Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, scumpa las c-o sa vezi si tu cum va fi, abia astept sa citesc ce vei scrie!! Sper din suflet sa fie pt toata lumea cit de curind!! Dac-ati sti cit ma chinui sa-mi tin gura!! Numai sotzul meu, mama si o prietena din Romania stiu. La servici nu am zis la nimeni, desi suntem toti destul de apropiati.

Catty, multumesc de urari si felicitari pt reusita sorei tale, e minunat!!!!!!!!!!!!

Ce rau imi pare ca sunt asa departe de voi! Ce-as mai veni si io la intilneala!

Ingerash, am uitat sa zic ca am facut numai o luna de tratament!

pup fetele dragi!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catrinel, iubito, dar ce repede s-a prins ... din doar prima luna! ooohhh, ce frumos! multumesc pt ca mi-ai spus ce si cum ai luat! Sa fii o mamica buna! ce vrei, sau? sanatos sa fie, nu?? vreau si eeeeeu!
Princess, Mishu, Andicu, Miro, Barbye, Auricass, Amely, de la mine.

Fetelor, Utocata cu Bianca sunt in primul lor concediu impreuna, nu?? :)) va dati seama cam ce trairi are?
Catty, felicitari pt buburuza de sora ta! ai vazut, eu ti-am spus sa nu-ti faci probleme, ca intra, hmmmm daca as avea dreptate tot timpul...daca reusesc, iti dau un PM cu mailul meu sa imi trimiti CV-ul sorei tale. La noi se tot fac angajari si la Entry Level, dar numai full-time. Cu Finante-Banci se poate sa lucreze Full Time, pt ca ii dau drumul la examene... acum depinde si cum vrea ea!

Pupicei pt toate fetele mele dragi!
Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Princess,limitele in care se incadreaza perioada luteala sunt 12-16 zile,asa ca,e foarte posibil sa fi ovulat in a10a zi ,ptr ca ai si CM scurt.
Catty,felicitari pentru sora ta!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ma fetelor, ce dragutze sunteti voi toate! Va pupicesc si va imbratisez cu drag!
Catty, felicitari surioarei tale! Da' ce sora grijulie si dragutica esti!E super sa fii "praslea cel voinic" (o spun din proprie experienta - si eu sunt)!
Catrinuca, sa te auda Dumnezeu, mama!

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, imi doresc asa de tare sa veniti toate cit mai repede la mamici!! Asa o gasca de fete mai rar!!!

Ingerash – eu zic ca fetitza, sotzul meu zice ca poa’ sa fie orice, el e super fericit. Numai sanatos/sanatoasa sa fie.

Pina vine doctorul meu – are cineva idee ce NU as avea voie sa maninc? Parca am auzit ca nu e voie maioneza de casa (numai din tub), telemea, salam (ca e facut din carne cruda, numai afumat), cirnati (la fel)

pup fetele TOATE

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna din nou fetelor,
Ingeras26a multumesc din tot sufletul. Ti-am trimis CV-ul surorii mele. Poate da Dumnezeu si iese ceva. Nu este un copil rau, si este o persoana care invata f repede, trebuie doar sa i se acorde o sansa.
Princess, Andicu, Catrinel multumesc frumos de urari.Sper doar sa stie sa profite de sansa pe care o are.
Este adevarat ca este bine sa fii praslea in casa. Eu nu stiu cum este asta, dar am crescut-o pe sora mea. Eu am dus-o la gradinita, la scoala, am invatat-o sa scrie, am invatat cu ea la admniterea in liceu si la BAC. Ma bucur fffffffffffff mult ca e reusit. Pt mine va ramane mereu "aia mica". Asa ii spun, si cei care nu ma cunosc cred ca este vorba de copilul meu. Apoi cand le spun cine este "aia mica" imi raspuns: cum mai, pai este adult de acum, face 19 ani. Asa este, dar m-am obisnuit mereu sa o ajut si sa o protejez. Acum insa este cazul sa intre si ea in randul lumii si sa ia viata in piept. O sa se descurce pt ca este o luptatoare.
Ingeras26a am o rugaminte. Pt ca inca mai sta acasa la Pitesti, daca da Dumnezeu sa iasa ceva sa ma anunti si pe mine cu o zi doua inainte ca sa ii fac rost de bani sa o trimit la Bucuresti la Interviu. Si inca o data iti multumesc din tot sufletul pt ca avrei sa ne ajuti.
Va pup si sa aveti grija de voi,
Vorbim maine fetelor

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catty, vezi PM.

Pup toate fetele!!! si viitoare !

Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

SALUTARE!!!!!!
Catrinel!!!! Ce bucurie ai putut sa-mi faci!!! FELICITARI din tot sufletul. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Stiu ce simti cand zici ca nu spui "hop pana nu sari". E absolut normal. Dar e bebita. Cu siguranta. De cand strig aici HAIDETI CU DOUA LINIUTE. Si mai vreau. Nu ma satur niciodata de 2 liniute.

Miro, Mihaela si Princess bine v-ati intors din concediu. Sper ca sunteti odihnite si cu forte noi.
Pricess, Dr mi-a dat tratament hormonal urmatoarele 2 cicluri dupa care iar histero sa vedem rezultate.
Andicu, ma bucur ca in sfarsit ai terminat si tu cu pampersii. Cred ca ma apuca nebuneala, in locul tau.

Mai fetele dar vreau si eu intalneala. Dar Moldova e taaare departe. Nu mai bine va suiti voi in caravana si faceti un tur de tara?

Eu ma lupt cu caldurile (ca si voi de altfel). Este infiorator. In rest astept ziua de miercuri (ziua 21) sa ma duc sa fac hormonalele. Si apoi astept ciclul urmator sa ma apuc de tratament.

Mishulica, multi pupici.

Pupicei la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bine v-am regasit fetelor,e incredibil de cald si afara dar si in casa! Va pup pe toate,fara deosebire!
Andiculeee cat ma bucur pui ca ai scapat de nesuferiti,ca ma saturasem eu de chinul tau,daramite tu....Si eu ma chinui cu diverse tamponele pe caldura asta ca tot curge de la rana aia,asa ca te intelegeam perfect!
Aura,foarte frumos i-ai scris lui Catrinel....si in general! Si nu-i rea ideea cu intalneala pe orase...
Catty,felicitari pentru sora ta,sper sa se descurce si cu jobul...
Catrinel,azi toata ziua nu m-am putut gandi decat la tine si la bucuria ta ...Daca poti trimite-mi si mie "o felie" sau mai bine un pahar...
Iepurasule iti trimit un si un PM (mai pe seara)!

Eu sunt in ultima zi de concediu ,de maine ma intorc la scarbici...

Ina

Mergi la inceput

Iepuras!! Multumesc mult de urari! Sunt cu un picior la mamici, dar nu m-am anuntat inca acolo… saptamina viitoare.
Ce tratament hormonal o sa faci? Stii deja?

fetele

_

Mergi la inceput