana. Dar asta pentru ca e din Eforie si nu are pretentii asa de mari. In Constanta sub 300.000 nu gaseam. Dar sa nu o deochi, ca abia vine de o luna, ca toate fug de zona unde locuiesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Hai sa facem un apel sa vedem cate s-ar strange la o intalnire.

Dana, noi plecam dupa 24 August..nu ma intreba exact ..inca nu am luat bilete.Voi cand mergeti la Zeugma? De abia astept sa-mi povestesti cum a fost...

So, pentru o posibila intalnire I'm in.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna fetelor,

V-am scris un mesaj de la servici dar nu stiu de ce nu m-i l-a trimis.
La multi ani tuturor pe care i-am omis cat am fost absenti si multumim mult pentru urari.

Pe Tibi l-am petrecut cam toata saptamana trecuta; zilnic aveam musafiri ca sa-l sarbatorim. O sa pun si niste poze. A avut pe tort lumanari care se reaprind si a fost tare inspirata alegerea ca a suflat in ele pana s-au ars de tot.

Tibi e inca la Brasov si acolo va ramane pana nu dispar caldurile astea.

Saptamanile in care inspiratia ne-a mutat la Brasov, Tibi a devenit un mic montagnard de care sunt tare mandra. A urcat pe Piatra Craiului, mai in picioare, mai in patru labe, a ajuns (pe jos) si in Postavarul… Ii place tare mult si e f. serios cand urca, nu se abate de la carare decat sa adune bete de spijin.
Duminica ne-am intalnit intamplator si f. pe fuga cu Gio, Taisia si familia in Poiana bv. Se bucurau de concediu.

Am revenit in campul muncii si nu e chiar asa ugly cum ma asteptam. E chiar ok; e mult de munca si asta-i bine ca nu-mi da voie sa ma gandesc la ce-as fi facut cu Tiberiu daca eram acasa.

Pufulet si Romana, va doresc sa aveti parte de o nastere usoara si de bb-i sanatosi.

Claudya, am o restanta cu niste poze asa ca astept o adresa de mail…

Gaby, multa bafta!!!

Trebuie sa recuperez ce ati scris si poate revin maine intr-o pauza.

Va pup cu drag

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

neata!

inca tot nu am net la servici... se misca al naibii de greu RDS-ul. nu avem prea mare lucru de spus. andi e la cresa, e ok, ii trece gatul tusea, apoi revine, dar din ce in ce mai scurt si mai usor, eu sunt la servici unde deocamdata nu e prea mult de lucru, PC-ul luat nou nu merge e in service... chestii di astea.

ah, ba da, avem un fapt notabil: andi ieri statea cu noi la masa, era in poponeata goala. si deodata face ochii mari, zice "olita" si pleaca in camera. noi l-am lasat, val zicea ca vrea sa ne faca o surpriza, si intr-adevar! kk la olita. super. eu nu ii mai pun pampers acasa, chiar si afara il las asa. ii iau schimb la mine. inca nu s-a obisnuit sa faca si afata treburile dar simt ca suntem pe drumul cel bun.
la cresa nu ii pune la olita, ptr ca sunt prea multi.de la cresa a venit cu: "paca daicea", "lasa=ma", "du-te". fain, nu? in rest suntem baietei mari si draguti, si mie mereu mi se strange inima cand il las la cresa, dar asta e!

cand ne vedem?

pupam toti copilasii

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!!!
hai sa mai dau si eu un semn de viata... de citit v-am citit mai pe diagonala, ca nu stiu de ce dar de vreo cateva saptamani nu mai am deloc timp, as dormi tot timpul si ma simt tare obosita... de fapt, lunile astea sunt destul de obositoare pt noi, de la ziua lui tudor pe 13.06 o tinem lant cu sarbatorile, pe 4.07 e bogdan, apoi socrul meu pe 19, tata e ilie, eu pe 2 august, sotzu pe 5, asa ca e cam greu, in fiecare we (aproape) musafiri... si friptane...

in rest suntem bine, tudor sufera de caldura, e plin de bubitza si nu prea vrea sa manance decat lapte, iaurt, branza si rosii. greu il pacalim cu cateva inghitituri de carne sau ou...

bogdan tuseste din nou, de fapt daca stau sa socotesc de vreo 2 luni tot asa o tine, ba incepe sa se mai rareasca tusea, ba o ia din nou mai puternic...

va pup pe toate, vacanta placuta la cele care mai aveti...

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ohoho, ce de lume .

Bychi, tot respectul pentru Tibi, fiul muntelui. Cum adica a urcat in Piatra Craiului?? Hai ca Postavarul, mai inteleg, dar in Piatra *eu* inca nu am ajuns. Pana unde a(ti) fost?

Bobi, asteptam sa iti pui net la birou si sa scrii mai des .

Anamaria, multe felicitari pentru toti sarbatoritii din familie. Las' ca-i bine cu petreceri multe .

Carmenutza, plecam pe 4 septembrie... daca nu mai dau astia multe bombe .

Si la noi ieri a fost prima zi fara accidente in chilotei . Am invatat-o in parc sa faca in iarba (de fapt bona a invatat-o) si acum, cand nu are chef de stat pe olita in casa, zice "pom?" adica vezi, eu vreau sa fac in natura . Vorbeste din ce in ce mai mult, adica spune mult mai multe cuvinte dar tot nelegate, am adaugat "pom", "mi(n)ge", "p(l)ecam", "soale", "cocosh"... si am surpins-o chiar numarand pana la 10 pe furis . Culorile sunt in continuare beleaua mea.

Aseara ne-am intalnit in parc cu niste buni prieteni si am avut ocazia sa o compar cu un baietel de aceeasi varsta cu ea. M-am convins, fetele sunt clar mai cuminti . Alex era un titirez si alerga non stop, nu statea o clipa, in timp ce fi-mea il "observa". Bine, la un moment dat a inceput sa ii imite gesturile.

Socrii mei sunt in concediu si i-am sunat la telefon. Cum nu am dat de ei, am pus-o pe Stefi pe casuta vocala - taica-su o gadila si ea chicotea si radea. Nu va spun ca socrii mei au pastrat mesajul si il asculta periodic . Asa ca aseara am repetat figura si am inregistrat chiar si un "buni!". Cred ca vor fi topiti .

Crisa, inca esti in concediu? Alinuta si Claudya?

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Fetelor, ma bucur ca sunteti pline de viata. Eu personal sunt daramata. Sunt cu nervii la pamant, in permanenta intre cele 2 bunici, treburi la serviciu unde aproape nu mai fac fata, treburi acasa unde trebuie sa gasesc pe cineva la curatenie - HELP.
Pur si simplu nu mai pot, daca mai am si o noapte cu 4 sculari - 2 de baut lapte si 2 de cazut din pat, stau la serviciu pana tarziu - ajung acasa pe la 8 fara - final de proiect- , mai vad copilul o ora in care sunt leguma ambulanta, apoi spala vase, fa mancare.
La calcat ma ajuta mamele, dar soacra-mea de dimineata se oripilase ca a calcat ea niste pantalni ai Mariei si i-a gasit pe nu stiu unde... toata lumea are ceva de spus, toata lumea se vaita si ma critica. Am ajuns sa am discutii cu sotul pe care inainte nu le aveam, chair am luat hotararea sa nu mai comentam ce au zis altii sa ne vedem doar de ale noastre ca nimeni nu rezista la atata frecus.
Nu am apucat sa plecam in concediu si acum cand ne-am dus sa isi reinnoiasca Florin pasaportul termenul s-a facut 45 zile, deci mai plecam.... de revelion. Va spun sincer ca nu mai am nici energie sa ma enervez. Oricum poate il ajuta de la serviciu cu ceva motive ptr regim de urgenta.

Numai bine si sanatate.

De fapt ma gandesc ca bine nu avem si alte probleme de sanatate si etc. Ma gandeam sa iau niste Memorex sa nu ma concedieze Doamne fereste....

