Clubul studentelor ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Gianina cum este la fac de psihologie, sunt bobocel si am emotii.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Iri, psihologia este foarte frumoasa si mai ales deosebit de interesanta. Ajungi sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa ii intelegi mai usor pe cei din jurul tau.

Cand m-am inscris la facultate nu stiam mare lucru despre psihologie, insa pentru a obtine un post mai bun era ceea ce imi trebuia. acum insa imi place.dupa licenta ma gandesc serios sa fac si master pe un anumit domeniu. Psihologia iti da posibilitatea de a profesa in nenumarate domenii(militar, judiciar, educational, medical, organizational, RU) . Vezi ce iti place mai mult si aprofundezi.
Sa imi spui ce materii ai si cu ce profesori faci poate te pot ajuta cu cursuri, materiale pentru referate/proiecte. Tu parca te-ai inscris la Spiru.. sau gresesc?

Bafta multa si mai vorbim!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

am trecut pe aici sa va pup.
Mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Gianina , multumesc da sunt la facultatea Spiru Haret dar au o filiala aici in Ploiesti si numai licenta o dau in Bucuresti.Sper sa nu ma impidice varsta sa memorez. Va doresc o seara buna

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

I'M BACK!

stiu, v-a fost extrem de dor de mine,ati suferit in fiecare zi in care ati intrat pe forum si nu mi-ati gasit mesajele, v-ati intrebat unde sunt, ce fac, cand o sa ma intorc...

ok,SA REDEVENIM SERIOSI: sunt f bine dispusa, fericita, odihnita, nunta a iesit exceptional, luna de miere ce sa mai vorbim....

doar ca acusi tre sa redevin studenta, sa ma reapuc de lucrarea de diploma (speram sa o termin inainte de inceputul anului 6, da uite ca nu mi-a iesit figura)

IULLY , FELICITARI PENTRU PASII LUI CRISTIAN!!!! CAND VII in bucuresti?

MIAG, bine ai venit in club!!! o sa te trec si pe tine pe listutza noastra! vad ca te apuci de medicina, la titu maiorescu..daca ai nevoie de ceva info, suntem si eu si IULLY la medicina( la stat)...
chiar, acu imi dau seama ca trebe modificata toata listutza, ca am trecut intr-un alt an universitar...

FLAFI, poate ne povestesti si tu cum a fost nunta ta!

MAGGDA, mai zi-ne de tine, de bianca, de casa voastra (cum mai merge treaba?)

toate fetele: pupici...am inceput sa pun poze pe linkul din semnatura, mai muklte o sa am de duminica incolo!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,fetele.Se cunoaste ca se apropie inceputul anului universitar,am vazut mai multa activitate pe forum.
Noi suntem bine,Cristian e cam racit DAR MERGE.
MEGBENG,WELCOME BACK.Mie chiar mi-a fost de de tine.Sa stii ca nu ma multumesc cu atatea poze,mai vreauuuuuuuuuu.....Eu vin marti in Bucuresti sa vad ce mai rezolv cu caminul dar ma intorc in aceeasi zi acasa.
MIAG,bine ai venit in club si felicitari.Sa-ti traiasca nazdravanul.Ma alatur si eu lui Megbeng si ma pun la dispozitie daca ai intrebari.
GIANINA,Cristian nu sta deloc ca de-abia a inceput,eu as obosi sa merg cat merge el...Acum inteleg de ce mai spuneau mamicile sa-l mai las pana merge..
Pupicei la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Sunt ce-i drept boboc, la Contabilitate si informatica de gestiune si sper sa am ce invata din experienta voastra.
Sa auzim numai de bine!
Casa de piatra tuturor celor care s-au casatorit!

LORI & ALEX

POZE

"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Lori, bine ai benit in studentelor.Ce baiat mare ai!

Meg Beng, bine ai revenit! mai vrem poze.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

MIAG, PNT_LOREDANA, V-AM ADAUGAT PE LISTUTZA NOASTRA de pe prima pagina a capitolului...
restul fetelor: am facut modificarile de rigoare cu anii un iversitar...daca am gresit undeva astept sa ma trageti de urechi!

revin cu poze de la nunta duminica sau luni, ca abia atunci mi le aduc ai mei de la suceava

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Va multumesc fetelor pentru primire!

LORI & ALEX

POZE

"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"

Mergi la inceput