Sezatoarea canadiana (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Noi am stat la 2 bedrooms chiar in centrul Mississaugai pana sa ne mutam si plateam destul de multisor, cam 1,100/luna asta aproape acum 2 ani jumate. De asta am si considerat ca trebuie sa ne mutam Dar cred ca poti gasi si ceva nu chiar central, dar totusi nu mai jos de 900. Asigurarea la masina depinde in primul de rand de experienta de conducere si de vechimea masinii. Ca sa-ti faci o idee noi platim pt. cele doua, una de 1 an si alta de cateva luni numai 300/luna.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, acum canta Vama Veche la Callatis...
Au cantat Voltaj, VH-2, Nicola, urmeaza Iris !!!
Mama, 4 veri la rand am prins Callatis-ul si mi s-a facut asa un dorrrrr de ma doare !!!!
Si in seara asta pe Litoral se vad si Perseidele !!!
Vreau si eu acolo sa ma teleportez !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cristina, banuiesc ca asigurarea pe cele 2 masini de care zici tu e CASCO .. true? Ca fiind masini noi ... ma gandesc ca ai optat pentru CASCO. Si aici .. daca vroiam CASCO ... dadeam 1500 pe an.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Iar 900 pe un 2 bedroom nu e asa usturator ... adica aici dam 750 + incalzire ... deci se aduna tot pe aproape. Nasol moment ... adica de cand am ajuns in Canada mi-am dorit sa plec intr-o provincie engleza, si acu ... am inceput sa prind radacini aici si ma gandesc si o sucesc pe toate partile decizia ....

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si mie mi se pare ca in Montreal chiriile au urcat fantastic de mult in ultimii ani, cand am venit noi aici erau la vreo 400-500$ si reprezenta o diferenta considerabila fata de ON. Am uitat sa mentionez ca aici utilitatile intra in pretul chiriei.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pai zi asa ca vrei preturi concrete-asigurare casa si masini9 dar nu one way ca in mtl ci full coverage)-platim 3000 pe an, 2 bedr stiu c agasesti in jur de 900 dar nu in bucircul targalui si nu vrei s astai in centr-nu merita, asta e clar.Joburiel sunt clar mai bine platite aici, nu exista comparatzii si chair d cesti secretara tto faci 12-12 dolari pe ora, pe cand in montreal stiu ca doar d cte angajezi al o firma engleza poti face 11/cad sau am rog salarii mai mic, dar care ar compensa diferentele de asigurare si uneori de chirie.

Ira-da recunosc ca e mai european montreal, dar atata, in rest pe mine nu m-a convins f. mult, poluare e peste tot, depinde unde stai-sincer, nu pot sa zic ca am vizitat chair tot, si limba mi s-a parut urata rau-adica ce vorbesc ei-quebecoaisa ca franceza e ok, dar aia curata ei nu pre ao agreeaza, dar stii cum e, fiecare unde e FERICIT acolo ii place

Denisa
16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Hmmm ... ca secretara am facut la o firma foarte mica in Montreal 11.5 CAD pe ora si daca m-as angaja pe domeniul asta as avea "pretentia" de la Toronto macar la un 14 pe ora. Oricum, decizia o vom lua in zilele urmatoare. Cel mai important va fi raspunsul celor de la cursul unde m-am inscris eu ... adica daca as putea urma acele cursuri si in Ontario.

Multumesc mult de raspunsuri .

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput