Copilasi de Aug-Sept 2003 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

La multi ani tuturor de Sf. Maria!!!!!

Despre olita, ce sa va spun, cand o pun dimineata la olita nu face atunci, face peste zi, daca n-o pun face dimineata. Si de fiecare data ma anunta dupa ce a facut.
Cautarile le-a inceput ea de mult, se cocoata peste tot, la noi geamurile stau mai mult inchise decat deschise pentru ca se suie la geam la sufragerie si la bucatarie. Mi-a spart pana acum o gramada de pahare pentru ca nu vrea deloc sa-i dau eu apa sau sucul, vrea sa bea singura. Si dupa ce bea arunca paharul pe jos. Trebuie sa fiu cu ochii pe ea tot timpul mai ales ca se suie sa-si ia singura pahar.

Dana_Ene, si eu iti tin pumnii, stiu cat de greu e cu greturile ca am avut si eu cu varf si indesat. Lasa ca trec ele si pe urma vei trece la urmatoarea etapa cand iti va fi greu din cauza burticii.

Eu sunt pentru 3 septembrie, sunt de acord cu tot ce hotarati, nu sunt pretentioasa. Pot sa vin cu bautura la mine mai ales ca deocamdata nu beau decat apa plata, si tare mai tanjesc dupa o cola. De mancat prefer pateurile, si o felie de pizza. Tort, bineinteles, de care o fi. Sa vorbesc cu sotul, daca cumva e liber, sa ne ajute cu ceva cumparaturi, dar nu promit nimic pentru ca de obicei are treaba sambata.

Va las, sunt foarte obosita, azi am fost la pasapoarte sa o includ pe Emma in pasaport si am stat 3 ore la coada, intr-o sala burdusita de oameni, sa mor acolo de cald. Serviciile aste romanesti, toate sunt de cacao, nu pot avea mai multi angajati, mai ales ca platesti. As prefera sa platesc mai mult decat sa pierd vremea aiurea, si pe caldura asta.

Numai bine.
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Fetelor, eu nu pot decat sa va doresc intalneala placuta, plus ca de saptamana viitoare nu o sa mai am net pt o buna bucata de timp, asa ca profit si le spun tuturor copilasilor care isi vor serba ziua: La multi ani! din tot sufletul!
Roisin-din fericire, Erik nu prea isi baga degetele asa de des in gurita, de aia nu l-am suspectat de ceva miscatori. Sunt curioasa, cum a reactionat Miruneaua dupa ce nu v-ati vazut o perioada?

N-am nici un chef sa ma intorc la servici, ba chiar mi-e groaza, daca as avea bani as calatori si as face multi copii!
Totusi e un lucru bun ca ma intorc, macar in balamucul ala nu o sa am timp sa ma gandesc toata ziua la Erik, ca ma usuc de dorul lui!
Va pup pe toate si pe pitici si va multumesc pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Noi venim cu tati.
Dimineata e OK ptr. noi, la fel si seara dupa ora 5-6.
Durata party, nu are f. mare importanta, momentul culminant e tortul si exact cum a propus Cristina, cel mai bine este sa-l taiem imediat ce ne strangem toti. Apoi petrecerea dureaza si in funtie de sarbatoriti, cat sunt ei de obositi sau fresh.
Coifuri: n-ar fi rau, numai sa le suporte pe cap, dau o nota mai festiva.
Lumanari de tort: trebuie, dar chiar asa.. cate..???? (cate 2 de copil.. doar 2)? Lumanari nu cred ca e nevoie sa cumparam, fiecare are in dotare cred pe acasa, dat fiind ca e in preajma aniversarii piticilor.
Mancare ptr. pitici: mai bine din traista, fiecare, dar aici cred c-ar fi bine sa hotarati voi, care aveti copii mai mancaciosi.[:)
Pizza : noi vrem 2 bucati de pizza.
Pateuri : 3 kg cred ca ajung, depinde si cati ne strangem in cele din urma. Poate eventual niste fursecuri.

Tortul : mai bine unul singur, decat 2 mai mici, e mai fain. Anu' trecut tortul lui Horia de 3kg a incaput in frigider.
Daca vreti pot comanda eu tortul si sa-l iau in drum spre intalnire..nu mi-e greu, am o cofetarie in drum (dar nu fac torturi de fructe din cate stiu eu...si kg costa cam 250 mii de lei). O sa culeg mai multe informatii saptamana asta cand ma duc sa comand tortul lui Horia.
La fel si sucurile, pot cumpara eu sucurile caci voi fi cu masina.
Dar la astea m-as angaja mai mult daca petrecerea e de dimineata, altfel Horia doarme cam pana la 5-6 seara, si nu se stie cand am ajunge. Riscati sa va topiti de sete.. Si asa la noi problema cam este cu punctualitatea....din pacate..sper sa nu fie cazul si acum.

Pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Apropos' de cumaparaturi Cristina, cred ca ar fi mai bine sa impartim sarcinile intre noi cei care venim cu masinile...adica unul ia sucuri, altcineva pizza, altul pateurile (dar cantitate ptr. toata lumea, evident). Si nu mai alergi tu cu Iris prin Carrefour si peste tot...cred ca e mai bine asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Lista pt 3 sept
Sasha
Anka
Reby
Sisi
Roisin +tati
Danat
Mireaf +tati
Tigresa +tati, -2x pizza
Cristinamh +tati, -2x pizza
Irinuca
Anny
Elena Teodora +tati; - pizza, tort(NU diplomat)
rodica_p
roxana77
Freia - NU tort diplomat
iuliana76 -pizza, +tati

tigresa, da, cu lumanarele cred ca avem acasa... si eu ma gandeam la 2 de pitic... eu am de la andrei "2"-iul pe care l-a suflat la mare... da' am si de-alea mici...
cu bautura ajung la ideaa ca mai bine fiecare ia cate o sticla... mai ales ca ar fi destul de voluminos, si nici nu stim preferintele fiecaruia, nu?!
iuliana76 sper tati sa poata sa vina cu voi... ca tare as vrea sa vad ambele piticute, si sa ai si tu ceva timp sa rasuflii...

eu n-am nimic impotriva s-o plimb pe iris in carrf, mai ales ca nu e f mare lucru sa stai la coada la pizza... si primul care trece de dimineata cu masina sa ma ia de-acolo.
m-am gandit si la fursecuri. acum de dimineata ma uit la oferta in carff, ca sa fie si ceva dulce pe masa.

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi!

Mare mare rugaminte pentru petrecere, sa nu se mai adune atita mincare, pentru ca nu se maninca, anul trecut a ramas aproape tot. Asa ca e foarte bine sa spuna fiecare ce doreste.
Cristina pot sa vin eu sa te iau cu masina la prima ora de la Carrefour si luam tot ce se hotareste.

Si eu sunt pentru un tort mare si cu cifra 2(daca se poate cit mai mare, ca luminarica). Stiu ca era pe linga Unirea un magazin cu chestii deosebite pentru petreceri, am sa trec sa vad si mai revin.

Ca ora de intilnire e bine intre 10-10, 30 si cit rezista fiecare, macar sa fim in formatie completa in jur de 11,00.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Da, e o varianta si cu bauturica la purtator....., eu n-am nimic impotriva.

Si mie mi s-ar parea faina o lumanare mare cu 2....dar de unde sa luam asa ceva, eu una n-am vazut pe nicaieri.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

reby, hai mei, n-am convenit ca nu misti un deget??? las' ca gasim cine vine sa ma ia!

cu mancarea am inteles... oricum doar pateuri, pizza si niste fursecuri luam. ca am vazut cat s-a mancat data trecuta. de-aia am zis sa nu mai aducem fiecare, ca iar se strange prea mult.

m-am uitat de pizzA in carff... e in jur de 15.000 100g, o cutie de-aia are in jur de 300g. asadar, cine vrea, sa spuna 1 cutie, 2 cutii, ca asta era portia...
si bauturica, de acord, de-acasa.

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Noi inca nu stim in ce formatie venim, tati are o delegatie in perioada aia dar nu stiu inca exact intervalul, deci nu pot sa spun nimic despre cati vom fi. Daca nu reusesc sa aflu in timp util, ma excludeti din calcule si-mi iau eu pachetel de acasa.
In principiu insa, n-as vrea sa lipsesc, adica macar eu si Miruna poate aterizam, asa ca ma abonez la o felie mica-mica de tort. Daca reusim sa venim toti (si implicit cu masina), pot sa iau eu pateuri (si sarate si dulci sub forma de mini-strudele yummy-yumm) si poate chiar si tort.
De fapt, un kilogram-doua de pateuri cred ca pot lua oricum, chiar daca vin singura cu Miruneaua.
Hai ca mai casc ochiul sa vaz ce se stabileste si revin.

PS Oana Noemi, dupa prima deplasare Miruneaua a revenit putin schimbata, a fost mai timida cu noi o perioada (vreo cateva ore), dar ne privea pe sub gene si parca ii citeam in ochi o intrebare muta: "ma mai iubiti?". La noi este situatia putin altfel insa, pentru ca e si Irinuca in peisaj si poate s-o fi temut ca i-a luat cea mica locul. A doua oara n-a mai avut nici o problema, m-a luat imediat de mana sa ne jucam, ne-am pupat, mi-a turuit din prima verzi si uscate, n-a avut nici un stres.
La voi situatia e diferita, ca tu esti cea care a plecat, si sunt sigura ca Erik o sa fie topit cand te va revedea. Numai te rog sa ai rabdarica, nici nu-mi pot inchipui cat iti e de greu singurica aici, dar timpul trece pana la urma, ai sa vezi...

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, pe mine o sa ma stergeti de pe lista. Imi pare rau, nu voi reusi sa vin.
Au aparut altele...

O sa-i fac petrecerea de ziua Oanei chiar atunci, pe 3 septembrie.
O sa ma gandesc insa la voi.

Va pup !

Daniela (14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput