Mamici de iulie-august (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Pe 27.07.2005 Oanabomboana l-a nascut pe bb Tudor .. 53cm si 4700 grame
p.s.(cred ca nu a trimis sms gresit)
scuzati..tastasem gresit(in loc de iulie am pus mai)

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Luminitza si eu sper si cred ca asa va fi, desi vom fi foarte ocupate cu piticii, mie mi se pare ca avem ceva f frumos si ar fi pacat sa se piarda.

M

Mergi la inceput

Mirela, multumim, probabil e 25.7.
Oana sa iti traisca bebe sa creasca mare si frumos si sa fii mereu mindra de el!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

WoWWWWW!!! Asa bebe mare la numai 7 luni???? Poate e o greseala undeva... avea termen 30 iulie si a nascut cu 2 luni inainte un bebe de 4kg si 700g?!?!

Oanabomboana, felicitari, sa va traiasca puiul Tudor, sa fie sanatos si sa ai mult laptic pentru el!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da, asa am primit azi sms-ul...4700 grame. poate fi o greseala?
dar nu cred .. k bb e mare..53 cm
Anis, am rezolvat azi tot ce mi-am propus. maine plec. oricum .. te astept cu evsti.
MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Wow felicitari Oanabomboana mama ce bombonel maricel sa-ti traiasca si sa fie sanatos, banuiesc ca l-ai nascut cu cezariana
Mamini asa e cu pitica vei fi mai pbosita si mai ocupata insa, nu-ti trebuie mult si te apuca iti zic eu de aia zic be strong si se rezolva si da un semn pe YM (corbioana) ca iti zic eu cum e si treci tu si peste asta o sa vezi nu-mi fa probleme. Pe mine ma apuca in primele zile din senin asa de fraiera...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mda, probabil e cum a scris Mamini, sa nu fie data gresita, bebe are proportii bune, dar nu e de 7 luni ...

Oricum, multumim mult pentru veste si mai ales ca mai aflam si noi despre fetele mai putin active ca sunt bine impreuna cu puii lor. Asta ca ma plangeam eu acu 2 zile ca nu mai stim nimica de ele

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetelor m-am stricat la stomac. Ce imi recomandati sa fac?

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Katink, a corectat Mirela, anyway, e cel mai mare bebe de pina acum...gasunel nu gluma, ce frumos...mi-ar place si mie.
am asa o senzatie cind mai vine cite un bebe, ma bucur tare, parca toti ar fi si ai mei un pic ---asta e clar simptom de familie, exact ce ziceam mai devreme, suna cam hippie, dar...ce daca?

M

Mergi la inceput

Lulu, papa orez fiert si piine prajita. si intreaba la farmacie daca poti sa iei Smecta.
dar vezi sa nu fie inceput de nastere, cica incepe asa. ai mincat ceva aiurea? oricum, a trecut de pragul cu 1 august, poate veni Andrei daca e nerabdator.
sanatate!

M

Mergi la inceput