Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

E posibil sa fie o premonitie, am mai avut, ramane sa vedem.
Pana una alta, nu pot ramane acum insarcinata. Trebuie sa astept minimum 1 an, daca nu chiar 2.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bine ai venit Strunfita. Ce ne-am mai inmultit!!!
Ana Maria, drum bun si vreme frumoasa!
V. Erica, iti trimit PM cu nr. de telefon.
Andrutza, dar in IOR ti-ar fi f. peste mana de ajuns? Ca parca eu am retinut ca stai in Pantelimon, atunci ai fi chiar destul de aproape, daca am retinut eu bine fireste... Poate punem de o intalneala generala in IOR sapt. viitoare, ce zici?
Crinuta, dar parca tu spuneai ca iti doresti tot baiat al doilea copil. Ti-ai schimbat optiunea? Ca in gen. visele reflecta dorintele din subconstient...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Tomasa, tu stii ca mie imi plac baietii, dar, stiu eu ca voi face si o fetita, ramane de vazut daca va fi asa sau nu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare mai delicata.." de cite ori fac Kk/zi copilasii vostri?"
Copilasii vostri se ridica in picioare la marginea patutzului?si vor sa stea acolo toata ziua???

Mergi la inceput

Cory, pana la diversificare Rayan facea o data pe zi, iar de cand am inceput diversificarea cam de 4 ori pe zi.
Daca il pun eu in picioare in patut, sta si se tine de marginea de lemn, insa, nu se ridica el din pozitia culcat sau 4 labe ( cum sta mai nou)in picioare. Nu inca, nu e nici o graba.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumesc Crinutza mi-ai luat o piatra de pe inima(referitor la kk).
Amanda se ridica din fund, se trage cu ajutorul minutzelor de margine si hopa-sus.. si apoi numai asta ar vrea sa faca..

Mergi la inceput

Cory, daca ea se ridica singura, inseamna ca e pregatita. Las-o, nu e nici o problema, insa, supravegheaz-o.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Salutare,

Am si eu o intrebare la voi. De ieri dimineata baietelul meu nu prea mai vrea sa manance lapte (maxim 100 ml la o masa), dar cu alte alimente nu are probleme.
Ati mai patit careva ceva de genul asta? Si cum s-a rezolvat?

Mersi,

Strunfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna fetelor,am revenit si noi dupa o lunga vacanta la mare,frumoasa, dar un pic obositoare.
Am crescut,acum cintaresc 8,350 si 67 cm.Am inceput cu mincarica,dar nu -mi prea place,tinind cont ca intradevar are un gust oribil.E mai bun laptele cu biscuiti si fructele,dar sper sa se obisnuiasca.
Crinuta,m-am linistit si eu ,in legatura cu kk.Elena sta in fundulet doar in carucior si in scaunel,daca o pun normal in fundulet,trebuie sa o tin ,daca nu se rostogoleste.Au inceput si mofturile,vrea mereu in brate,dar nu prea vreau sa o obisnuiesc asa.
In 15 plecam in Ro si sper sa fie usor,sa nu am probleme pe drum,dar nu prea stiu ce mincare sa-i dau pe parcursul voiajului.Sint bune omogenizatele?
Va doresc o zi buna la toate si va trimite un pupic,
Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Hop si noi. Nu prea am mai scris ptr ca al meu copil este tare agitat. Ma omor sa ii gatesc zilnic, degeaba, insa, ia 2-3 lingurite si apoi se pune pe plans si priveste pofticios spre tzatzi. Transpira foarte mult si a facut o iritatie tare urata de la caldura-transpiratie, zici ca i-am dat drumul printre urzici. Mi-e tare mila de el, dar pe el nu pare sa il deranjeze. Oricum arata tare nasol.
Nu stiu cum mai este prin tara dar pe litoral caldura nu a trecut, ba din contra, ca saptamana asta parca nu a fost niciodata.
Va pupam pe toate mamicile si pe toti copilasii.
Am uitat: bun venit noilor mamici.Sper sa va placa printre noi.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput