Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEABANICA spune:
hihihi,Carmen,ce-mi place mocuta lui Matei...numa bun pt partea a-3-a a filmului "Denis pericol public".
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Simona R. spune:
Buna ziua!!!!!!!!!
Maaamaaa....o sa murim de cald!!!!!!!!!!!
Bubite are si David...mari si rosii....daca nu ii este cald ,mai dispar,dar cum transpira cum apar la loc.Eu il dau cu pudra Nivea cu ZnO.L-am dat si cu Ultralan sa vad daca ii trec,dar tot asa au ramas si nu il mai dau.Mai devreme am incercat cu spirt indoit cu apa sa vad rezultatul cand s-o trezi....Zici ca l-au muscat toate lighioanele din lume ..asa arata saracul copil...
Peritol....daca i-l dai pt.anorexie(lipsa poftei de mancare)poti sa-i administrezi timp de 5-7 zile cate 10 ml pe zi(adica cate o lingurita de 5 ml de 2 ori pe zi).Trebuie sa tii cont de efectul sedativ pe care il are Peritolul..deci o sa ai un copil tare adormit pe perioada tratamentului.
De ce ti-e frica sa i-l dai?Ti l-a recomandat medicul,nu?
Mai vorbim...daca nu...inseamna ca m-am topit...!!!!
Si trebuia sa ma duc sa inspectez magazinele ca sambata am reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului ,dar este atat de cald afara incat mi-e ca daca plec nu ma mai intorc...
http://community.webshots.com/user/simonarida
melanie spune:
buna dimineata
Simona, Daria avea o palariuta roz pal....dar nu prea v-am vazut pe afara...cred ca aveati alt program. Oricum super zona si conditii f bune de cazare. Noi vrem sa mai mergem o saptamana dupa 15 august..sper sa gasim locuri.
Carmen, eu ii dau Dariei Peritol de pe la 7 luni, mai ales in zilele in care este maraita de la dintisori...doar asa poate sa doarma linistita noaptea. Pediatra m-a asigurat ca nu da dependenta si nu ii face rau.
Andreea si eu stiu ca nu ai ce face contra bubitelor de la caldura....vor trece de la sine.
Ioana, eu am descoperit la sectiunea bucatarie un subiect cu ce gatesc mamicile in fiecare zi pentru puiuti...te poti inspira ca si eu sunt in pana de idei.
Daria, cum faci musacaua? ca suna tare bine
Buburuza mea este destul de suparata astazi ca a ajuns acasa...toata ziua vrea PA...numai pe drumuri ar sta.
Revin...
pupici
Oana si Daria Andreea (17.07.2004)
http://community.webshots.com/user/dariaandreea
szivarvany spune:
Musacaua: 1 piept pui dezosat, 4 cartofi mari, smantana. Am inabusit 1 ceapa, 1 ardei, 1 rosie in apa, am adaugat carnita tocata si am lasat sa fiarba, la sfarsit am pus 4 linguri smantana. Am fiert cartofii cam 15 minute, intregi, decojiti. Am asezat in yena un rand cartofi taiati felii, un rand carne, si tot asa, apoi cascaval ras. Am mai pus smantana si am dat la cuptor cred ca vreo ora ca oricum am avut in cuptor papa pentru noi.
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
BLUE ANGEL spune:
Oana, da cred ca voi erati ...era tare dulcica asa cu palariutza aceea si cu cercelusii ..noi ziua stateam mai mult pe terasa camerei si ieseam seara ..am fost si pana la Chisatoare dar nu-mi place sa s-a aglomerat acolo ..Pufulescu ar fi stat numai la cateii aia ciobanesti ...
asa e ..e complicat cu rezervarile ..cred ca trebuie facute de acum ...
Roxa , pai inseamna ca eu incep sa alaptez atunci cand incep serviciul ..si alaptez pana la 2 ani
nici eu nu-i dau cu nimik la bubitele de la caldura ..un dus si atat
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
andreea_s spune:
Buna yiua la toata lumea...
Noi l+am trimis pe Matei la Breaza cu ai mei si cu bona si cu copiii ei si sunt disperataaaaa. Mi-e dor de el de nu mai pot!
carmenp spune:
Medicul i-a prescris peritol pentru lipsa poftei de mincare si somn agitat, nu este chiar atit de adormita in cursul zilei pe cit ar trebui, noaptea, intr-adevar doarme mai bine fara multe treziri. Intrebam pentru ca am terminat o sticluta si totusi medicul mi-a prescris-o si pe-a doua, ma tem totusi sa nu fie prea mult. De dimineata si pina acum s-a umnplut de bubite de la caldura, nici eu n-o dau cu nica, cit mai dezbracata, dus si cam atit. La noi este infernal de cald!!!
Carmenuta, vazut distrugatoru`, pupam okii lui de neamt!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
leeloo2004 spune:
Vad ca voi le dati peritol la pui pentru somn agitat - eu i-am spus dr. ca el nu doarme deloc bine si nu mi-a dat nimic - mi-a spus ca e probabil de la dinti si nu avem ce sa-i facem...oricum de mincat el maninca bine si are pofta de mincare. Ce e de fapt peritolul asta? E ceva natural?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
pako spune:
salutare
am vazut si eu pozici
Roxana, ochii lui Patrick m-ai hipnotizat
Simona, foarte frumoase pozele...cumva asta iarna tot in locul asta ati fost?Ca parca mie imi seamana....
Carmenuta, l-am vazut pe Matei...e un scump.E mortal cum trage de pisica aia.
AM PUS SI EU POZICI NOI PE SIT.....
Felicia si Andreea
amironeanu spune:
Si eu i-am dat Peritol Stefaniei. Dr. ni l-a dat initial pentru niste bubite care aparusera pe tot corpul si pentru dormit. Eu nu am observat sa doarma cu mult mai bine, dar ii dadeam doar 5 ml seara la culcare. I-am mai dat o saptamana pentru pofta de mancare, dar iar nu am observat imbunatatiri majore, asa ca am renuntat.
Gabi, Peritolul este medicament (nu este pe baza de plante) si se da pentru urticarie si pofta de mancare. Are ca efecte secundare somnolenta si de aceea dr. il dau si pentru linistit copilil noaptea.
L anoi s-ar putea sa vina o furtuna, s-a intunecat afara, dar tot cald este.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare