Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Princessica,bine ai venit din concediu cu bateriile incarcate! Esti..."negresa"?

Anunt important:" La sugestia lui Motzu gravidutele din Bucuresti sunt covocate la o intalnire cu aspirantele de la "Endometru" ! Aceasta va avea loc pe o terasa unde se vor cosuma bauturi racoritoare (numai) din paharele gravidutzelor!!! Doamne-ajuta! "

E bine fetelor? Mai aveti sugestii?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Te pupic, Mishulica! Sunt negresa rau de tot, parca as fi "de-aia cu fuste lungi si bani in par"!Noroc ca ma mai tradeaza parul si ochii.....
Pai, si noi "provincialele" ce ne facem: dupa cine o sa bem ? Pe-aici pe la mine, cam toate fetele au trecut de faza cu gravideala si sunt mamici in buna regula (nu ca noi babutzele!)

Mergi la inceput

Pai Princessica,in atare conditii se impun urmatoarele:
1. un set de poze cu "negresa"
2. o deplasare in Capitala pentru o intalneala "capitala" (apropo,de unde esti ,mama? ca poate iti "exportam" o macar asa..de "samanta" )

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mishulica, asculta aici:
1. cu pozele, stai sa vedem daca au iesit
2. nu sunt chiar departe de voi -din cetatea Chindiei- Targoviste
Noapte buna si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Catalina felicitarii, pentru
Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara ,un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Fetelor am si eu o mare nelamurire si poate cineva se gaseste sa ma lumineze.Eu nu am ovulat ani de zile fara stimulare ,in luna martie am avut o oparatie de indepartare a aderentelor si minune luna asta am ovulat fara stimulare.Nu am mai facut stimulare de 3 luni .Mi-am facut vineri un test de ovulatie pt ca aveam niste dureri infioaratoare de ovare si a iesit pozitiv.Problema e ca au trecut deja 2 zile de atunci si pe mine inca ma doare burta.Intrebarea mea este eu sa nu fi ovulat inainte din cauza acestor aderente?Pot astea sa impiedice ovulatia?Si de ce ma doare burta in continuu de vineri?Sint in ziua 15 deci testul a iesit pozitiv pe 13.
Pupici la toate si poate ma lamuriti si pe mine.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,am intrat pe fuga sa va urez o saptamana plina de succese si am fugit!
Princess,eu sunt ploiesteanca si am fost de multe ori la targoviste asa ca poate ne intalnim vreodata....la un suc!
Andra,aderentele pot impiedica ovulatia in masura in care imbracau suprafata ovarului ca o crusta care a fost indepartata....La mine de ex,nu impiedica ovulatia dar impiedica procesul de fecundare....Sunt tare perfide,bine ca ai scapat de ele,dar vezi ca se pot reface!
Cu durerile,eu stiu ca dupa ce testul iese pozitiv,ovulatia are loc la 24-48 de ore asa ca....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetele! Am ajuns la birou si nici cafeaua nu mi-am baut-o (nici nu ma omor!), primul lucru, cu ochii pe forum, sa vad ce-au mai facut fetele mele! Now, that's addiction, or what?
Nici nu stiu cu ce/cine sa incep, ca s-au intamplat atatea si ati scris mult in 3 zile...
Catrinel, asta daaaa veste buna, ma bucur tare mult pentru voi, FELICITARI SI SARCINA USOARA! sa ai un bebe sanatos, mancacios, cumintel si frumusel!
Miha, bine ai revenit de la munte, buna ideea ta cu berzele, le aducem si pe ele! cat despre versuri...beton! sa stii ca ne lipseau!
Megbeng, sa aveti o luna de miere ca-n basme, sa dea Domnu' sa se prinda bebe la Paris! Ce poate fi mai frumos si mai romantic?
Princess, bine ai venit de la mare! asteptam pozele . Si nu-ti pierde speranta, cat timp nu vin rusii, inca mai e o sansa!
Mishule, sper ca ati petrecut frumos!

Eu sunt ziua 21, nici un "semn", sau daca vreti, unul "minus", de rusi: un ditamai "cornul", fix in frunte, si inca un cos destul de mare pe fata...ca niciodata! Aaaa, si o pofta de mancare incredibila! (probabil de la aerul de munte si BU). Da' nu stiu de ce, de data asta nu mai sunt trista, ce-o fi o fi!

Iepu, Mirona, Motzu, Andicu, Danutza, Laura, Andra, Alexia si tuturor fetelor (sigur am uitat pe cineva...) cate un dulce si o saptamana minunata!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Catrinel...vei da viata, vei fi mamica si te vei bucura sa-ti strangi puiul la piept. Il vei creste ca pe o minune si impreuna, voi 2, veti deveni o minune implinita...o minune care, rand pe rand, ne va invalui si pe noi. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti lumineze pasii si sa aiba grija de minunea care a trimis-o la tine!!!!
Miro bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa

toate fetele si sa dea Dumnezeu sa ne molipsim toate de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata,fete vesele!
Harnicute,nu gluma;tot citesc din urma si ma bucur ca s-a aglomerat iar pe-aici: Bun venit din vacanta, Princess,Mihaela,Miro,Catrinel ! Sper ca sunteti odihnite si relaxate, gata sa continuam impreuna "treaba" cu !
Catrinel, felicitari,scumpa! vezi,noi tot speram saptamana trecuta ca e ceva la tine, si uite ca ESTE!sa dea Dumnezeu sa fie bine,sa se vada punctuletzul la sf saptamanii! Iti tin pumnii!
Megbeng,fie ca luna de miere si vesnicul romantic Paris,sa va inmulteasca !
Motzule,idee buna ai tu cu intalneala la Bucuresti,dar ce ne facem noi,astea,provincialele,ca vrem si noooooiii!
Mihaela,ti-am simtit lipsa,poezioara ta m-a mai trezit din toropeala asta in care zacem cu totii de cateva zile!

Eu am senzatia ca n-am dormit de-o saptamana!week-endul asta nu prea m-am odihnit;nu din cauza nuntii,unde,de altfel ne-am distrat foarte bine,si nu chiar toata noaptea,ci din cauza caldurii!e infiorator!numai peste 30 grade, mai aproape de 35,duminica ne-am culcat dupa nunta la 5 am si ne-am trezit pe la 10 amandoi disperati de caldura;termometrul arata in camera 29 grade si afara 31!!! la 10 dimineata!a fost mai bine pe plaja pe la 5 pm,ca batea vantul si aproape innoptam acolo,c-am stat si-am motait pana la 7 (era clar!mai bine ca in casa!).
Vestea buna: fetelor,cred ca "dupa lupte seculare,care-au durat 1 luna si mai bine", am scapat de afurisitii de rushi!!.Mai am usoare urme rozalii,care nu necesita neaparat "pampers"!Cred ca ceaiul de cretisoara mi-a facut bine, ptr ca nici dureri de burta/mijloc n-am mai avut.

Pup toate "suratele" mele!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput