Prednison

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Revin cu ceva: copilul nu tuseste decat rar, de cateva ori pe zi si atunci pare ca vrea sa expectoreze. Este putin ragusit si cam atat...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Pai tocmai ca este un pic ragusit cum zici,de la laringe i se trage si iti pot spune ca sunt patita cu baiatul si daca boala se agraveaza se poate ajunge la sufocare.Cum a zis si Simina dr. e cel care stie mai bine si nu degeaba ti-a dat acest trat.Sigur ca tu faci cum crezi de cuviinta,e hotararea ta.Nu stiu de ca va sperie acest medicament ca e pe perioada scurta si nu se intampla nimic si nici nu creeaza dependenta.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Marc a luat prednison de doua ori in combinatie cu alt medicament..imi scapa numele acum,un bronhodilatator,cand a avut crup.Asta pentru ca s-a intamplat in ro si nu aveam supozitoare cu cortizon,acum nu mai plec nicaieri fara ele.Oricum,nu e bine sa dai copilului nici una nici alta,dar sa risti sa nu-i dai e exclus.
Daca doctorul ti-a recomandat prednison da-i,n-ai ce te face sper sa nu fie cazul prea des.Eu i-am dat prednison la 1 an si la 1 an jumate.
Puiul meu e foarte sensibil la gat,caile respiratorii..a avut de vreo 4-5 ori crup,bronsite si pneumonie..de anul trecut e muult mai bine,daca e ceva se rezuma doar la rosu in gat (si ala e cu febra mare,antibiotic musai,dar de preferat unei bronsite,crup )
Medicul a zs ca in general dispare pe masura ce creste sper sa fie asa si la voi.
Pana una alta vedem cum trecem de iarna asta,pentru ca incepe gradi.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si eu am luat prednison cand am avut zona zoster. NU E BRONHODILATATOR!!! Se administreaza in general cand alte medicamente nu dau rezultate. Nu e un capat de lume daca nu il dai copilului foarte des sau in cantitati mari. Daca e prescris de doctor, inseamna ca stie el/ea de ce??? Daca nu esti sigura pe doctor si ai dubii, mai vezi altul/altii.
Chestia care mi se pare mie dubioasa e ca nu ai avut nici un antibiotic pana acum. Eu as face o antibiograma si as incerca un antibiotic intai.
Sfatul meu: mai vezi un doctor. Daca zice acelasi lucru - da-i prednison. Si tine minte cat i-ai dat si de cate ori ca sa spui doctorilor mai tarziu. Aici, dr. te intreaba daca ai ceva impotriva steroizilor, chiar si atunci cand e vorba sa iti prescrie o simpla crema cu 0.1% cortizon. Intr-adevar, sunt unii (pacienti) foarte reticenti la prednison...
Sanatate multa puiului - eu cred ca se va reface repede.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Revin putin la acest subiect...

So, nu i-am dat deloc prednison si l-am dus la control dupa terminarea tratamentului cu Humex si Nurofen. Bebe este ok, plamanii n-au nimic, gatul este in regula si, dupa spusele dr., n-a contat daca nu i-am dat prednison deoarece totul s-a terminat cu bine. Nu era necesar!

Va pup si numai bine bebeilor nostri,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput