Bebelusi de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Ada_74 pai tu te iei dupa fete! Normal ca se depunde inghetata, nici macar buna nu este! Continua regimul, se poate... Mami sexoasa esti tu? Pai nu se mai poate asa... Fetelor care mancati inghetata si alte bunataturi tine-ti mama pentru voi nu mai spune-ti in gura mare ca mie imi este o pofta de as manca un castron intreg, dar de... ma abtin... Hai, hai la sport cu voi... Pana maine burtile jos...
Inghetata se aresteaza, o scot astia de pe piata, gata am vorbit eu cu ei... Hm...

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- mai mergem la gradi grupa pregatitoare
Ar fi prea mult clasa I baietelul, Bia cateva luni iar eu din octombrie la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Helloo fetele! Bine ai venit Vivit, asteptam mesajele tale! In ceea ce priveste kk verde- inseamna ca nu se alimenteaza destul. Si a mea mai face din cand in cand, e normal, pe caldurile astea, avand in vedere ca nu mananca la fel de mult ca de obicei.

Maine mergem la vaccinul de 2 luni, sa ne tineti pumnii!

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Noi si astazi ne-am tinut de program, adika mers la sala, stat in parc si...ajuns acasa si devastat frigiderul. De data asta n-am mai luat fata cu mine, ci am lasat-o la plimbare cu tatal meu prin parc. Nu va spun ca toata ora am stat cu ochii pe usa, imaginandu-mi scenarii in care copilul meu plangea si tata nu stia cum sa o linisteasca...asa ca nici nu stiu cum am ajuns in parc dupa sedinta de gimnastica. Cand colo, tata facea ture cu Alex, care s-a trezit abia la 12.30!?(dormea de la 8.30)Si ca sa profit de prezenta bunicului, eu am lenevit cu Loreen pe o banca, la umbra, si am citit reviste de scandal. Dupa atata "efort", am ajuns lihnita de foame si obosita acasa. Pentru ca nu prea m-a preocupat gatitul in ultima vreme si am frigderul plin de dulciuri de la botez, ce credeti ca am facut? Bine macar ca m-am apucat de miscare, poate se compenseaza.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc pentru urari. Sunteti tare dragute. Parca nu pot crede ca avem si noi o luna. La vaccin mergem si noi luni si mi-e o groaza de nu va explic. Mi-au zis astia pe aici sa cumpar Tylenol infants si sa-i dau inainte cu trei ore de a merge si apoi dupa ce venim acasa. Sper sa treaca fara probleme.
Sunt geloasa rau cand vad ca voi dormiti ceva noaptea. Eu am avut orele asa: 10pm, 12, 2, 5, 8. Deci dupa o noapte cu trei treziri sunt nauca rau. Oare cand va incepe si bulina asta al meu sa doarma mai mult? Ce sa ma stiu face ca ziua doarme frumos si cate 3 ore legate si noaptea zici ca are furtuna in burtica si nu poate dormi. Se agita, geme , plange. Deja nu mai stiu ce sa fac cu el. Am incercat sa nu-l las sa doarma mult ziua dar a fost mai rau ca era super obosit.
Inghetata ma rupe si pe mine. Pur si simplu nu ma pot opri. Asta daca tot vorbim de mancare de confort. Asa ma destrabalez si eu putin ca alcool, tigari, cafea nu am mai servit de un an. Asa ca… macar atat sa gresesc si eu.
Nici mie nu mi-a venit ciclul inca si sper sa nici nu vina. Adica la ritmul turbat de alaptare numai asta mi-ar lipsi. Oricum am avut lohii 6 saptamani de credeam ca nu se gata niciodata. Cat despre dragoste… sunt foarte ingrijorata ca inca nu am reusit nimic. Ma doare cumplit. Asa ca trebuie sa merg la doctor sa vedem care e baiul. Sunt ingrijorata ca eu nu am avut epiziotomie sau alte chestii si nu inteleg ce poate durea asa tare.
Tony al meu nu stiu cat e de greu, voi afla si asta luni dar la o luna statea tare prost. S-a nascut la 3 900 si avea la o luna 4 250, avea la inceput 52 cm si la o luna 56. Asa ca aproape am luat-o razna atunci. Dar medicul mi-a explicat ca e normal si ca nu e nevoie de formula si ca va recupera. Acum sunt sigura ca are undeva peste 5 kg are 61 cm si a recuperat mult. O simt la maini. Dar nu mai compar copilul cu alti copiii ca nu are rost. In fond si eu si taica-sau suntem inalti si slabi deci nu are cu cine sa semene grasunel.
Va las acum fetelor ca s-a trezit Tony si a inceput urletele de foame. Va pup.

Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bine ati venit Vivi si Geanina!

Am fost si noi patru zile la aer mai curat (Moeciu, Plaiul Foii) si tare bine a fost! Ne-am cocotat sus pe dealuri, si, cu ocazia asta, am inaugurat marsupiul. Tare fain sa poti cara copilu' pe toti coclaurii!
Pe drumul de intoarcere Carina n-a vrut sa doarma, asa ca trei ore (de la 19.00 la 22.00) a stat cu ochii in tavanul masinii.

Am vazut discutia despre colici si potiunile de calmare a lor. Insa am o mare dilema: am studiat atent prospectul de la Colic Baby - si atunci cand l-am cumparat, si acum - si nu imi dau seama ce calmant contine. Din cate scrie pe el, este facut numai din plante - si nu mi se pare nimic daunator...sau care sa dea dependenta... Ma puteti ajuta?? Pana acum ii dadeam in ceai (de obicei o lingurita de Colic Baby la 80 ml de ceai), si nu dormea ziua nici de frica! Intr-adevar, e mai calma cand ia potiunea. Spun asta pentru ca de doua zile n-am mai avut, si i-am dat Gripe. Nu va zic ce mi-a urlat zilele astea doua, si eu as cam da vina pe colici.

