Voi unde va gasiti haine?

Voi unde va gasiti haine? | Autor: Laura10

Link direct la acest mesaj

Fetelor, nu sunt inca gravida dar astazi am intrat in panica cand am constatat ca nu gasesc sa-mi cumpar haine. Eu sunt grasa, la 1,70 am ~ 85 kg si am slabit, caci aveam spre suta. Tin regim de la inceputul anului tocmai in ideea ca este sanatos pentru viitorul meu copil, dar nu stiu ce o sa ma fac cu hainele... Nu ma incape nimik acum, dar cand voi fi gravida? Si sunt si pretentioasa din fire, nu ma multumesc cu o salopeta toata sarcina. Vreau sa fiu si la moda ... Fiecare cu piticii lui...

Si mai am o problema: cum sa fac sa nu ma ingras inutil in timpul sarcinii? Nu ma intelegeti gresit, nu tin mai mult la silueta decat la sanatatea viitorului meu BB, doar ca nu vreau sa mananc ceva inutil copilului si nociv mie, adika care se pune. Voi ce mancati acum ca sunteti gravide? Credeti ca e mai bine sa vorbesc cu un nutritionist pentru perioada sarcinii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am inteles ca sunt magazine cu haine de in Buc,parca in Unirii si alte fete din Buc poate te vor indruma.Acum se poata bluzite cu pense sub sani asa ca le poti cumpara dela magazine obisnuite si poti fi si in pas cu moda.Cel putin eu asa am facut.Ca si eu sufar de mania -in pas cu moda-ca si tineLa fel ca tine si eu am tinut cura inainte sa fiu.Am luat 13 kg si le-am dat pe toate jos pana acum.
Ai putea sa vorbesti cu nutritionist.
Mananca sanatos,fructe,legume,carne slaba, nu pt 2,calitativ d p de v nutritiv,nu cantitativ.Fara mancaruri grase,prajeli-care se vor depune
Sa ne anunti cand vei fi graviduta!Succes!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Depinde de buget.

Eu stiu magazine in Titan, la Baby Expo (in septembrie)sunt standuri ale firmelor din tara cu haine dragute, la Mother Care in Dorobanti(dar sunt scumpe), pe Victoriei la Rococo si am inteles ca este un mag si in magazinul Victoriei.
Nu-ti lua pre multe pentru ca iti creste burtica repede si ori iti suntg mari, ori iti raman mic i, ori nu mai sunt adaptate vremii de afara.

A, era sa uit. Eu mi-am mai luat haine de gravida si de la Mini Prix din Otopeni unde sunt de calitate si ieftine, dar nu sunt foarte multe.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Buna, Laura
Uitandu-ma intamplator dupa niste hainute pt copilului unor prieteni am constatat ca in Cora si Carrefour, chiar la raionul de articole pt bebei au articole si pt persoanele mai bine facute (de gravidutze). Cinstit, nu m-am uitat prea bine daca sunt moderne sau nu pt ca la momentul respectiv nu reprezentau un interes deosebit pt mine... dar poti arunca un ochi si sa vezi....si am mai vazut un magazin pe Calea Mosilor aproape de intersectia cu B-dul Ferdinand. Si tot pe Calea Mosilor, dar cea veche, aproape de fostul IDEB este un magazin cu haine pt oameni mari.

Si cred ca o consultare a unui nutritionist e mai buna decat sa urmezi o cura de slabire care la altul poate a dat efectele scontate....risti sa iti dezechilibrezi organismul si cred ca pt un viitor bebe nu e tocmai bine.
Succes in cautari si nu dispera... vointa face cele mai mari minuni.

catrinutza - gravidutza 8+

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natachka spune:

Pt fetele care vor sa fie frumoase in timpul sarcinii le recomand urmatoarele magazine pe care le-am vizitat:

1. SIR - la parter, pe langa magazinul de animale. Acolo am gasit blugi frumosi si calitativi. Iar daca mai cautati pe la celelalte buticuri gasiti diverse bluzite care se potrivesc gravidutzelor...

2. ROCOCO - piata Sf.Gheorge - salopete, blugi, pantaloni, bluze, tricouri, lenjerie(cam scumpa,ca peste tot, dealtfel).

3. Mother Care - Plaza(Mall-ul din Militari), etaj 1(? sau 2) Destul de scumpe, dar... merita... Au si ei lenjerie, si diverse lucruri pre- si post-natale.. Si vanzatoarele sunt dragute si te ajuta sa-ti alegi ce ti se potriveste, dar fara sa fie insitente...

4. Un magazin indian in Piata Amzei - nu am fost, dar am vazut la cineva o buzita superba - alba, din bumbac foarte subtire, frumoasa, iar pretul - 300-400,000 lei vechi.

Am mai fost in Cocor la parter, dar nu-l recomand nimanui : hainele sint sintetice, calitate indoielnica, nu prea am vazut ceva sa-mi palca nici ca model, nici culoare(inchise si sterse), iar preturile nu sunt mici de loc..

Pupici si sa fiti frumoase !

Mergi la inceput