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor. Desi sunt in concediu, intru mai rar pe Net, ca nu ma lasa Cata. Tocmai am culcat-o, ca nu ii convenea nimic. Facea crize din orice. Asa ca am pus-o in pat, a mai urlat cinci minute si cred ca a adormit, ca nu se mai aude nimic.
Aproape ca nu mai pot pleca nicaieri cu ea cu masina. Iese din scaunelul ei, desface centura si vrea sa se duca direct pe locul soferului, sa traga de schimbator si de frana de mana. Saptamana viitoare plecam la mare si mi-e groaza, pentru ca va fi drum lung. De marti pana joi o sa fiu in Mamaia, doar cu Cata, dupa care Cata o sa plece cu ai mei in Eforie Nord, pana duminica, iar eu o sa ma duc pana sambata in Vama Veche, cu niste prieteni.
Cu olita... nici un rezultat, tot cu pampers. Insa nu mai plecam nicaieri cu caruciorul, in sfarsit merge mai ordonat. La mare o sa-i iau totusi carutul, sa adoarma seara in el, sa pot sa stau si eu pana mai tarziu afara.
Nici nu stiu cand a trecut o saptamana din concediu, parca sunt si mai obosita. E drept ca ma apuc sa-mi renovez apartamentul si in fiecare zi alerg dupa una, alta. Si trebuie s-o iau si pe Cata cu mine... care e foarte scartaita de cateva zile. Se trezeste la 7, incepe si striga mami, mami, mami, pana cand o da jos mami din pat, dupa care urmeaza placa cereale, cereale, cereale, pana cand isi bea laptele cu cereale. Bea doua cani cu lapte si cereale in fiecare dimineata, iar azi a baut trei cani. Masa ei de pranz e pe la ora 5-6, altfel nu mi-ar manca nimic, din cauza mesei de dimineata. Dupa ce isi pune burta la cale, se infiinteaza la usa si incepe sa urle plecam, plecam, plecam, plecam... Asta e momentul cand in sfarsit ajung sa-mi beau si eu cafeaua, asa ca dom'soara vine si trage disperata de mine si urla ridica-te, plecam, plecam, ridica-te. Dimineata plecam la cumparaturi pt apartament, venim acasa, nani, papa, parc... Iar dupa-amiaza in parc... Am fost cu fi-mea acum cateva zile la terasa, in parc, impreuna cu verisorul ei si cu mama mea. Am mancat pizza. De atunci, cum intram in parc, ma duce la terasa si incepe sa urle pizza, pizza. :D:D. Prima oara i-am comandat pizza, normal ca n-a luat decat doua inghitituri dupa care n-a mai vrut. Asa ca intru in parc prin cu totul alt loc, sa nu mai stie drumul spre terasa cu pizza.
Ieri ne-a vizitat iar tatal Catalinei, spre surprinderea mea... pentru ca a vazut-o si vineri, cand a fost ziua ei. Cand a ajuns el, Cata dormea de pranz. S-a trezit Cata pusa pe urlat, ca plecam, plecam. Bogdan, ex-ul, a inceput s-o educe el, sa-i explice ca nu face Cata ce vrea cu mine, ca nu-si bate joc de mine, ca nu plecam nicaieri, ca n-are decat sa urle... timp in care Cata urla ca din gura de sarpe. De altfel, de cum l-a vazut, s-a ascuns dupa mine. De ziua ei ne-am intalnit in parc, i-a dat un milion de lei, ca el nu stie ce sa-i ia. :D Dupa care Maria Sa se grabea, ca avea o intalnire de afaceri. Si a luat-o pe Cata in brate, sa mergem mai repede. Dupa vreo doua minute incepuse sa zica: Vai, ce grea ea... La un moment dat, a mai pus-o pe jos si era disperat ca i-a sifonat camasa si cum o sa apara el asa la intalnire.... :D:D Iar eu regretam in sinea mea ca nu i-a turnat Cata sucul pe el, cand am stat la terasa. In schimb, ca si anul trecut de ziua ei, a tinut mortis sa-i fac poza cu "fi-sa".
Gata, ma duc sa profit ca doarme Cata si sa-mi fac linistita un dus.

Va pup.

Mergi la inceput