In legatura cu SabSimplex: si eu am constatat ca ii bolboroseste burtica dupa ce ii dadeam, asa ca n-am mai folosit.

Kilogramele: spre marea mea stupoare, nici n-am luat, nici n-am dat jos, de cand am iesit din spital [:d] La cat am mancat zilele astea, ma asteptam sa fi sarit acul la cantar!! Oricum, mai am vreo 5-6 kg de dat jos, dar astept sa termin cu alaptatul si scot bicicleta din balcon Asa ca nu ma pot baga la listuta Carolinei...

Noi aveam in planul pentru vara asta creasta Fagarasului. Dar ne vom multumi cu trei zile la Balea Lac, de maine intr-o saptamana. De-abia astept!!!

Am avut si eu vreme sa trag cu ochiul la pozele voastre! Ce de copilasi frumosi! Unul mai dulce decat altul ! Sa va traiasca si sa fie sanatosi si voiosi!

Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga, ai incercat sa-l culci pe Tony pe burtica noaptea?
Geanina, nu poti s-o aduci pe mama ta acolo?? /cunosc mai multe exemple in sensul asta.

Fetelor, voi va dati copilasii cu creme hidratante? A mea are pielcica bratelor uscata, pare ca s-ar coji. Banuiesc ca nu e hidratata destul. Ce ziceti?

Ca tot ziceam de poze, am mai pus si eu vreo 3 - d-astea noi.
Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Chris, eu o dau pe Alexandra dupa baita cu lapte de corp Nivea Baby sau cu ulei de la aceeasi firma. I se hidrateaza foarte bine pielea. mai poti incerca cu crema de galbelele, este f emolienta.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by loreen
Mai fetelor va auziti cand spuneti cate kile aveti de dat jos...3-5?Eu cu 12 nici nu mai deschid gura ca va eclipsez de departe...

Deci io am fost finutza si nu am zis nimic pana acum... Deci io am de dat jos 10 de la sarcina + 10 dinainte de sarcina... Dar de frica sa nu ma paraseasca vointa astazi am fost si mi-am cumparat abonamentul la sala si de maine or avea aia rufe pe bicla? si Asa ca sa va vaz... Plus ca am descoperit ce legume delicioase si sanatoase si mai ales montinoase se pot face pe grillul de la aragaz. Noroc cu o bere ca am stricat montignacul ca altfel as fi slabit sigur fro 2 kile si nu m-as fi simtit bine
Nefertari, da mai rasplata pentru nastere. Nu am luat-o pentru ca m-au tot dus cu vorba, vino azi, vino maine, vino poimaine (unde azi, maine si poimaine sunt la distanta de cate 2 saptamani ca deh cu cine sa las copilu sau mi-a ost lene ) si uite cum tre sa mai merg io de doua ori ca alora le e lene sa vorbeasca.
Geanina, te-au linistit fetele. Tot ce mai vreau io sa adaug este ca daca dai ceva copilului pentru febra asigura-te ca-i dai ceva pe baza de paracetamol si nu pe baza de aspirina! E foarte important. Nu stiu sa-ti explic dar in cazuri destul de rare aspirina poate declansa nu stiu ce, oricum ceva naspa. In rest sanatate!
Cu mancatul inainte/dupa baie: din cauza de urlete noi facem sulemenirea cu crema si masajul inainte de baie, iar dupa baie suzeta face minuni in timp ce mama eroina cauta copilul de muci in nas, de apa si jeg in si dupa urechi si unge imprejurimile putzei cu crema de galbenele. Ba mai nou dam si pe varful putzei pentru ca cred ca din cauza caldurii e putin rosie. Astfel ca masa ramane exclusiv dupa baie. Mai nou din 3 seri in 2 vrea supliment de formula asa ca mai bagam intre 50 si 80 de ml de lapte la biberon.
Dimineata a inceput sa se trezeasca la 7 si sa vorbeasca singurel, de fapt cu piticii, i-am lipit pe patut si pe perete niste aratari: alba ca zapada si cei 6 pitici, al 7-lea nu l-am gasit si la urma urmei Filip e al 7-lea. Mama mama ce mai vorbeste cu ei, ce-i mai cearta, ce le mai canta (mai nou are un gangurit anume mai melodios asa de zici ca canta). Eu il las si mai scap cu bine pana la si jumate. Iar azi dimineata cand am crezut ca nu mai am incotro la si jumate m-am ridicat si i-am dat suzeta ca sa am vreme sa merg si eu la baie. Cand m-am intors piticul dormea. Asa ca m-am mai facut cu o juma de ora de somn

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Salutare! Sunt si eu o mamica de iunie care pana acum a citit toate mesajele voastre si care o sa fie prezenta si cu scrisul de aici incolo. Fetita mea se numeste Cristina, s-a nascut pe 20 iunie cu 3.6 kg si 53 cm.
Prima intrebare care imi vine acum in cap este daca fetele care alapteaza iau vreun preparat care sporeste lactatia si daca simt ca da rezultate. Eu am luat Galactogil si Still Tee de la Humana. Sincera sa fiu decat sa dau 400.000. lei pe luna pe ele mai bine mananc 3 pui fripti in plus, ca tot ma abtin de la inghetata. Nici nu stiu ce sa mai fac : sa mai iau sau nu. Nu as mai lua. Voi ce ziceti?
Sanatate si racoare mai ales la bebicii plini de bubite.
Laura

Mergi la inceput