Clubul studentelor ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 9
iully spune:
DA...,Megbeng,deci tu crezi ca am ramas in anul 5?SA pregatesti urechile
Pnt_Loredana,welcome si felicitari.Te asteptam la discutii.
Pupici
megbeng spune:
IULLY, ce-am facuuut?!!! taman pe tine te-am omis...sa stii, chiar ma intrebam dupa aia ...numa o singura data am schimbat anul din 5 in 6? numai eu? apoi m-am gandit la tine si am zis canu se poate sa nu ti-l fi schimbat si tie, nu tin eu bine minte...acum am indreptat pacatul...SI AM MAI ADAUGAT POZE IN ALBUM!!!
abia astept sa ne vedem cand vii in buc!
fetele, mai dati si voi din mana in semn ca traiti si nu ne-ati parasit!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414
BraveGirl spune:
Fetele...maine am examen...........si nu mai stiu nimic.Nu stiu ce ma fac, ca daca nu iau examenul repet anul...apropo de asta la mine pe lista a ramas anul 5, respectiv 1. Nici macar aici pe listuta nu ma vad si eu anul 6?
Corina
Albumul meu
iully spune:
MEGBENG,nu-i nici o problema.Cat de frumoasi ati fost amandoi.Si fericiti.Sa dea Domnul sa ramaneti asa toata viata,fericiti ca-n ziua nuntii.Sa stii ca tot mai vreau pozeEEEEEEEEEEEEEEE....Sa nu ma omori...
Bravegirl,sper din toata inima ca a fost bine la examen.Bafta si pupici..
Noi suntem bine.Trebuie sa vin sapt asta la Bucuresti,sper sa rezolv cu caminul.Trebuie sa-mi fac pasaport,uff,mai vreau vacanta....
pupici
miag spune:
Lori, bine ai venit in club.
Fetelor, multumim pt listutza..si pentru primirea in club.Si mai ales multzumim ca ati trecut si bebeii.
Pupici.
BraveGirl spune:
Am luat examenul!!!In sfarsit am scapat de stres si pot sa ma ocup de nunta...
Corina
Albumul meu
pnt_loredana spune:
Buna, fetelor!
Miag, multumesc!
Bravegirl, felicitari!
LORI & ALEX
POZE
"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"