A AJUTA SAU NU?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu am invatat "the hard way" ca vorba aia romaneasca "facerea de bine e f...de mama" ascunde muulta intelepciune. si am invatat sa ma abtin de la a ma implica activ in problemele altora. ajutorul e de mai multe feluri, asculta-i, da-le sprijin, dar nu te baga la mijloc (pe post de peace-maker)- stii, paratraznetul e ala care o ia cel mai rau. esti f bine intentionata si faci parte dintr-o categorie pe cale de disparitie.stii de ce e pe cale de disparitie?
am fost la fel. NOT ANYMORE!!!!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa incerci sa te detasezi de problemele lor ca imi inchipui ca si tu ai destule si asa eviti toate remarcile la adresa ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Familia aceasta probabil ca a avut mult de suferit si tu esti o inima de aur ca ai putut sa le fi aproape.
Si de ce suferi pt remarcile nu stiu cui , trebuie sa ii spui: "da, ma intereseaza sa ajut cit pot, pt ca uite cit am suferit eu si nu gaseam un prieten la nevoie". Si eu am fost categorisita in fel si chip cind am incercat sa ajut, fara sa am nimic de cistigat,fara nici un scop ascuns. De multe ori imi spuneam mai bine as fi ramas la distanta.
F bine sa ajuti, insa daca ti se cere si fara sa te implici emotional prea mult.

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput