Viata in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

siptr toate fetele.Dragele mele acum ca ma simt mai bine(sarcina mi-a creeat multe probleme),indraznesc sa visez la o calatorie de cateva zile la Bodensee,asa cam peste 3 saptamani cand voi fii sigura de starea mea.Rugamintea mea ar fi,daca nu va e cu suparare ,ptr cele care stiti,spuneti-mi si mie care este cea mai frumoasa zona de la Bodensee.Orice recomandare e buna,caci noi nu avem nici un habar referitor la zona.
Va multumesc si va pup
M 10
PS:probabil s-a mai scris pe forum dar eu am cautat si nu gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna ziua,scumpe doamne.Am o mare rugaminte la voi,daca nu indraznesc prea mult.Am un baietel de 1 an si am ceva probleme cu mancarea,are o stomatita si nu poate manca prea bine.avem un tratament pentru asta,deja se vede o ameliorare .Rugamintea mea este,ce stimulent pentru pofta de mancare sa putea sa-i dau,mai precis voi ce a-ti folosit pentru puiuti de aici din farmacii pentru pofta de mancare?Si pot sa-i cumpar fara reteta?pentru ca medicul lui nu-mi da nimic pentru pofta de mancare.Si din Ro nu vine nimeni din cunostintele mele asa curind sa-mi aduca de acolo Peritol si Pikovit.De aceea am indraznit sa va intreb cam ce i-as putea lua de aici pentru pofta de mancare,pentru ca in afara de faptul ca a slabit,si-a creat si un obicei din a nu manca.Ma gindesc ca un mic ajutor nu ar fi rau,sa ajut putin organismul sa se refaca.Va multumesc mult mult de tot si va doresc o saptamana superba.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by ema

Buna ziua,scumpe doamne.Am o mare rugaminte la voi,daca nu indraznesc prea mult.Am un baietel de 1 an si am ceva probleme cu mancarea,are o stomatita si nu poate manca prea bine.avem un tratament pentru asta,deja se vede o ameliorare .Rugamintea mea este,ce stimulent pentru pofta de mancare sa putea sa-i dau,mai precis voi ce a-ti folosit pentru puiuti de aici din farmacii pentru pofta de mancare?Si pot sa-i cumpar fara reteta?pentru ca medicul lui nu-mi da nimic pentru pofta de mancare.Si din Ro nu vine nimeni din cunostintele mele asa curind sa-mi aduca de acolo Peritol si Pikovit.De aceea am indraznit sa va intreb cam ce i-as putea lua de aici pentru pofta de mancare,pentru ca in afara de faptul ca a slabit,si-a creat si un obicei din a nu manca.Ma gindesc ca un mic ajutor nu ar fi rau,sa ajut putin organismul sa se refaca.Va multumesc mult mult de tot si va doresc o saptamana superba.

Ema si Ricardo

Draga Ema,
Eu am o fetita de 3,4 ani si nu a primit niciodata nici un fel de sirop de vitamine sau stimulente pt pofta de mincare,drept ii ca nu am avut niciodata probleme cu asta.Eu i-am dat,totusi,pt intarirea imunitatii,in septembrie si martie un sirop simplu cu echinaceea si propolis care i-a facut si pofta de mincare.
Siropul asta l-am primit din tara dar poti incerca si aici sa cauti,la farmacii sau magazine naturiste,gen Vitalia.
Cred ca asta il poti primi si prin pachet din tara,in caz ca nu gasesti aici,nu e considerat medicament.

Sanatate multa puiului tau!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Alina, multa bafta, iti tinem pumnii!!!

Dupa cum se vede inca nu am nascut, dulcineea mea se lasa asteptata...

Sunt fete printre voi care au nascut peste termen?
Aici cum se procedeaza daca depasesti termenul? Mergi la spital la control sau tot la cabinet?
Trebuie sa merg mai des - de la 35sapt. am mers saptamanal - la control?

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Katink eu am nascut 2 sapt dupa termen. Am mers tot la cabinet. In alea 2 sapt parca ma duceam la 2-3 zile. la spital nu au ce sa-ti faca deocamdata, acolo-s ocupati cu mamicile care nasc. Stai linistita si relax, e treaba de citeva zile de asteptare de acum.Mergi la spital atunci cind incep durerile. La mine a fost cam pe drumuri 2 zile pina sa nasc. Inca nu erau contractiile alea adevarate cu toate ca le simteam bine, iti zic asta in caz de se intimpla asa si la tine. Aici fiind orasel mic, fac 10 min pina la spital imi ziceau ca mai bine sa astept acasa decit in spital cele 12-24 de ore pina incep adevaratele contractii, bineinteles ca puteam alege sa stau acolo. Pina la urma s-a rupt apa acasa, eram la calcultaor chiar:)) si eu intodeauna ma gindeam ca ruperea asta a apei e vreo treaba dureroasa asa ca nu m-am prins ce mi s-a intimplat imediat ca nu am simtit nimic dureros inafara de contractiile alea cind si cind. Oricum nasterea a durat putin chiar daca a fost un bb mare. Odata ce esti pusa acolo pe masa si iti vor zice ai sa nasti curind tu trebuie doar sa colaborezi cu ei sa impingi cum zic ei si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Iti tinem pumnii si ai sa vezi ca totul o sa fie bine! Am ajuns acolo cu dilatatie de doar 2 cm dar contractiile erau mari deja, mi-au bagat ceva in vene pt ca dilatatia sa ajunga rapid la 10 si asa a fost in 30 min gata dilatatia si apoi inca vreo 15 min nasterea si uite asa totul in mai putin de o ora. Nu uita fa exact cum iti zic ei, sau ea, mai ales moasa. Esti pe miini pe bune sa ai baza in ei.Pui mincacios si somnoros iti uram de pe acum!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Vikinga, multumesc mult pentru raspuns si pentru urari!

Eu incerc sa fiu cat mai calma, dar nerabdarea ma omoara, stii cum e

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

quote:
Originally posted by ema

Ema si Ricardo

M-am uitat acum in agenda medicala. Am gasit un preparat sub forma de picaturi, Multibionta.
Contine: Vit A, Vit B1, Vit B2, Vit B6, Vit C, Vit E
la sugari si la copii mici se administreaza de 3 ori pe zi cate 4-8 picaturi.

..agenda e din 2003, atunci costa 4,85 eur

12+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

ema,
mai sunt Multi-Sanosol sirop si Multi-Sanovit mit Eisen . Sunt siropuri ce contin complex de vitamine si se pot da de la varsta de 1 an.

12+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetelor,
Trebuie sa vin in Koblenz pentru 6 luni si nu stiu nimic despre zona asta a Germaniei inafara de ce am googalit pe net.V-as ruga,daca stiti,sa-mi spuneti cam cat de scumpa e viata acolo,asa...o suma pe luna pentru mancare si ceva haine,ca imi plateste scoala un apartament,deci nu-mi fac griji despre partea asta.Daca nu stiu nici un cuvant in germana,ma descurc?Adica se vorbeste engleza(ma refer pe strada,in magazine)?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Silvia nu stiu zona asta, dar oricum mai bine ia-ti hainele de baza(geci, paltoane ..etc alea mai scumpe) ce ai tu pe acasa la tine in usa sa nu cumperi chiar tot din germania, ca aici in general hainele sunt mai scumpe decit in USA. Poti gasi si magazine mai ieftine sau reduceri. Tre sa ai aici neaparat ceva de ploaie chit ca-i vara sau iarna.Eu cind am venit aici tot numai engleza vorbeam si am avut cu cine ma conversa, mai ales din generatia tinara cam majoritatea vb macar acolo ceva si in rest nemtii calatoresc mult si asa au mai prins ceva engelza din ce au mai folosit pe ici pe colo.Si sunt si supermarchete mai ieftine gen lidl sau aldi, unde e clar mai avantajos sa cumperi pt o sapt ce iti trebuie in casa.Cind iti spunem bine ai venit?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput