Copilasi de Aug-Sept 2003 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Floare de soare, sa-ti ajute Dumnezeu sa lucrezi la Viena!!!!
Incearca si la CERN sa depui CV, cine stie...

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Na ca imi facui ceva timp si tot intrai sa mai zic ceva:

Sasha.p nu ai de ce sa te invinovatesti si nu da nimeni cu rosii! Doamne fereste, esti si tu un om cu limite psihice si fizice. Nu este deloc egoism sa-ti permiti "luxul" de a evada de la copil uneori, chiar si numai pt cateva zile. Din pacate inteleg ca nu prea ai cum...insa cauta cat poti sa profiti de zilele astea cand vei fi in concediu si va fi si bona acasa. Plimba-te, clateste-ti creierul, fa orice numai sa te rupi! Copilasii nostri au nevoie de noi (si psihicul nostru de ei!) dar au nevoie de mamici relaxate (atit cat se poate) si disponibile, nu incordate si obosite. Cine zice ca asta-i egoism, e wonder-woman!

Hai pupe ca merg la bagaje!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

La multi ani cu intarziere Dariei, lui Andrei, Stefaniei si lui Daniel.
Am fost si noi plecati la mare 10 zile iar pe 15 august plecam 2 saptamani la munte.Va scriu foarte putin ca nu prea am timp, promit ca revin cu detalii despre vacanta de la mare.
Multa sanatate Ioanei, FloareaSoarelui si noi tot la Dr. Culcer mergem de obicei.
Sasha, multa rabdare. Si eu merg la toaleta cu Andreea, indiferent ce fac acolo.
DanaEne, si Andreea are bubite mici si rosii pe spate si gat. Pudra de talc mentolata a avut efect sau ai incercat si altceva? Cu otet mi-e frica sa incerc, nu stiu de ce, unde are si pielea sensibila poate.
Cristina, vacanta placuta la mare.
Noi putem veni in septembrie la intalnire, si ar fi foarte comod la Reby ca e in cartier.
Sper sa revin in curand.
Pa!

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Buna fetelor,

Mi se face un dor de duca....voi povestiti colo numai de bagaje, mare, soare.Sa aveti fetelor un concediu de vis si celor care au fost deja sa va fie de bine.
Iuliana76, nu te-am mai auzit de mult.Imi aduc aminte de tine din anii trecuti ca tot asa era itinerariul:mare, munte, bravo tie.Ai fost si cu "ghemotoaca"?

Alex azi a primit o masinuta si numai cu ea e in mana, chiar a si dormit cu ea.Iaca, abia l-am schimbat ca era ud tot si am simtit ca pute, asa ii place domnului sa faca numai pe curat.V-am spus eu ca voi schimba pampersi pana la 20 de ani
Va las si va pup pe toate.

Floricica, mult succes, bravo tie, esti de admirat.

Gianina si puitzul Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Vai fetelor, sunt moarta de rusine si tre sa ma fac de ras in public ca sa fiu iertata (un fel de biciure virtuala). Citind acum ce ati scris voi am realizat ca exact pe 2 august eram la mare, la doi pasi de Cristina (noi la 2 mai, ei in vama), am sunat-o si nu i-am zis nica de La Multi ani! Am verificat acum pe telefon la apeluri formate ... ca altfel nu m-as fi prins nici acum. Ma ierti, Cristina? Si ca ne-a fost muuult prea lene sa ne deplasam pana in Vama?
Eu va spun acum la toti LA MULTI ANI, pentru ca imi e mult prea greu sa urmaresc listutza si stau prost de tot cu memoria cifrelor! Sa fie toti bebeii sanatosi, fericiti iar parintii sa danseze la nunta nepotilor

La mare si la cort a fost SUPER SUPER. Am zacut toata ziua la aer si cam atat. Dar ne-am clatit asa de bine pe creier! Si chiar daca am scartait la vederea a jdemii de funduletze goale alegrand pe plaja totusi ne-am bucurat ca nu a trebuit sa alergam dupa nici unul din ele. Of, face bine din cand in cand. Insa nu stim ce sa facem pentru ca se pare ca a devenit o regula ca atunci cand plecam noi sa se imbolnaveasca cineva din familie. Vara trecuta a intrat tata in spital. vara asta mama. Iar acum, a facut asta mica rosu in gat si febra. Of, prea se intampla ceva de fiecare data.

Dana ene, nu te plange! Bine ca face la olitza, asta e cel mai bine. Si Petra a facut puncte rosii pe ea, pe spate, la manutze.. sper sa fie doar de la caldura, desi nu a reactionat asa nici cand era mica mica.

Ankalaura, naspa cu salariul! Ti-o spun ca sef, este super magarie sa iti ceara asa ceva! Nemaivorbind ca sunt in afara legii ca nu ti l-au trecut pe cartea de munca, eu as face putin scandal in locul tau.

Anca, cred ca toate trecem prin astfel de momente si probabil ca ai nevoie de putina vacanta! Asa cum am spus si mai sus, te deconecteaza si vii cu alta forte si doze de rabdare! Poate sta sotul cu el o zi doua sau lasa bona si fugi si tu putin in lume asa cum ti-ai propus. E pacat sa il lovesti, el tot nu intelege nimic... Daca are asa tendinte agresive vorbeste totusi cu pediatrul, unul care sa aiba timp de vorbit!

Floarea soarelui, bine ca e totul OK. Si bafta cu aplicatia, cine stie?

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eeeeei, salutari din Toronto fetele!
Mai avem putin si suntem acasa...mi-e dor, dar in acelasi timp imi pare rau ca plec de aici...e o lume minunata. Probabil asta pana ajungi sa tragi in jug ca toti de aici...insa am avut o vacanta frumoasa. Azi mergem sa vedem Niagara.

Acuma sper sa nu va suparati pe mine, n-am avut timp sa citesc decat pe sarite, m-am gandit la DARIA, ANDREIsi la gemenii DANIEL si STEFI in zilele cand sarbatoreau, le urez acum LA MULTI ANI fericiti si sa creasca mari si sanatosi!

Le-am cunoscut pe Iuliana si pe fetele scumpe si dulci, pe Alex , ne-am simtit minunat la ei-Iuliana, sotul m-a criticat ca nu l-am prezentat, eram emotionata si am omis acest lucru, imi cer scuze acum-va pupam si va dorim numai bine!

Va pup pe toate! Am fugit.

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna dragelor,

Iaca am aterizat si noi de la Mamaia in Bucuresti.....inca nu m-am "trezit" complet...asa as mai fi stat.. 7 zile au trecut cat ai zice peste. Ca daca stai sa te gandesti 7 zile de relaxare pe an nu ajung sa compenseze un an intreg de munca si batai de cap..in fine..Totul a fost mai mult decat bine: apa , vremea, cazarea, etc.
Horia a fost in elementul lui, si nu stiu daca l-am vazut vreodata mai fericit.Nu stiu ce-o fi fost in capusorul lui, dar atatea impresii dintr-o data care mai de care....marea dupa care este innebunit, piscina in care a stat o groza, satul de vacanta cu carusele, masinute, trenulele (nu pot sa cred ca plange cand vede caseta, bietul copil se vrea acolo numai cand vede imaginile;in seara asta chiar a varsat, tot plangand dupa masinute, am zis ca nu va mai vedea caseta decat cand va fi suficient de mare), telegondolele (cu care a facut "n" curse, si dupa care tot asa, e topit), delfinii de la delfinariu care sunt "ham". Din fericire a avut si companie, baietelul nasilor nostri de 5 ani jumate. Au fost in culmea fericirii amandoi..si se iubesc la nebunie, sa-i vedeti cum se mangaie reciproc pe cap...pe mine de multe ori ma treceau lacrimile cand ii vedeam.
Cat am stat acolo...jucaria in top a fost tractorul ("tatou" in sus, "tatou" in jos)...era in stare sa adune de pe plaja toate jucariile tractoras. Cand am vazut faza i-am luat si noi unul de urgenta....in ziua aia nu l-a mai lasat din mana. S-a culcat cu tractorul, iar seara plimbarea am facut-o tot cu tractorul in brate...Si sa vedeti ce-i mai vorbeste si ii povesteste...pe limba lui, bineinteles, ca nimeni altcineva nu intelege.

Noi am vota ptr. intalnire pe data de 27 august, nu de alta, dar atunci sigur vom fi in Bucuresti. La inceputul lui sept. e f. probabil sa nu fim in Bucuresti.Vrem tare mult sa ajungem si noi, Horia se simte tare bine cu copii (mai nou cand vede cate un bb, se duce sa-l pupe)...dar oricum ar fi, ne supunem majoritatii.

Chiar daca cu intarziere, incerc sa recuperez si eu ce pot din urma:
“LA MULTI ANI” pentru toti leutii de la inceput de august/sfs. de iulie, sunt cativa....sa creasca mari si voinici!!!

Va pup pe toate!!!!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa ne laudam si noi ca facem progrese cu olita. De citeva zile face cite un caca sau pipi la olita din proprie initiativa, dar tre' sa o lasam in funduletul gol:). Azi era cu chilotei pe ea si am vazut ca se screme, dar nu facuse caca, asa ca am pus-o pe olita si a facut...in 3 ture. Facea un pic, se scula, mai statea un minut, iar se aseza pe olita singurica. Apoi a mai tras 3 pipi-uri, tot din proprie initiativa. La unul chiar am vazut ca aplauda si zice "dataaaa" (gata)...asa cum face de obicei dupa ce isi vede opera in olita si cind colo...fata mea facuse pipilaul. Apoi m-a vazut pe mine pe buda si si-a adus si ea olita si a mai tras un pipi. tare mindra e de ea:)). Nu mai suporta diaperii pe ea ci numai chiloteii de fetita mare la care nu protesteaza deloc cind e vorba sa i-ii pun.

De 2 seri parca a dat strechea in ea asa multa energie are si intoarce casa pe dos.

Azi am fost in oras sa imi cumpar niste pantaloni scurti ca la suncile mele nu imi vine nimic si nici nu vad sa le dau repede jos, deci imi trebuia ceva sa ma imbrac ca au fost 42 de grade azi. Si ca prostii am uitat geanta cu laptele Dianei si asa ne-am trezit ca urla copilul de foame, dar noroc ca m-am dus intr-o camera de proba si am amagit copilul cu un pic de lapte, ca, nu stiu cum dracu', nu era aer conditionat acolo si curgeau apele pe mine. A rabdat copilul apoi pina am ajuns acasa, dar deja aproape de casa incepuse sa dea semne ca ii este foame si sa urleeeee.

Dom'le, nu stiu cum se face, dar Emma nu mai vrea deloc sa fie hranita...de nici un fel. Nici macar sa ii tii cana sau farfuria. Nu ne mai lasa sa ne atingem de mincarea ei. Bineinteles ca eu ma bucur. Mai greu e la supe, dar si aici reuseste destul de binisor. Azi i-am dat porumb copt pe gratar si a halit unul si juma. Nu mai putea sa i-l ia ta-su de la gura.

Am mai vrut sa mai zic ceva, dar vad ca deja memoria imi joaca feste la ora asta:(.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

veniti de la mare...
in urma cu recuperarile la citit!!!!
dar avem poze!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hornoiuc/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Cristina 23+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, vad ca fi-tu trage bine la bere. Misto pozele...sa va fie de bine vacanta.

Cred ca incepem si noi sa ne vacantonim cind vine maica-mea ca vrem sa o ducem la Las Vegas. Apoii o sa ne vacantonim mai mult la sf. lui oct. pentru vreo 6 zile in Hawaii. Viitorii nasi ai Dianei pleaca in Mexic la Mazatlan cu inca o pereche de prieteni de ai nostri care au si ei 2 copii, insa astia sint tare obraznici si tare nu vreau sa imi stric vacanta si sa ma enervez cind vad ca ma-sa nu le zice nica. Asa ca oricum noi o sa plecam undeva...probabil mai mult ca sigur in Hawaii numai fam Musat, ca e cam greu cu 2 copii asa mici ca ai nostri sa ne tinem dupa ei, chit ca oarecum cica fiecare isi face programul lor.

Va sfatuiesc sa nu imprumtati niciodata nimic. Eu mi-am facut mila de niste prieteni de ai nostri care stau destul de naspa cu bugetul si le-am imprumutat niste jucarii. Mi-a adus jungla (e in poze) fara suporti si nu am mai putut-o folosi, asa ca a trebuit sa cumpar alta si sa scot niste parale din buzunar de-a-mboulea. Diana e f. incintata de ea, nu mai zic d ecaruselul de deasupra patului la care se hlizeste cu toata gurita ei stirba si la care se linisteste instantaneu cind il vede chiar daca pina atunci a urlat ca din gura de sarpe. Si sta si urmareste animalutele care se invirt chiar si 15-20 de minute..ferice de mine ca mai pot sa iau si eu o pauza.

Miine mergem la controlul de 2 luni pentru Diana. Uff, ma doare inima cind stiu ca o inteapa in piciorus. Sper sa nu faca nici o reactie nasoala asa cum nu am avut nici o problema la Emma.

Aaaaa, azi s-a convins si tati ca fetele seamana. Ia sa imi ziceti si mie daca nu e asa. http://community.webshots.com/photo/94731278/94732297tWFGSg cu asta http://community.webshots.com/photo/366595484/416116181hLwuiM . Faceti abstractie de parul Dianei:). Sau asta http://community.webshots.com/photo/89971662/89971767HFgAnr cu asta http://community.webshots.com/photo/366595484/396947715FKDgjm . O s amai fac poze cu Diana in aceleasi ipostaze in care i-am facut Emmei sa va arat si s aimi spuneti daca nu am dreptate, ca musiu Musat m-a innebunit la cit mi-a spus ca fetele nu seamana intre ele.

Am pus si eu niste poze aici http://community.webshots.com/album/366595484nObBNw/5 si pag urmatoare.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput